ne nikad ne bude...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Printable View
ne nikad ne bude...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Super mi je epizoda danas bila.
Biće moćno kao Q, možda i moćnije, istrijebilo cijelu jednu rasu običnom mišlju.
definitvno je jedno od najjačih bića i složio bi se s time da je moćniji od Q-a...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Današnja epizoda ˝Yesterday's Enterprise˝ je genijalna, razlog zašto gledam Star Trek.
Ko je gledao zna, a ko nije neka pogleda ili snimi reprizu u pol noći.
vidio sam zato ću gledat reprizu!!!! bio u školi... :D
među najboljim epizodama STa općenito... jednostavno predobra= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
kako se zove ta epizoda
The Survivors= Citat =:
Izvorno postao unknown
LOL XD htv prikazuje prvo epizodu iz 2 sezone pa iz 5 pa tek onda iz četvrte
? Idu po redu epizode.
ne idu...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Idu 100%, ako ne vjeruješ provjeri na tv.com opis svake epizode(http://tinyurl.com/5bv7td). Trenutačno smo stali na 65. epizodi ako pogledaš unazad epizode vidjet ćeš da idu po redu kako treba, ne znam otkud ti ta informacija da epizode ne idu po redu, ali definitivno nisi u pravu.
Ako te ni to ne uvjerava možeš pročitati unaprijed opis sljedeće 66., 67. i daljnjih epizoda pa ćeš vidjeti da idu po redu kak spada.
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
vidim da nisi gledao. Prije nekih tjedan dana bilo kokao je onaj stari klingonski vođa umro worf je već optužen za izdaju, a jučer je bila epizoda gdje worf tek saznaje da mu je otac optužen za izdaju
Ne znam o kojoj epizodi govoriš pošto sam sve pogledao tj. snimao pa nisam nijednu propustio, i u nijednoj nije umro nikakav starac klingonac. Imam osjećaj da si ti nešto pomješao, ali epizode idu 100% po redu pitaj bilo koga tko prati star trek.
Malo bolje opiši epizodu, možda je bila ona sa Romulancima ili kada su sretali onaj 75 godina stari klingonski brod?
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
to je bilo kada je picard morao odlučivati tko će biti novi klingonski vođa
To si ti gledao na nekoj drugoj televiziji, ta epizoda će biti za par tjedana, pazi šta ti kažem. :D
Vjerojatno misliš na ovuSepizodu, ta epizoda sigurno nije bila na HRT-u još.
možda si krivo skidao? :P
ma šta ne idu, naravno da idu...= Citat =:
Izvorno postao unknown
Je'l pratite još? Sad idu najdraže mi epizode u TNG sa Borgom naravno. :D
Naravno da pratimo. Zašto nebi?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
= Citat =:
evo ga, pogledao sam sve što se ima pogledati u vezi star trek serija(osim one prve) već treći puta
e ove dvije epizode sa borgom su bile genijalne... :pray:
1.TNG
2.DS9
3.ENT
4.Voyager
Koji je broj bila jucerasnja epizoda, ako tko zna, i u kojoj smo uopce sezoni, malo sam ju propustio pa ju moram pronaci...
EDIT: oke, Epizoda 4, Sezona 4 , thx
4, 4 ako se ja ne varam...
Odlične su mi ove Klingonsko/Romulanske epizode. Šteta što ih nije napravljeno više.
A i Data je lud u ulozi kapetana. :pray:
Kako se samo pjenio na onog prvog časnika. :)
jebiga, tu je pokazao emocije :(
Ili je možda sastavio program za ljutnju u određenim trenucima.
= Citat =:
da zakon je bio... svka čast, jedna od boljih epizoda definitivno...
Meni su sve epizode sa Q-om odlične zato što glumcu koji glumi Q-a savršeno odgovara ta uloga i dobra mi je epizoda I,borg kada se jedna radilica odvoji od kolektiva.Epizoda kada se Data nađe u ulozi kapetana broda i razotkrije tri romulanske ratne ptice je jedna od najboljih.
Najdraži likovi su mi Picard,Data,Worf,Beverly Crusher i LaForge.Znam da nije pravo mjesto za pitat ali jel zna netko neku dobru stranicu sa hi-res wallpaperima Enterprise-a D ili E ili DS9.
@Windwalker ono biće koje je moćno kao Q je Daud a civilizacija se zove Husnoci i mislim da nije moćnije od Q-a.