vjerojatno zato GTA brzo dojadi.
Printable View
vjerojatno zato GTA brzo dojadi.
Molim vas,ja bas ne razumijem pojedince koji tako pljuju po gta-u.Ne razumijem.Meni nije jasno sto vas tocno smeta u toj igri.meni je ok.Ides,razbijas,svadas se s policijom,smijes se smjesnim stvarima na ulici...
Ja mislim da bi veliki broj vas koji usporedujete mafiu i gta,poceo pljuvati po novom nastavku ukoliko bi bio slican kao mafia,jer bi onda rekli da gta kopira mafiu.
Svaka cast mafiji...legendarna je igra...ali nakon sto deset puta ponavljate misiju zato sto ste prosli kroz crveno pa vas ulove....malo glupavo jer ti dosadi.
I moram priznati da mi nije jasno zasto vam se ne svida SA...meni je bio odlican.
Ja samo kazem da moraju proradit na problemima kojih eto ima jaaako puno... A sto se tice ponavljanja misija u mafiji zbog crvenog svijetla :rotfl: ... samo stanes, platis kaznu i ides dalje...
A ovo uveseljava samo malu djecicu kojoj je eto stat kad te policija oce zaustavit jaaako veliki problem...= Citat =:
Ides,razbijas,svadas se s policijom,smijes se smjesnim stvarima na ulici...
A ne shema ubis covijeka na sred ceste motornom pilom (jbg, gust je) ili masakrirat cijeli grad i nikom nista, policija ni ne mrdne... Upucas covijeka sacmom policajcu iza ledja... on udaljen cca jedan metar isto nikom nista jer nije vidio... ali kad te eto zbo genok razloga ipak vide onda se spawnaju svugdje iza svakog ugla , na zgradama ... cak i u vodi... nema nekog logickog mjesta odakle dolaze nego samo stvaraju blizu tebe... dok je eto, zao mi je ali opet moram rec, to puno bolje rijeseno...
ja bi da vrate emotion i flash fm :pray:
a istina je da bi trebali poradit na ai-ju
Pa takve su im skupine primarna udarna zona, naravno da će im podilaziti jer "Nedaj bože da me murja zaustavi dok ja masakriram uokolo i potežem 500 km/h po glavnoj ulici!!1!" :roll: Derišta su problem--- as usual.= Citat =:
Izvorno postao Werewolf
ok,vidim da se ovdje ne postuje tude misljenje al dobro...malo citata
nakon tri puta-zatvor...ja mislim da je to i tebi vjerojatno dosadilo...da postujes pravila prometa...ti je dosadilo?= Citat =:
samo stanes, platis kaznu i ides dalje
to ne razumijem...ima puno "velike djece" koje ovo takoder uveseljava(bez uvrede):D= Citat =:
A ovo uveseljava samo malu djecicu kojoj je eto stat kad te policija oce zaustavit jaaako veliki problem
zar to postoji u mafiji? :shock:= Citat =:
nema nekog logickog mjesta odakle dolaze
nisam znao...al zbilja :D:D
ako je ovo nekog uvrijedilo tj. tebe werewolf...sorry :D
Vice city je puno bolji od SA.Mafia je puno bolja od VC.Zašto je tako(po meni naravno)???Meni nije važan zvuk,grafika,veličina svijeta.Važne su mi "male" stvari,na primjer mene je tako nevjerovatno iritiralo to što u SA nema alarma na autovima i slične stvari koje mi se ne da nabrajati,ali uglavnom takvog su tipa.Mafia je kralj takvih "malih" stvari,a GTA uopće nema toga,on je površan,ciljana publika su retardos klinci ili tinejđeri sa ba facom(široko raširena usta sa očima koji gotovo gledaju u nos,nije uvreda po meni to je privremena faza kada je nekome dosadno).
Slazem se za ovo sa mafijom...ona ima neku "carobnu privlacnost"( :rotfl:) il tak nesto...
Ali sad cu vam nabrojati zasto je meni SA dobar:
-Veliki svijet
-Velika mogucnost igranja u tom svijetu
-Nekoliko razlicitih radnji
-Zafrkancija
-ima elemente RPG-a( :pray: );ostali gta naslovi ih bas i nisu imali
-beskrajan broj mislija
-velik broj vozila
Mafia:
-Odlicna filmaska radnja
-Muzika
-tridesete godine
-Policija;al nakon nekog vremena dosadi
U Mafiji mi je bezveze onaj freeride...Brzo ti ponestane ideja sto da radis...
Ovako mozemo u nedogled ali cinjenica je da je Mafija izasla u vrijeme gta 3 ... a po igravosti i po tim kako Black Hawk kaze malim stvarima owna cak i san andreas koji je puno kasnije izaso... a cak i nema puno bolju grafiku. U Mafiji je prica odlicna, dostojna i filma, a malih detalja je bilo stvarno puno. Recimo jedna stvar koja mi fakad neide u glavu zasto u gta nema brzinomjera , ima benzinskih postaja a nema potrebe za punjenjem benzina dok je u mafiji trebalo cak i na to pazit. Onda recimo cak postoji speed limiter koji se moze ukjljucit kak se ne bi postigla prevelika brzina dok je policija u blizini. A kad smo kod policije u Mafiji se ona ne spavna na svakom cosku. Policajci su raspodjeljeni po ulicama pa kad te jeda ugleda da si izvadio sacmaricu na sred ceste (jer inace nije normalno da ljudi furaju tesko naoruzanje dok trce ulicom) on ce otrcat do najblize prahistorijske telefonske govorinice i zvat pomoc te ce doc 1 do 2 policijska automobila koja su u blizini , i ako se sakrijete nakon nekog vremena ce odustat. Dok se recimo u SA oces sakrit u neki kut a tamo 3 policajca... (hmm ko zna sta rade). Istina da je freeride bezvez ali i najbolji imaju probleme.
S obziram da polazem vozacki bas mi i nesmije dosadit, jer u SA imas ti beskonacno auta pa ako ga razbijes ko ga jebe, ali u RL razbijes auto... najebo si 8) Slicno je u Mafiji bilo , ako si unistuo svoj auto, a nisi bas bio nadaren za kradju isto ti nije prostalo nego duuga setnja, a jos kad imas one fancy aute na kraju moras ih pazit jer novog je prakticki nemoguce nac 8)= Citat =:
ja mislim da je to i tebi vjerojatno dosadilo...da postujes pravila prometa...ti je dosadilo?
Jbg u ovoj temi sam se raspiso vise nego ikad :P
Ja ne bih usporedjivao GTA i Mafiu, jednostavno to ne ide.
GTA je uvjek bio i ostao arkada, arkada crim lifea, dok je Mafia moglo mi se rec prava igra, tj "simulacij" mafije te se te 2 igre nemogu usporedjivat.
Ako trazim filmsko iskustvo i gotovo savrsenu igru predobrog gameplaya (izuzmimo bugove) onda cu igrat Mafiu :pray: :pray:
Ako se zelim opustat, razbijat ljude i zezat se sa policijom te jednostavno zabavljat bez previse logike i razmisljanja te opet uzivata u prilicno velikom svijetu raznih mogucnosti i zabavnih misija igrat cu GTA :pray:
P.S. U svakom GTA je bilo alarma na nekim autima, obicno parkiranim !
Jesi igrao SA? Postoji chat postaja ciji se sadrzaj mijenja ovisno o napredku u igri.= Citat =:
Ma bilo bi zakon kad bi na radiju metnuli neke isjecke koje ce se pojavljivati u vijestima na radiju.
Werewolf, slazem se. Jedino bih volio vidjeti Mafiu sa malo vise slobode, odnosno, (puno) realniji GTA.
...koje i nemaju nekog smisla osim da stvore iluziju price izmedju misija. Bas je super i realno sto glavni lik nakon zauzimanja cijelog podrucja krece u debilne kvartovske ratove. Iako je prica dosta slaba, likovi su zanimljivi.= Citat =:
Nekoliko razlicitih radnji
Nesto gore, ima elemente simulacije zivota (Simsi covjece, SIMSI!). Bas mi se da hraniti i trenirati glavnog lika da bi se u roku od par sati opet vratio na mrsavka s pocetka igre. O frizurici da ne govorim.= Citat =:
ima elemente RPG-a
Pretjerujes. A ako mislis na taxi/hitna/opljackajme/itd. misije, tada bi mogao reci da i Solitaire ima beskrajan broj misija.= Citat =:
-beskrajan broj mislija
To je takodjer bilo od GTA 3, najveca fora je kad upoznas Marie, onda poslije ona prica na Chatterboxu kak je upoznala tipa "but he don't talk much" :D= Citat =:
Citat:
Ma bilo bi zakon kad bi na radiju metnuli neke isjecke koje ce se pojavljivati u vijestima na radiju.
Jesi igrao SA? Postoji chat postaja ciji se sadrzaj mijenja ovisno o napredku u igri.
Werewolf, slazem se. Jedino bih volio vidjeti Mafiu sa malo vise slobode, odnosno, (puno) realniji GTA.
ako mene pitas stvorili su dosta dobru "iluziju".= Citat =:
koje i nemaju nekog smisla osim da stvore iluziju price izmedju misija. Bas je super i realno sto glavni lik nakon zauzimanja cijelog podrucja krece u debilne kvartovske ratove. Iako je prica dosta slaba, likovi su zanimljivi.
ok,sto je lose u tome...pa nisu to izravno simsi i nije ti neophodno jesti,prat se i ostale gluposti iz simsa.= Citat =:
Nesto gore, ima elemente simulacije zivota (Simsi covjece, SIMSI!). Bas mi se da hraniti i trenirati glavnog lika da bi se u roku od par sati opet vratio na mrsavka s pocetka igre. O frizurici da ne govorim.
I sto onda ako se brines o izgledu glavnog lika?? ne razumijem sto je tu lose.Isto tako se brines o izgledu u nekim drugim igrama...
ok,ovdje je "beskrajan" bio u prenesenom znacenju...ali nemozes reci da nema puno misija....I da,hitna i to po meni nisu misije...= Citat =:
Pretjerujes. A ako mislis na taxi/hitna/opljackajme/itd. misije, tada bi mogao reci da i Solitaire ima beskrajan broj misija.
u pravu si...mijenja se cak na svakoj stanici,a ne samo na onoj...= Citat =:
Jesi igrao SA? Postoji chat postaja ciji se sadrzaj mijenja ovisno o napredku u igri.
Ubaceno je samo da se privuce jos koji igrac, inace je totalno nerazradjeno i nepotrebno u takvom tipu igre. To se i osjeti.= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
gle,meni bas i nije jasan taj dio da je ubaceno da bi se privukao jos koji igrac...pa nije da ce neki lik doc igrat igru sam zato jer se moze prezderavat i oblacit u nekim ducanima...= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
I ako izgled nije vazan...onda bi trebalo izbaciti sve igre u kojima mozes "uredivati"glavnog lika.... :D
S tim bi izbacio dosta dobrih igara ukljucujuci Oblivion i Godfather. Nije to uredijvanje lika lose (pogotovo kad znas modat igru pa napravis sebi i cijeloj ekipi obleke crne legije :P) Ali da te upucaju pa pojedes hamburger zdrav si na tome bi trebalo proradit.
ah, prema tome trebalo bi i poraditi na činjenici da u civ igrama lik s batinom rasturi tenk.
stvar je u tome da mi želimo igre, a ne toliko realne simulacije. da je svaka igra 100% realna nebi ju mogli završiti. u stvarnosti se ne povećava health bar, hamburgeri ne izvlače iz mrtvih i jedan metak ubija, zar doista želite takve igre. onda bi se žalili kako su prerealne.
ljudi nikad zadovoljni
gle, savršeno realna igra u kojoj cijeli tim ide razvaliti elektranu je ok, ali da se opet drže onoga "ti si one man army" bilo bi ne igrivo.
gle, sejvati svake 2 sekunde i miran si :)
= Citat =:
Izvorno postao Teon
U SA nisam primjetio da ima,ni jedanput u svojih 4 prolaska igre.
Ma daj :? pa gotovo uvjek je alarm (u biti truba i blinkanje svjetlima) na parkiranim autim kad ih ukrades i onda ak prolazis blizu policemana onda te cuju pa dobijes 1 wanted lv.= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
Ljudi ovo morate vidjeti :rotfl:
http://www.myvideo.de/watch/92895
prejako :pray:= Citat =:
Izvorno postao Clutch
LoL :rotfl: Stvarno prikazuje koliko je vjerno napravljen Gta :D= Citat =:
Izvorno postao Clutch
staro= Citat =:
Izvorno postao Clutch
Sa TV.
Kad smo već kod GTA IV, oću da se vrate stanice Chatterbox FM i otkačeni Lazlow i Fernando Martinez, Flashback 95.6 s preludom partijanericom Toni, Lips 106, Head Radio i DJ Mike Hunt (My'Cunt) te Double Cliff FM s osjećajnim voditeljem Merryweatherom.. Ako je radnja smještena u L.City, bez ovih stanica jednostavno nemože... Ah... Nostalgija.. Idem opet igrat GTA III... Hebeš VC i SA, stara dobra trojka rulz... Poslije MAFIJE, fkors.. :D
MF4H1Ut9jLU&NR=1
staro ali interesantno.. 8)
rSESZTXt ... ed&search=
Potpuno /agree (na sve sto se moze u tvom postu, lol) :D= Citat =:
Izvorno postao bouncedj
Kad smo već kod GTA III, jel ste primjetili jednu stvar, kolko je nebo realnije i prirodnije u njemu, a u VC I SA tolko čisto i isprazno.. U trojci postoji živi oblaci, koji se i kad je sunčano kreću nebom, zaklanjaju sunce, donose kišu i sl .. A u SA, kad je sunčano, nebo je skroz plavo i to je to.. Nema tih živih oblaka..
Joj, pa da, a znao sam da mi se nest cini drugacije= Citat =:
Izvorno postao bouncedj