Javlja mi se error code 80040154!
Navodno postoji neki program koji taj problem rješava (neznam sad kak se zove)...ja sam ga skinuo i nije mi ništa pomoglo!
Printable View
Javlja mi se error code 80040154!
Navodno postoji neki program koji taj problem rješava (neznam sad kak se zove)...ja sam ga skinuo i nije mi ništa pomoglo!
Niti jedan savjet s onog linka nije pomogao, pa sam izbrisao Messenger 2009 i stavio 8.5 verziju...i gle čuda, proradilo je! Tak da je sad sve OK! :D2
:D ma...bitno da radi :gitara:
i da, hvala svima na pomoći!
wtf is "scena" ??
Koju PM msn hebe u zadnje vrijeme... Svakih 25-30 min se sam od sebe odlogira mamicu mu.. :yuck: :thumbs1:
oke,pitanje...odnosno, d problem...posto sad svi deru s novim msnom, ofkors da i ja ocu..i skinem uredno s divne stranice s koje svi skidaju i javlja mi da je nemoguce instalirat. nepoznata greska...OnCatalogResult: 0x80072ee6
provala ono sto mi kazu ispravit..al nejde. :/
anyone?
Deinstaliraj sve moguće verzije i obriši folder u pgrom filesu...
Nakon toga skini verziju 8.5 i instaliraj. I tek onda možeš skinuti update nove verzije i radit će... neću reći da će raditi predobro, ali radi...
Takoder imam problem sa msn-om ugl. to mi se pocelo desavati otkad sam na optimi namjestio da mi vezA bude 24h online..
eror je 81000306
probao sam i sa starim msn-om i novim i nikako nemogu rijesit da mi se konekta
naravno nasao sam ja na netu "rijesenje tog problema da se treba nesto ukucati u RUN ali ni to mi ne pomaze..
http://www.imagesforme.com/show.php/398671_msn.JPG
u zadnje vrijeme mi se msn beskonačno sign-ina
reinstalacijom se riješi, ali nakon restarta ista priča
Jučer sam instalirao update,i sad kad uđem u MSN,dobijem error message sa Send/Dont send opcijama.Zašto mi se to događa,i kako da to riješim?
Sada sam formatirao komp, pa kada ulazim u msn pokaže mi http://www.imagesforme.com/out.php/t424902_pro.JPG
Instaliraj i ponovno instaliraj?
Evo,ja sam sad probao repairati,probao sam i deinstalirati pa opet instalirati,no opet mi javlja error.
stalno mi javlja error 8100030d i nikako ga rješit prešo sam cijeli net i našo par mogućih rješenja ali neće i neće
ima li ko isti il sličan problem a da ga je rješio?
ne pomaže ni reinstall...iam 2009 msn
Ajd da se i ja pohvalim. Imam problem sa smajličima. Naime kad god neko ja ili kontak s kojim pričam stavi smajl ja ga ne vidim. Vidim samo tipkovni prečac tog smajla. Problem se pojavio sam od sebe prije nekih tjedan dana. Može ko pomoć?
Mogu li kako staviti gif imageove da mi budu avatar na msnu. Probao sam već staviti ali se ne miče.
26 stranica....ne mores vjerovat'.Nisam znao da je taj MSN toliko sr...Ja nikad nisam imao problema s njim...
Nije problem, ali je iritantno i neznam je li uopće do mene! Ugl. kad sam n msn-u nekad mi doleti poruka od frenda (svaki put od drugog, ali ne od svih) dok je offline s linkom na neku stranicu "thatsitt" ili tako nešto! Sad, naravno, nisam otvarao to računajući da bi moga pokupiti koju gamad, a i znam da mi to frend nebi napisa!
E sad, je li to samo do njih ili i ja imam neki virusić koji mi to otvara ili što već?
To oni imaju virus koji okolo šalje. Naravno ako otvoriš link pokupit ćeš i ti taj virus.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ok, to se i meni počelo događat, samo se nadam da nisam i ja zaražen time.= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Isto tako postoji i virus koji okolo šalje rar file-ove koji su naravno zaraženi, ali tog nisam vidio već neko vrijeme.
e, zna li netko kako maknut taj virus koji šalje poruke sa linkom ostalima ?
To je moj frend imao, i ja sam mu savjetovao da ga makne AVG-om, što je on i učinio, naime, taj "virus" je bio trojanac i to
generic.dropper, probaj s AVG-om, odmah ga je AVG otkrio.
Naime, taj trojanac je tražio da se skine određena slika s MSN-a (mada to nije bila slika), i to u stilu "HAHAHA u'r photo HAHAHA"
ili tako nekako.
da, dobro si opisao virus. imam nod32 pa cu probat jednom skenirat
Svakako probaj, ali ti moram reći da je vrlo vjerojatno da netko od tvojih kontakata ima tog trojanca tj. možda ga ti nemaš a netko drugi ga ima ili ga svi imate( najgori slučaj ), obavijesti svoje kontakte o tome svakako.
ma, imam ja taj virus kao i svatko drugi. i, svi znaju da ga imaju.
Pa negdje sam gledao na netu kako se to miče. Ja mislim da trebaš neke fileove brisat od MSN-a ili tako nešto...
oke here is a problem....
sa winsima sam dobio onu prastaru verziju... i ta radi savrseno! i ja sam isao instalirati novu verziju i nes se sjebalo te sad mogu imat samo ovu prastaru verziju! pise da vec imam noviju verziju msna na pcu kada pokusavam inst onaj 8.5 a za onaj najnoviji pise da ga vec imam ali ga nemoze ocitat jer kao fali nes:S
http://www.hackear-msn.net/en/utilidades-messenger.php
Scrolaj do Zap Messanger
neradi to meni....
rjesio problem! instalirao sam si Everest ultimate i uninstalirao msn koji je naso dok ga drugi programi nisu nasli i sada sve radi kak se spada
Uglavnom instalirao sam novi msn, i začudo on nije neš radio, kad god sam htio otvorit neki prozor za razgovor on je jednostavno zašteko, pa sam ja bistra glavica ošo zbrisat taj hebeni novi msn, naravno add-remove programs u control panelu, al opet naravno njega tamo nije bilo, pa sam fino oso u program files i tamo našo datoteku Windows Live Messenger, i probo tamo naći uninstall, naravno, ni toga nije bilo, pa sam jednostavno popizdio i zbriso cijelu datoteku Windows Live Messenger, te sam skinuo Msn 8.1 i probo ga instalirat, naravno, nije htijelo jer kao imam novu verziju msn-a na kompu pa trebam to prvo zbrisat da bi instaliro staru verziju... Vjerojatno je problem u Registryju, pa fino pokrenem programček koji se zove CCleaner i pomoću njega izbrišem registry, i supač, opet probam i ono opet veli da imam novi msn na kompu i da ne može instalirati.
Neznam dal sam bio jasan al eto, ako netko možda zna nek kaže što da radim...
P.S.-Znam da sam napravio temu sa ovim, al može lokot na nju, bolje da ovdje pitam.
sličan problem imam..i probao sam masu rješenja s neta, ništa nije upalilo, a neda mi se restartat windowse zbog msn-a= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
EDIT: error je "Error 1603: Fatal Error During Installation"
Prošlo dva dana i još uvijek nema reply-a... Jel zna ko?
Probaj sa uniblue registry boosterom.
Takoder, meni je pod ccleanerom msn pod "windows live messenger"
Potrazi to, ako nades odaberi uninstall, ako ga ne prihvati, odaberi delete entry.
el postoji neka skripta za msn plus da sve sto dobivam od frendova pretvara text na neki klasican font? tipa arial ili nesto slicno.... (pritom ne mislim da disablea animacije)
Nije ga ni tam bilo, probat cu sa ovim uniblue= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
EDIT: makno sam registry sa uniblue-om, i naravno... I dalje nemogu instalirat.
Probaj instalirati windows live ne difoltni messenger.