Jej, Entertainment weekly, pouzdano zvuci :/...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
Jej, Entertainment weekly, pouzdano zvuci :/...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Najtiražniji i najutjecajniji tiskani medij orijentiran na kritiku svih modernih umjetnosti. Da, skoro nikakav kredibilitet. :/
Moderni lajfstajl magazin?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne, baš kritika. Filmovi, glazba, knjige, igre.
Toliko jaki da ako EW popljuje film ili glazbeni album, isti će vjerojatno propasti.
Kul, makar sam siguran da je u ovoj godini izaslo puno igara lošijih od tfu-a :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da ono,inace slusam igram/slusam sto mi drugi kazu a ne sto mi se svidja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dosao iz fakin Ludnice, tek sad idem ovo čudo probat jer se tolko dugo instaliravalo da nisam imao više živaca čekat. Ak bum uopče kaj vidio dok igram xD
Omfg i svi sveti, ovo je najuzaludnijih 14.5 + 25gb-a kaj sam u životu imao prilike potrošit :rotfl: Fascinantna je činjenica da igra uopče ne trza, nego se samo vrti kao da sam usporio sve za pola, ono usporeni film al bez trzanja. Ma lol i takva shit igra, smeče smeče smeče. A i to usporavanje je još najmanje bitno, da ne pričam o ostalom.
Kako kaže OP u Bokuranu...unistall unistall!
daj detalja buraz, sto te nazivciralo toliko ja nisma probao, a ne zelim kupovati ako mi das dobar razlog za to :wink:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nemam živaca za to sad, idem spavat...ak uopče uspijem nakon ovog xD
eto kad se probudis i dodjes do sebe, bas me zanima, pa ni valjda da toliko sucka igra= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aral ujutro, kada se probudiš i popiješ jednu mamurlušu(=D), nam ispričaj malo više o igri, do tada ću je vjerojatno i ja sam isprobati :)
Evo probudio se, moram na groblje :o
Neznam kaj da kažem o igri, inace SW fan ali sam igrao neke od SW igara i prokleto dobro sam se zabavio, vi sami znate koje su to igre. Ovo nažalost nisam imao prilike igrat puno i možda sam preuranio sa ocjenom al meni igra jednostavno nije sjela. Već na konzolama nije dobro prošla, neznam šta su mislili s ovime. SW fanovi će "valjda" uživati u ovome, ja definitivno ne. Plus, po ovome kaj vidim igra je zahtjevnija od Crysisa i veliki naglaska je očito stavljen na taj euphoria engine, uništavanje okoline i sl. a čemu?
Možda će me me netko i na kraju popljuvat i reć da je igra u biti i odlična, ja ovo pišem iz svog dugogodišnjeg gamerskog stava. Ni grafika nije niš posebno. Kao da igram spiderman. A nemoram pričat da kad se igra instalirava onda više od pola kapaciteta otiđe na nekakve HD filmiće. Mislim ono...Nek još netko proba pa javi, ja sam igru već pobrisao i ne namjeravam se više vračat.
Štopao sam vrijeme instalacije ....40 minuta .Koma. Sama igra mi ide glatko.Može se birati samo rezolucija , detalji su kavi jesu. Igra mi je zacemntirana na 30 fps-a .Prema dolje ne ide a prema gore vrlo malo .Reza je 1680x1050 .Trzanja nema i sve je fluidno.Fizika je respektabilna ...uništavati možeš puno toga , dizati protivnike sa zemlje , vitlati ih po zraku i sl.Iram ju preko gamepada i kontrole su odlične.Što se grafike tiče ...ovaj prvi nivo je tak...prosjek.
Gameplay :( .Igrao sam ju samo 20 minuta pa ne mogu suditi ali početak je jako arkadan .Gotovo pa kao igra za klince od 7 godina .Jak si poput boga i samo ideš ( normal težina) .Nadam se da se to poslije mijenja jer su mi uvalili Vejdera koji je neuništiv.Valjda poslije dobim neki drugi lik .
Za sada blago razočaran ...izgleda da je Vedran bio u pravu .Možda se kasnije promjeni dojam.Odigrati ću je do kraja.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fd6845d2.jpg
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_64f6c44c.jpg
Prvi komentari su ništa drugo do očekivani...ali ipak koliko god da smo se pomirili s lošom kritikom igre i dalje čekam da je probam. Pa da ja dam svoj strašni sud...
OK slobodno zanemarite moj prethodni post. Vejder je samo u uvodu.Kad dobijete glavnog lika igra dobije smisao i zabava poraste .Po meni ovo nije ništa lošije od Jedi Academy...ipak kako je to igra stara podosta bilo je za očekivati da će ovaj nastavak biti bolji ...Ali ne brinite , namahati će te se mačem , tamburati sa silama i sl. :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a2549fc3.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9b2739aa.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cfdfa966.jpg
Ja cu ovo definitivno odigrat, kakva god da bila igra. Preveliki sam SW freak :)
Upozoravam da se prije nabavke igre usporedi moj komp i od Aral-a te njegov i moj komentar o tome kako igra radi. Meni igra ide glatko i stalno je lokana na 30 fp-sa ...očito je u igri uključena vertikalna sihronizacija jer nema lomljenja slike .Igra bi mogla opako trzati na slabijim mašinama .Ovaj moj komp u potpisu bi bio neki minimum ali i optimum za ugodno igranje.
Za ovu igru treba mrcina od procesora.(a ja vidim da ga ti imas) To sam ja odmah rekao, i prije nego li je igra izasla. Graficki naslov nije toliko kompleksan. Minimalne zahtjeve zadovoljavam, a i dok ne dođem do tog naslova, planiram u međuvremenu jos malo komp sredit...sve u svemu, igrat cu ja to :)
znači dual core e6750,4GB ram-a,gtx 260 oc nema brige
ma nek joj prosijek ocijene bude nešto veći nego kod konzola i ja zadovoljan
Mislim da nema brige...hvala racku riječ je o havok fizici a ne o nvidionoj tak da nemam problema.
za tebe al bi ja više volia nvidija fiziks,možda zato šta je fizika softverska i ima poveliku glad za poluvodičima= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ova igra ima 3 fizike, a ne jednu. Uglavnom, postoji jedna činjenica. Ako vam GTA 4 nije isao barem na pristojnom fps-u, ovo nece sigurno... :wink:
nek je i zahtjevna samo da je dobra igra,svejdeno u bliskoj buducnosti necu kupit novi PC a kad ga kupim vrtit cu ovo i crysis odjednom i pisat po forumu :rotfl:
i jel ima vec di kakva recenzija?
Evo upravo instaliram, kad instaliram i odigram dobijete detaljan report ^^
Ja imam neki problem sa zvukom. Nakon nekog vremena strašno počne krčit i igra počne trokirat :(
nadam se da će phenom x3 biti dovoljan za izvođenje ove igre dosta dobro, znam da sam gta 4 igrao bez beda. Ako ne bude bilo dovoljno ide se po novu matičnu pa otključati četvrtu jezgru.
Nema svrhe jer je igra već dugo vani za konzole pa samo pogledaj ili pročitaj te recenzije (PC verzija ima samo neki dodatni sadržaj).= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
http://www.giantbomb.com/quick-look-swt ... n/17-1535/
video review u trajanju od 30 minuta
Ma ja sam na X2 4000+, 2gb rama i xfx8800gts 512mb, čekam upgrade. Kad se sjetim da crysis mogu igrat a ovo ne. A nista, sva sreća pa ovo nije ST igra inače bi poludio :D Al ja se i dalje slažem s onim ocjenama i kritikama koje je pobrala na konzolama ;)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni