pa za tailoring i te fore i pitam, ne mislim ih prodavat, nego obradit= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Printable View
pa za tailoring i te fore i pitam, ne mislim ih prodavat, nego obradit= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
[quote=THUNDER_DINIX]pa za tailoring i te fore i pitam, ne mislim ih prodavat, nego obradit[/quote:1xiw27hp]pa uzemš si profesiju TAILORING pa šivaš cloth opremu ili recimo torbe ali to ti recimo netreba, mislim ta profesija ako recimo igraš sa klasom koja može nosit mail ili leather tak da onda tailoring zaboravi, dok recimo uzmeš First Aid kao sekundarnu profesiju i to ti je odlična profesija pogotovo ak igraš recimo sa roguom dok si u borbi mobu ili recimo nekom igraču pukneš blinde i sa FA se shilaš ak nemaš potione, tak recimo ja radim i koji put zbilja spasi dupe hehe :wink:= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Jel postoji min. lvl za insancu npr. jel ja kao lvl 1 mogu uci u npr. rfk.
Jedan moj prijatelj da se nemože ući a ja da se može tko sad tu u pravu?
= Citat =:
Izvorno postao suljo
Joj zar je bitno?ionako ćeš nać rijetke "f2p" boostere,ljudi jednostavno imaju previše posla na kasnijim lvlima,a da te idu boostati,platit ćeš to masno.
Znači mogu ući u rfk sa lvl 1 likom?
To me zanima jer ima sam se skoro posvađao sa frendom on kaže da se nemože a ja da se može...
e onda mos frendu platit pice jer ti je min lvl za rfc (rfk je visi lvl instanca) uci tek na 7 lvlu
Hmmmmmm na rfk sam mislio a prijatelj nikad neće za ovo saznat jer bi me sa tim davio 100godina...
U RFK možeš uć tek na lvl 24, svaka instanca ima minimum entry lvl. RFC je 8, WC je 10, tDM je 10, SM je 20, itd...
haha sad kad ti frend ode u rfc na 1 lvl hihi...
da nema lvl limita onda bi grupa za karazhan povela lvl 1 lika (ako zanemarimo pred q) i on bi po jedno m mobu dobivao cca 1-2 lvl 8)
= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
nebi dobivao 1-2 lvl-a, jer je prevelika razlika u lvlima , dobivao bi 2-3 xpa ako i toliko...
u jbiga my bed... e sad jedno veoma vazno pitanje:
danas mi je stara dala master card i rekla da nadoplatim WoW e sad ja kad upisujem one podatke i na kraju piše verificatio code... koji je to kod? onaj pin koji koristim kad dizem pare i sl... ili je to neki drugi brojevi???
Da i mene to zanima :cry: ,ne znam di je verificiation code pa moram potrošit svoje pare da kupim bon :cry: .= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
to je vecinom 3/4-znamenkasti broj koji se nadje iza kartice, barem je tako kod Master Carda
npr.
prednja strana ti je tamo gdje ti pise onaj 16-znamenkasti broj, rok kartce, ime prezime
i sada verification kod ti se nalazi iza toga
nadam se da sam dobro objasnio
CVC (Card Verification Code) su posljedna 3/4 broja (ovisno o kartici, na Master Cardu su 3) na poleđini kartice. A i da fulaš broj, možeš opet probat :P
http://www.plumbingsupply.com/images/cc_mastercard.jpg
ali imas samo 3 pokusaja, inace moras cekati 24 sata da opet pokusas, ali ako nastavis onda ce ti blokirati karticu = THAT IS NO FUN (iskusio .....)
hvala obojici.. na krjau se ispostavilo da stata ima malo para na masterici.. sad cu od starog uzet karticu pa cu probati opet... HVALA
Instaliro sam wow i sad pokusavam ukucat 10 da free guest account ali mi iz nekog razloga javlja ovaj error:
The authentication key you have entered is invalid. Please check the key again for any missed or incorrect characters
Inace free guest pass je novi izaso iz wow kutije prije tri dana
pa ako itko zna nek mi kaze u cem bi mogo bit problem
jel me vec uzasno :kill:
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
O hebo vas ja, znao sam da je trebalo onaj moj thread pod sticky.
Free TrialS- odeš tu i pratiš upute, ako negdje zapne proguglaj za tim pojmom.
Samo sto je to Free Trial za US verziju. Za EU 10-day Trial idi na http://teaser.wow-europe.com/= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?[/quote]
Da mogu ti rec zato sto nisam imao free card, a htio sam igrat wow. i sad kad je imam nemogu je ukucat da radi. Kao prvo znam da se placa 209 kn i nemam namjeru napravit nikakav cd key gen! iz par razloga
1. Neznam kak se radi!
2. Netreba mi
3. Samo zelim isprobat igru pa cu vidjet hocu li je igrat ili ne
Dal te jos nesto zanima Smeagoule (WoW)?
e nisam bas pratio sta se dogadja, vidim da se spominje 10 dana free. ako ti treba broj, poslat cu ti ga na PP, pa igraj tih 10 dana
Ocito nisi shvatio moje pitanje, ja sam boldao onaj text gdje si rekao da si kupio igru i dobio 10 dana free, a pitanje je bilo zasto si onda pitao za 10 dana u svojem prethodnom threadu.= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
I da, nisam ja rekao da ces raditi key gen =)
read the stuff ppl quote..
Ej decki hvala vam na pomoci uspio sam se logat za 10 dana free acc.
:pray: :pray:
Pitanje u vezi add onsa.......Dali da ostavim ono što je bilo i kopiram samo novi add on??
da, ono što ti je od Blizzzarda to ostavljaš= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
e nešto mi je shebano sa questlogom. neće mi tracka questove i nisu mi questovi raspoređeni po zonama. jel se to da kako resetirat bez brisanja wtf-a? probao sam već wdb brisat, nije pomoglo. ne koristim addone za questlog
jel zna netko koliko treba skilla na tailoringu da bi mogao obradit silk cloth? sada imam 71
http://www.wowhead.com/?spell=3839
Bolt of Silk Cloth
5.125 sec cast
Reagents: Silk Cloth (4)
Requires Tailoring (125)
Na 75 ti je Wool Cloth.
P.S. @aRaGoN: first! 8)