heh,kud bar pogodih lolz...prevrtljiva priča veliš...Arcanum!nema prevrtljivije! :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
heh,kud bar pogodih lolz...prevrtljiva priča veliš...Arcanum!nema prevrtljivije! :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni isto smrdi na Legacy of Kain :D Trebao bi i Arcanum probati, nisam je odigrao! Jel dobra igra?
TES4: oblivion(+ shivering isles)???
TES3: Morrowind???
Asterix&Obelix??? :D
SW:KotOR 1?
SW:KotOR 2 (mada je lošiji od jedinice al eto)?
W3: RoC + tFT?
StarCraft?
Praetorians?
TES4: Oblivion?
ne znam što bih još...
GTA: San Andreas?
Call of Duty 1, 2, 4?
Sonic (bilo koji)?
Kaj još...
Chicken Invaders? :rotfl:
Gotovo sve igrao, jedino mi se KotOR ne igra pošto mi se ne sviđa sama ideja igre!
Niš, budem pribavio Arcanum... on mi djeluje zanimljivo!?
A slušaj, igra u kojoj možeš uvjeriti glavnog negativca na suicid je ipak svoja kategorija. :D
jel postoji neka igra s aftekima u kojoj se vozi Paris-Dakar??
Postoji Paris-Dakar Rally za PS2, a za PC sumnjam...
@Arbiter of Change - Like the Hugo quote. ;)
Mafia, definitivno Mafia.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To nemam :cry: Imao sam ali mi je bila zbugirana jedna misija pa je nisam prešao i od tada ne znam gdje mi je CD od igre :twisted: A fakat mi dođe da je odigram :kill:
pa očito nemaš ni sve ove igre kad pitaš koju odigrati.ali mafia definitivno, po meni bolja priča i od kotora...
MGS= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
iako ćeš morat nabavit konzolu da zaigraš sve djelove
Preporuka za neki Sf-rpg tipa harbingera,restricted area-e,metalhearta,septerre core?
I ja bi volio volio znati još neki kvalitetni pored Fallout serijala.= Citat =:
Izvorno postao karboniziran
probaj Deus Ex, to ti je odlican FPS/RPG.. :D
Možeš KoToR,Bioshock,STALKER,...
pod rpg bacam da je kamera iz ptičje perspektive i da nipošto nije fps.
da,sad sam se sjetio i zax: alien hunter kojeg sam davno igrao,možda nekome pomogne
kakva je ta igra, imo sam od rođaka cd al je bio izgreban pa nije radio :(= Citat =:
Izvorno postao karboniziran
@Jopax - http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout/ ... lt;title;1
zaigraj 1. i 2. dio...ak volis starije igre ova ce ti se jako svidjeti.
a za mene...trebam neku free online racing igru...moze bit bilo kakva...space,ground,air :D (btw,necu TM:nations)
i za ovo space/air...vidio sam na jednom broju(starijem malo) pcp-a jednu igru koja se nazalost placa...mmo je i utrkujes se sa nekim letjelicama il sta vec...
probaj project torque, jedino je lose sto je malo realnija od ostalih= Citat =:
Izvorno postao revenion
tražim neki MMOFPS.
Nešto u stilu CS-a ili CoD-a(ne i UT-a ili Quake)
Ako postoji nešto takvo :D
FEAR:Combat mejbi= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
hellgate london
tnx...free je,online je...nfs nije free i smece je... :D= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Evo napokon vratio volan s tavana, zaigrao NFS porche i gušt mi je totalni.
Sad tražim neku dobru simulaciju za volan, onak nekaj normalno s normalnim autima, a ne da su samo neki ferarri, lamborghini ili nešto slično.
Negdje gdje se mogu ugodno pičit.
neš kao HITMEN ono da likvidiraš ljude iz šuma snajperom i tako?
Sniper Elite?
deer hunter?:D
igrao sam hitmana= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
de mi pojasni šta se tu radi?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
radnja igre smještena u WW2
više na wikiju
http://en.wikipedia.org/wiki/Sniper_Elite
Trebala bi mi neka Dragonball igra,bilo koja samo da je za komp pa ako netko zna ime plz...treba mi za frenda :)
el ima išta moderno?= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
pun mi je qurac ww2
ništa mi ne pada na pamet
argh... :(
same here, neka freeware dragon ball z igra za komp...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Help! :|
Pa pretpostavimo ovako. Ja sam uvjeren da obojca imate gba i na njima naravno dragon ball z 1 i 2. Budući da vam se trenutno neda igrati na gba, možete ih naravno, pošto te romove ionako imate, skinuti sa neta i igrat na kompu.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
može mi neko objasnit kak se pristupa s nekom igricom u mrežu, pa da se dere preko neta, to me oduvijek zanimalo, a nikad nisam naletio na ovakve freakove poput vas, znači moje pitanje je kaj mi sve osim neta treba da igram na nekom lan partyu ili u mreži ??? :o
zdravo predraže, vidim brz si, a nema te na msn-u, daj dodji malo da mi pojasniš neke stvari
zoveš nas freakovima ccc... :|
why man, why!?
pa da freakovi, zbog toga jer je informatika, programiranje i sve vezano uz to je široka grana tehnike, a vi znate sve o svakom detalju te grane, ma svaka vam dala, nego daj ti meni radje odgovori na pitanje :rambo: