A šta mislite dobije OBLIVION 100% :)
Printable View
A šta mislite dobije OBLIVION 100% :)
Ne jer niti jedna igra nemože dobiti 100% jer bi onda bila savršena a to nemože postići čak ni Oblivion.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ne vjerujem da će dobit preko 96%.
Ako se ne varam rekord trenutno drži SSam s svojih 99%. Jesam li u pravu?
jesi i nijedna igra osim možda Serious Sama 3 neće potući taj rekord :D= Citat =:
Izvorno postao CTDP_Marko
Di je SSam dobio 99%, pa to je smeće od igre, nema nikakvu priču, jedino je napucavanje donekle zanimljivo
Igra je genijalna iako su u PCP malo pretjerali s ocjenom. Vjerojatno zato jer je domaća igra.= Citat =:
Izvorno postao Frost
SS je super, ali ovo je topic za OBLIVION, Dakle još 7 dana, jel tako???
niti jedan SS neće biti dobar kao jedinica...= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
i da, dečki iz PCP-a su pretjerali sa ocjenom...jer je domaća...
Koji broji PCP-a, pa sve kupujem a nisam vidio, ili je bio na digital PCP-u, a to ne čitam jer je grozno
= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Ma igra će sigurno dobiti negdje oko 98%, ja mislim da će minusi biti jedino HARDVERSKI ZAHTJEVI! :killyou:
Pa kada pogledaš recomended, ako će biti tako da će se moći igrati na full detaljima sa x800 grafama, pa onda su hardverski zahtjevi jako mali, jer pogledaj F.E.A.R. recim, pa to svaki komp muči.
Minimalna kofa je 2ghz, 512 rama- i bar gf fx 5200, to znači a ću igru moći igrati na low detaljim i 640 x 480, ako i tako budem mogao normalno!
A za high će trebati bar 3ghz, 1 gb ram-a i možda 6800
Pa to i kažem, pogledaj kako se F.E.A.R. vrti na toj konfi.
Kaj misliš dali bum ga ja mogao vrtiti sa ful detaljima i sa 2AA-4Af, na ovoj konfi: Amd64+ 3200(2,5Mhz), 1 gb rama, x800 Pro (12 cjevovoda, 590/1080) ?
Radeon x1900XTX vrti oblivion sa 4AA,16AF,1600x1280 rezolucija.bez HDRa(jer je oblivion napravljen tako da nijedna kartica ne može istovremeno imati uključen AA i HDR,ali to će vjerojatno bit popravljeno u patchu) sa svim ostalim grafičkim opcijama na maximumu(teksture,shaderi,sjene,efekti) u 35 fpsa.....pa vi računajte. ovdje se odmah vidi da je 4AA sa 1600x1280 totalno nepotrebno al eto,to je maximum maximuma.i toliko najjača grafička trenutno može povući. 8)
sorry,ne na max,ali dosta visoke postavke.= Citat =:
Izvorno postao Frost
zapravo kad pogledam,hardwearski zahtjevi nisu visoki.
realni su.
nemožemo igrati dovjeka na 486-icama.
sjećam se kad je pcplay uveo dvd,pa je bilo:"vratite cd,nemamo dvd-romove"
madj,kupi ili stfu.
/me np: The Scorpions - Wind of change
Ako sam ja na kompu koji ja imam vrtio fear a da skoro pa ne trza onda ću moć i ovo...= Citat =:
Izvorno postao Frost
Barton 2600+
512 ddr ram kingmax (400mhz)
Safir at rejdion 9600XT 128 mb
Abit NF7-SL
WD 80 SATA 8 mb cache
Zato nemojte živčanit nego smiri...
Vrtim FEAR na max pacu valjda moc i Oblivion :roll:
Ovako...
Prvo nabavit Oblivion i onda ako treba prodat bubrege, krv ako treba neki jaci komp... :)
= Citat =:
Izvorno postao TheBorg
Da ali na kojim detaljima?
800x600 low ili medium detalji= Citat =:
Izvorno postao Frost
sto se tice moje krntije moci ce vrtiti Oblivion sigurno na minimalno minimalnim detaljima, ali nije to to! :killyou:
ja na 1024x768 sa low detaljima zadovoljan :)= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ti si takva osoba, sa svime si zadovoljan, jooj kako sada zavidim ovima koji imaju MAŠINE i XBOKSOVE NOVE, a prince koliko god imaš?
17 ti= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ja 15, ok samo da znam širim prijateljstav po forumima :) ! Inače KADA će više taj OBLIVION, e da mi sada ima netko dati 400 kn za origi :cry:
20.3. prvo ću nabavit kopiju a kad izađe zajedno s ekspanzijama (kojih će sigurno bit) uzet ću orginal. BTW čini se da imamo isti zanat (mislim na školu)= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
ja mislim mal cekat i dobiti cu ga :killyou:
Ja cu jos razmisliti, ipak je is skoal, trebam malo clockati ocjene! :) Ali nadam se da bi ga preko ljeta trebao odigrati, btw posalo sam ti PP!
mislim da ću moć pokrenut na high 1280x1024 :fof: