PBa
Printable View
PBa
Za sada, jedini ozbiljniji bug koji sam primijetio je pri spajanju na server. U recimo 30% slučajeva mi zna smrznuti igru, a ponekada i čitav stroj. Pri restartanju igre ili Windoza obično se spoji, ponekad iz 1, ponekad iz 2. ili 3. pokušaja. Što se drugih stvari tiče, mislim kako bi nekakav anti-lag sistem po uzoru na WET jako dobro došao, jer zna biti opakih problema kada se zakače ljudi s velikim razlikama u pingovima.
Zna se desit da i pri pingu od 60 desi takav lag da se nomoze ni sa mijesta pomaknut... to u warowima zna skroz taktiku sjebat...
Izašo je novi patch i stavili su nekakav osnovni antilag, i nema više tolko laga na serverima (uklonjen je serverski memory leak) itd.
Evo vam PB UpdateSmeni radi.
Ekstraktajte u \etqw\pb
EDIT: stavio na rapidshare.
Neradi ti link totalno drugi site neki
obicno se smrzne ako koristis najmanju rezoluciju= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
skini pbsvc.exe i napravi uninstall PB-a(baci oko u regedit i gledaj ovdjeHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Controlset001\Sevic es look for PnkBstrA PnkBstrB and PnkBstrK i HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Controlset003\Services look for PnkBstrA PnkBstrB and PnkBstrK.-ako ih imas brisi ih.isto tako mozes pobrisati i PnkBstrK.sys ako ti se nalazi u windows\system32\drivers)...zatim pobrishi i pb folder iz qw:et foldera...nakon toga nanovo instaliraj PB (skini pbsetup)...pokreni igru, ukljuci pb i to bi trebalo biti to...= Citat =:
Izvorno postao Senetry
moram priznat da se igra malo poboljsala.cini mi se da su oruzja ipak malo s patchiranjem postala djelotvornija,a i ekipa je malo nabila skill
Kad otvorim punkbuster setup pise mi ovako za quake wars :
Client version : (v1.304|A1313 )
a server version : (v1.272|A1313|C1.304)
u cem je problem, izgleda da nisu kompatibilni client i version...kako da to ispravim?
Napiso sam i ja i oklop kako.
Pa to sam napravio 2 puta vec i ne radi + te keyeve u registryu nemam.
Dali sad kad idem reinstall da instaliram punkbuster kad me pita ili ne?
'bemti,kak mrzim dok mi neko krele đipi icarosa pred nosom :kill:
Još i bolje da ih nemaš, manje muke :). Normalno, instaliraj, nemožeš igrat bez njega.= Citat =:
Izvorno postao Senetry
Upravo igrao.
Nista posebno, nekako mi sam engine losije izgleda nego onaj u W:ET a i nekako prebrzo ubijam i umirem.
Evo dobavili se i mi momci sa HCL portala beta keya i odigrali malo Quake Wars bete. Evo naših utisaka:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=99&select=19
:friends:
Eh, umalo zaboravih, special thanks to amd freak za beta keyeve :shy.= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
:D
np..i drugi put...sve za quake cro scenu! :wink:
Već ga rokam otkako je izašao demo (doduše poludio sam od jedne te iste mape), igra mi je predobra i jedva čekam da ju nabavim da malo provozam moj assault rifle po stazici po nepažljivim glavicama
Grafika mi je predobra kao i dizajn oružja (već vidim tragove nove ovisnosti), sada idem kupit kavu i sjest ispred algoritma i čekat da dođe igra
8)
e, a kak da uplatim novce videotopu za ETQW?
P.S. Jel to dode postom ili moram ici u Zagreb po to?
Vjerovatno si dobio mail od videotopa, nazovi ih i poslat će ti.
e a koji im je broj?
http://www.videotop.hr/k.php?k=2
google je korisna stvar
vec sam bio tu... e-mail znam procitat...
Netko mi je ukrao nick... znam i tko... neka.
hahaha :)
nabavio sam igru, hahahahahahahahaha, i am the strog, and i will own everybody. happy me
olol to se meni desilo sa warezom na kojeg nisam nikad išao, da neko koristi moj e-mail :rotfl: :kill:= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
ako netko oće nabavit igru s popustom preko mog nicka može slobodno jer ja sam je već nabavao
testing atm... :killyou:
Tel: 01/ 3778 992 3778 964 S?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
3778 666 ja mislim, toje za onu žemsku glavnu neku
evo i ja narucio igru:D