ono šta si ti danas reko bisi najrađe dao istetovirat na ruku(a možda i ću()= Citat =:
Izvorno postao olio
skupa s početkom Sign of the crossa pjesme cu si istetovirat
Printable View
ono šta si ti danas reko bisi najrađe dao istetovirat na ruku(a možda i ću()= Citat =:
Izvorno postao olio
skupa s početkom Sign of the crossa pjesme cu si istetovirat
Ja govorim o brzini kojom je lik svirao taj solo. Čuo si pjesmu, jebote, pa predobro.= Citat =:
Izvorno postao MindReader
tema je METAL zar ne ?= Citat =:
Izvorno postao Helena
ali nema veze,jer je prejeben gitarista...
znam da sam u offtopicu, al ok.. neću dugo= Citat =:
Izvorno postao Helena
dakle - "stisne žicu 12 puta u sekundi" - to mi nije jasno.. čuo sam pjesmu, danas štoviše, znam da brzo svira..
al žicu ti je dovoljno jednom stisnit, a desnom rukom proizvest da titra x puta u sekundi :wink:
Slayer - Jesus Saves
You go to the church, you kiss the cross
You will be saved at any cost
You have your own reality
Christianity
You spend your life just kissing ass
A trait that's grown as time has passed
You think the world will end today
You praise the Lord, it's all you say
Jesus saves, listen to you pray
You think you'll see the pearly gates
When death takes you away
For all respect you cannot lust
In an invisible man you place your trust
Indirect dependency
Eternal attempt at amnesty
He will decide who lives and dies
Depopulate Satanas rise
You will be an accessory
Irreverence and blasphemy
Jesus saves, no need to pray
The gates of pearl have turned to gold
It seems you've lost your way
Jesus saves, no words of praise
No promised land to take you to
There is no other way
Ajde evo jedno pitanje: tko vam je bolji basist - Steve Harris ili Geezer Buttler? Meni osobno je Geezer, jer sam slušajući BS u više navrata čuo njegove solaže, i lik svira super, a Steve je uvijek nekak u pozadini i ne dolazi do izražaja...
haha imaš praf, ali znamo svi na kaj je dekla mislila...= Citat =:
Al ja govorim da on baš to ne radi. Kužiš me sad?= Citat =:
ma SCOM je dobra pjesma,al kad ju neko počne uveličavat ko i paradise acity,onda popizdiš,jer kod moga susjeda stalno čuječ SCOM i paradise citry :((
aha, ja nisam čuo pjesmu pa neznam o čemu pričaš, ali sad kužim, misliš 12 različitih nota u sekundi?= Citat =:
Izvorno postao Helena
harrisov bas ne dolazi do izražaja?!?pa slušaj sve pjesme od maidena,cijelo vrijeme cujes kak harrisove zice lupaju po pickovima,i niti jedan bend nema tak puno stvari koje pocinju s bass uvodom.to kaj on nema solo-e,to je druga stvar...inace,neznam dal sviras bass,ali harris ima po meni najteze prjelaze u cijeloj metal industriji= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Harris je legenda,i po meni najbolji tekstopisac...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Ne kužim se u bas niti se pretvaram da se kužim, samo vlim ono što čujem...= Citat =:
Evo, da malo prekinem tu raspravu, možda je malo off topic, jer nije metal, nego rock, ali nemam di drugdje pitat, a glupo mi je temu otvarat.
Anyway, jeli itko ikada čuo pjesmu Maisie od Syda Barretta (RIP), jaaaako zakon, onak dubok glas, duboki tonovi, neka G-E kombinacija, forafora...
dobar je...ali ne najbolji...ima previse refrena u kojima se jedna te ista rečenica ponavlja 20 puta za redom...ali dobro,to je vec i postalo zastitni znak maidena= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
npr. for the greater good of god ?= Citat =:
istina tamose to ponavlja ko vrag ali je pjesma odlična
[quote=St. Jude]npr. for the greater good of god ?= Citat =:
istina tamose to ponavlja ko vrag ali je pjesma odlična[/quote:3rx1eyqm]
npr. svaka druga stvar :rotfl:
[quote=Hanzaplast]npr. svaka druga stvar :rotfl:[/quote:2pgjyzcc]= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
a to je istina,ali u FTGGOG spomene istu rečenicu 8 puta zaredom
[quote=St. Jude][quote=Hanzaplast]npr. svaka druga stvar :rotfl:[/quote:3cm0pnvu]= Citat =:
Izvorno postao "St. Jude":3cm0pnvu
a to je istina,ali u FTGGOG spomene istu rečenicu 8 puta zaredom[/quote:3cm0pnvu]
mmm,da...ali da vam bude jasno,meni to ne smeta...zapravo meni kod maidena nista ne smeta jer su najbolji metal bend danasnjice 8)
Tako je hanza, usitinu su najbolji.
Da, najbolji ikada, ne samo današnjice, od heavy metala...
A sada, jesu najbolji, ali danas je to sve wannabe maideni
zato ja ne slusam bas ostale HM bendove...hmm..koji su to uopce ostali HM bendovi?Osim priesta?Zbunj :toilet:= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Oni wannabe.. a sad ima ih.. ali.. eto
black sabbath ?= Citat =:
Heavy metal današnjice, Jerry... BS baš ne spadaju u tu kategoriju više, jel?
Jerry, pod time mislim na bendova od 2000.
nabroji ih :)= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Evo sada je Džeri dokazo da je totalni n00b-showoff, da je negdje čuo za Blek Sabat ali očito nezna da već puno godina ne postoje...
A danas više ne postoje HM bendovi, danas je sve to otišlo u kurac, znači u kojekakve deathove, doomove, pagane, blackove, i ponešto onih DOBRIH u power, ali premalo...
Još samo se ManOwaR može ubrojiti u HM, ali ni oni potpuno, nego više vuku na power i epic... tu se radi o samo malom broju HM pjesama...