najduze dosada 18 sati ali na ljeto rusim rekord
Printable View
najduze dosada 18 sati ali na ljeto rusim rekord
Oko 20 sati
20 sati svi? bez stanke? ak racunate stanke onda sam i ja oko 20 sati :D (stanke=pisanje, pizza, u ducan po pivu itd.) :D
prije mjesec dana kod prijatelja nas 10 se umrezilo i izdrzali smo citavih 24h....a ovako obicko provedem oko 6h u komadu igrajuci WoW,u najvise slucajeva od 21h-3h ujutru....
kada je skola onda 8h obicno... malo manje vise ovisi o vremenu! a po praznicima 11-12h osim kada sam kod bratica i to samo prvi dan od recimo 10 ujutro do 6 ujutro! drugi dan je manje...
Tri dana bez prestanka kad je došao Diablo II s ekipom na moru u informatičkom kampu, dva dana bez prestanka kad sam dobio Morrowind. Bez-prestanka. Možda sam se malo uspaval na sat.
da, moš si mislit, 72 sata si buljio u monitor... :)= Citat =:
Izvorno postao Phronesis
Oko 40 sati straight... ali ne u gamingu, već na poslu. :(
A kaj da ti sad kažem. Nije 72 nek je, ne znam, 65. Opet sam za kompom bio, stal sam se u grad i cuval gold dok sam jel. Uostalom, ko da su takve stvari neki problem. @.@= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
moje je vrijeme 17h i 30 min, znam jer sam alarm namjestio da me trzne. ali to dok sam bio mladji sad moram ucit jebiga...sve to vrijeme sad igro tad ali sad provedem jedno 10h u programima kao Sandbox2 i Oblivion Construction Set. volim moddat.... :roll: :roll:
moj rekord je nekih 70-ak sati na lan-partyju prosle godine.. nakon toga jos otisao na tekmu i zaspao na igralistu tjekom prvog poluvremena (ne znam kak sam to uspio)!! :oops: ..kad sam stigao doma odspavao 25 sati i kasnije se sve vratilo u normalu.. 8) :rambo: ...svi su rekli da sam izgledao kao smrt!! :hangin:
Pošto ima škole na PC provodim samo 10 sati na dan.
Nekih 13 sati
oko 14h...ždero sam pred kompom,lokao red bull ko mrcina,i za sve to vrijeme iživljavao se igrajući UT 2k4...zatim su uslijedila dva dana potmunog umora i spavanja,e pa ćemu drugome služi ljeto.
/SIGNED 8)= Citat =:
Izvorno postao Gazzda
haha samo 14 h i zaspao si na 2 dana! heh... ja preko ljeta sam oko 12h! svaki dan= Citat =:
Izvorno postao Gazzda
nekih 12 sati... nije bas puno
oko 20 sati. sjecam se toga jer sam onda bio na teskim kaznama. jedno ljeto prije 4,5 godina ako ne i vishe.
23 h (cjelo vrijeme igro san andreas)
Wow, si probao one 24/7 LAN Partye= Citat =:
Izvorno postao darkside
imo sam nekaj sličnog prošlog ljeta sa 3 frenda= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
4-5 sati
otprilike 17h
edit
od 7am do 1am
16
a oko 12 max ubije me inace
Negdi oko 20 sati sa pauzama za wc :twisted: , ali to je bilo pred koju godinu kad sam imao slobodnog vremena na bacanje, sad je malo drugacije.
ja za kompom jedno 12 sati!!Kad se probudim u sedam odma za komp pa do 7-8 navečer!!
pohvalno :thumbs1:
ane... to je... edukativno...:P
zašto svakim svojim postom uveličavaš svoju "pamet" ikako si ti najpametniji ovo ono ?= Citat =:
Izvorno postao Icroatus aka Iggy