Joj nadam se da će skoro imam zle planove kako zaraditi puno para
Printable View
Joj nadam se da će skoro imam zle planove kako zaraditi puno para
nek tarete ove black-out...to je bivsi mpire koji se pridruzio goonsima..papci...
ja sad jasem sa triumviratom odnosno aliancom koja se nalazi na njihovom teritoruju...steta sto se nisam potrudio upast u bob...a bas bi sad bio gust kad su svi protiv bob-a.
upravo to :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Raven
i gust je neopisiv
http://www.gametrailers.com/player/28305.html
Ja sam se naježio i nisam znao koliko mi je draga ova igra!
Evo gledam recenzije EVE Onlinea (gamespot etc.) i ne mogu vjerovati kako je dobio malu ocjenu. Iako je ono zastarjela verza ali 6.6?! ja sam malo stariji igrač istog ali sam odustao negdje u 2005. Zaboravio sam koliko mi je ova igra draga te sam uzeo ponovno free trial te se ozbiljno planiram se vratiti igranju. Slow-paced gameplay i taktiziranje je predobro. Igra je prvoklasna, kompleksna te jedina stvar koju ne razumijem koji vrag ova igretina nema svoj podforum jer je AAA naslov. A MMO je u punom smislu te riječi jer smo svi na jednom serveru. Ma prelijepo... Koliko vi igrate i kakvi ste u igri? Ako može screen broda.
Ja igram oko 2 i pol godine bez prekidanja.Od brodova trenutno koristim najčešće Drake,Raven a vježbam skill za minmatar frigate lvl5 treba mi za Wolf-a.Trebaće mi ako opet upadnemo u kakav savez za pvp.Imam loša iskustva sa sporim i velikim brodovima ali mali su koma protiv BS-a.
Što se tiće recenzija na gamespotu pogledaj tko su im recezenti,njihove profile,igre u kolekciji i šta trenutno igraju.Izgleda da zaključuju o igrama na osnovu prvih sat dva igranja.Iskreno i ja bih ocjenjivao neobjektivno igre ili žanrove koje nevolim. 8)
Slažem se, pošto je meni kao novom igraču bilo zbunjujuće zapoćeti, nisam apsolutno ništa znao, jako je drukčije od wow-a i gw, pa se s vremenom nadođe, 0.0 ti je nepoznanica u početku, a sada me strah ici u secure space i to kada idem tamo, idem samo s intijem po skillove i bježim nazad.
kad dodje trinity ove ce biti no.1 igra...jebes milione servera...sva ekipa je na jednom...ja igram skoro dvije godine bez prekida i nikako da mi dosadi :pray:
sve se svodi na pvp i to je prava zabava...ovo sve ostalo sto igra nudi samo je nacin da se do pvp dodje...jedini minus ovoj 'igretini' je lag...ali samo to i nista drugo..
Ovo je jedina igra gdje ti neće zamjeriti 162vs1 genk (karikiram) :) . Neće ti vikati noob, skršiliste me i sve ok good, jedino što je pvp pravo skup u ovoj igri. A ne roknu te pa se rezurktaš i tako u nedogled.
jel istina da triniti kreče za tjedan dana
Tako se nešto šuška ...= Citat =:
Izvorno postao tralala
Ja već skinuo Sisi client i jučer malko pikao. Sve izgleda MMRRAAAKKKKKK. Istini za volju nisam baš tražio pew pew na test serveru. Previše sam slindrao :rotfl:
Tu je inaće kolekcija screen shotova za sve vas koji niste pri volji skidati 900 Mb da bi ih skidali ponovo za 7-10 dana :wink:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard ... dID=645221
Kaj se tiće FPS-a --- nemojte napraviti noob grešku kao ja i uključiti HDR sa 4xAA uključeno u driverima :boohoo:
U svakom slučaju - izgleda mrak :D
Osim Gallente - vi ste najebali :rotfl: Barbie mobile boje :rotfl:
trinity krece 05.12.2007.
vezite se ... polijecemoooooooooo :killyou: :killyou:
Hell yeah!= Citat =:
Izvorno postao Lord Raven
Nego paške, nećemo napraviti tu grešku :D Ja ću gurnuti ga na 16xQ AA :)
i igrati slideshow :P= Citat =:
Izvorno postao RayDX
[quote=Rngd Diego]i igrati slideshow :P[/quote:2kztukvw]= Citat =:
Izvorno postao RayDX
Heheh, onda ću ja plakati ili netko u CCPu :D
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz, 4 GB of Kingmax DDR2 RAM na 800MHz, 2x8800GTS 640MB :rotfl:
Inače, u igrama mi grafika nije presudni faktor no svejedno volim eye candy :)
Uf, kad sam vidio ovaj novi trailer... CG kvaliteta, nema šta.
Ray - daj clockni malko taj proce preko 3,2 Ghz. Nabaci neko adekvatno hlađenje i ( TT Silent tower + 120 mm Vent + Artic Silver paste ). Taj proc naprosto vapi na napuni jedra SLi grafuljama :twisted:
samo da nesto pitam jeli ovo 20$ mjesecno iliti 120kn mjesecno preplata ?
20$ je cijena same igre. Kad je kupiš imaš mejsec dana uračunato u cijenu. Mjesečna pretplata je 15$.= Citat =:
Izvorno postao H4ck€r
I sad će neki ostati zbunjeni s obzirom da možeš besplatno skinuti igru.
Sada za Božić prelazim na Q6600 pa ću tamo se poigrati sa clockanjem. Brat će dobiti ovaj E6600 i sav se veseli :D (Uz 2900XT i 2 gige rama)= Citat =:
Izvorno postao Paske
Ide i njega :/
Ne, ne igra je potpuno besplatna, client je besplatan.... Uneseš jedan timecard i to je to, "premium" si :D. Tako je to bilo u moje vrijeme, valjda :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sorry na double postu XD
I mladići jel svrbi guzica, sada jedva cekam DT sutra
...stavio da se trenira dugi skill i cekam dt...utiske cemo podijelit nakon instalacije trinity-a ... mada se pomalo bojim pocetnickih bagova (bemti- overview sranja i tako to)...al sve će se isplatiti kad trinity krene...
skinio sam eve i registrirao se da odigram onih 14 dana free, ali kada želim ući u igru incompatible (version). može neka pomoć?
potrefio si na dan kad nerade serveri :P
stigao je veliki update i do nocas u 2 am nece biti nista probaj sutra :P
i mozda ces morat sutra skinuti novi patch ili cijeli client ako imas configuraciju za novu grafiku itd.
a i ja pogodim dan, jel zbog toga što serveri offline i auto patching ne radi ili je to zbog verzije, moja je 3.23.41736
Dolazi novi patch sa novim enginemom i grafikom.
cca 85o Mb download kompletni. Impresivno ;D
Anyway- probaj sutra - radit će :wink:
Vjerojatno :rotfl:
Proradilo sinoč oko 11 sati ali je trebalo jedno sat vremena za patch da se snimi. Izgleda fino. Malo sam više očekivao od novih fregata, ali black ops obečava.
samo da kažem jednu stvar o eve. Nevjerovatno, ako još niste ovisnici kao ja, postat cete.
Ni jedna igra me nije toliko zadržala, a igram već 2 godine i još uvjek me oduševljava.
Slobodno me mailajte in game ako ste zainteresirani za pristupanje nekom corpu.
Sad je još izašla nova ekspanzija, ma zapravo nova igra, bar što se tiče grafike i novih mogučnosti koje igra pruža.
Nema smisla govoriti koliko je toga.
Istina, mjesečno košta stotinjak kuna, ali ja nisam požalio ni jedne lipe koju sam platio.
CCP se stvarno brine za svoje pretplatnike.
Ljudi probajte i priključite se budućnosti i slobodno se javite. In game nick mi je isti kao i tu. Nemojte se sramiti:)