gle..igra ima opciju automatskog podešavanja ono :)= Citat =:
Izvorno postao Jerry
što ti igra namjesti,pa onda malo experimentiraj
Printable View
gle..igra ima opciju automatskog podešavanja ono :)= Citat =:
Izvorno postao Jerry
što ti igra namjesti,pa onda malo experimentiraj
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
automatsko podešavanje je za k*rac......meni je namjestio 800*600....boje na 16 bit :shock:
a pardon ja procito 7600gs
ZNAM I MENI SE NEKAD DOGODI ALI MOZDA ZATO JER IMAM SLAB VID ZBOG CRT MONITORA A TATA KAZE DA JE 20 CENTIMETARA PREMALA UDALJENOST OD OČIJU DO EKRANA= Citat =:
Izvorno postao kiklop
kaj je tebe neko udario u glavu i sad imas um 3godisnjaka= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
PONAVLJAM NEMAM 3 GODINE NEGO 12(SLOVIMA:DVANEJST) I NEZNAM ZASTO LJUDI TO GOVORE INACE USKORO CE POCET NOVA BIG BROTHER SEZONA MAMA MI KAZE DA TO NESMIJEM GLEDAT JER TO NIJE ZA MOJE NJEZNE OKICE ALI JA TO NEKAD POGLEDAM JOJ HIHI KAKO SAM ZLOCEST= Citat =:
Izvorno postao kiklop
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
lol šta je tebi :?
Netko je puko ko kokica...
McPingvin prestani glumit majmuna i spamat na podforumu na kojem si moderator.
= Citat =:
Izvorno postao Glass
Glas(s) razuma
obraćam se kilkopu na njegovoj intelektualnoj razini :)= Citat =:
Izvorno postao Glass
ajd,ak vam smeta prestacu :(
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
osim što bi netko mogao pomisliti da si...ha...pametan k'o pingvin
molim lijepo,pingvini su pametne životinje...= Citat =:
Izvorno postao g@mer4life
pa koja bi druga životinja legla jaja kilometrima od obale i onda se setala do mora ici jest a hoda max 15 km/h :D
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
oppa...vidim da nsi više na razini kiklopa
McPingvin i g@mer4life prijavit ću vas iggyu, već ste jedanput spamali na ovom forumu pa sam morao čistit, više neću
daj kolega,rekoh da prestajem...ako treba ja cu cistit,nije bad...
meni je tata rekao da prinčevi nepostoje u hrvackoj....možda si ti neki stranac :o ....nism zano da prinčevi čiste :o ..mama je rekla da su prinčevi bogati ljudi koji nish ne rade :o= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
btw..sorry nisam mogao odoljet :|
već sam jedanput brisao spam pa mi je sad dopizdilo, već sam javio iggyu da vas ukori a tebi da ukine ovlasti moda na ovom podforumu= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
shit...princ-artaš me ukorio.....ps...ak ije problem koliko treba tih ukora do bana= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
[quote=g@mer4life]shit...princ-artaš me ukorio.....ps...ak ije problem koliko treba tih ukora do bana[/quote:2wmubgrm]= Citat =:
Izvorno postao "Prince-Artas":2wmubgrm
kao prvo pristani se sprdat, nisam te ukorio već sam vas prijavio iggyu, on će odlučit šta dalje, vjerojatno samo opomena
i btw tata te je krivo učio
ok,spam free zone je uvedena u ovaj topic.spam se brise,nakon 3. brisanja se salje plava kuverta iggyu :)
VRIJEDI OD SAD :)
daj onda izbrisite ova sranja
da nebude spam pitanje
hocu li ja moc igrat obliviona sa ovim proc athlon 2200+
teško..daj ostatak konfe= Citat =:
Izvorno postao kiklop
Ne znam baš...meni jedva vrti s athlonom 2800+...ali nije stvar samo u procu...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
ma ko ga jebe necu ga ni nabavljat kad nemam para za jak komp pogotovo sad kad sam vidio kak igra izgleda na 9550 grafi s onim modovima za shader
ko ga jebe :yuck:
Meni na 9550GT izgleda sasvim pristojno... Kakvi modovi za shadere???= Citat =:
Izvorno postao kiklop
s tim modovima za shadere igra izgleda odvratno kako to uopce neko moze igrat voda je nekakva bjela,i slicne gluposti
Meni voda stoji na High uvijek i zbog nje mi ne pada frame rate skoro nikad, ali kad vjetar zapuse i trava se zanjise ili pocne padat kisa onda je to vec druga pjesma... :boohoo:
a kaj ti ne koristis te modove a jesi vidio kako onda izgleda ocajno i jos se vrti na nekih 20 FPS
ja cu si morat uzet 9550 jer nemam para ali najvjerojatnije cu igrat oblivion tek kad si kupim neku mocniju grafu daj stavi screnshot ak ti se da da vidim kak izgleda s tom grafom please!!
Ja sam igrao Oblivion sa ATi Radeon 9550GE i nije lose za 800X600 sve na low i ume ponekad da zasteka..
mislis da se smrzne pa moras sve restartat ili samo zapne i kolko si imo RAM-a
Imao sam 786MB Ram Hynix.
Budem za par dana ak ti nije problem malo se strpit...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
moze :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ass Kicker
Ok care onda cu ti probat sutra stavit, ako hoces mogu ti bolje poslat par komada screenshotova u e-mailu...
Daj mi posalji samo na PM svoju e-mail adresu...
Ako budes uzimao ATI Radeon 9550 grafu, uzmi ATI Radeon 9550GT od GeCube-a obavezno, iako ces ju malo teze sad naci negdje za kupit... (ja ju imam i mnogo owna / barem u NFS Most Wanted-u)
Ako hoces mogu ti ja prodat svoju??? Javi mi nakon sto vidis screenshotove...
kaj onda di su slike?
E sorry probat cu ti ih poslat sto prije, imam ih vec na USB sticku, ali sad sam trenutno u internet caffe-u pa ne mogu utaknut USB da ti ih posaljem, ali cim dodjem doma i upalim laptop poslat cu ti ih odmah...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
Nemoj se sta ljutit, ali non stop nesto radim pa ne stignem ili zaboravim...
Jucer sam bio na Bavaria party-u i jos mi zuji u glavi, ali bar sam ubo par Bavaria majica ako nista...
9600xt je dosta jaca od te tvoje
Pa ona Sapphire ATI Radeon 9600XT s 256 MB Ram-a je jaca nekih 25% otprilike, ali takve stvari nemoj pitat mene nego Thoroughbred B-a jer je on po meni jedini na ovom forumu koji ce ti stvarno reci koliko je sta bolje od necega, ja eto nisam toliki PC Expert, ali on je definitivno...= Citat =:
Izvorno postao kiklop