Tako da. Ali opet nepotreban mu je Guinsoo(po mom mišeljenju),,, Rađe mu budem 2 hearta naprawio nego guinsoo,,,= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
Printable View
Tako da. Ali opet nepotreban mu je Guinsoo(po mom mišeljenju),,, Rađe mu budem 2 hearta naprawio nego guinsoo,,,= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
jel pametnije kupit alkemistu radiance ili fury ?
Radijaciju mu ja radim= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
kad napravis jedno od to dvoje, pitat ces se koji item da NE napravis -.-'= Citat =:
ne trazi se bzvz nerf alchemista.... samo kruzi oko neutralaca i tu i tamo val kripova...
znate vi koji je vrag ona dota 6v6?????
:o Gdje si to našao?= Citat =:
To ti je dota ko dota samo kaj je preuredena na 6 playersa za svaki tim tako da je na svakoj strani po dva heroja.
Nisam to još igrao ni widio,,,
danas san to igra, predobro je. masovne bitke :) sa puno mrtvaca
a da nam daš link? :?
Bilo bi dobro :D= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
evo vam jeste sretni
http://rapidshare.com/files/2762840/Dot ... _Ver.3.w3x
neman link ali bi vam moga poslat priko icq ako budete imali problema
pa stavia sam ja link za dotu 6vs6= Citat =:
ja jesam a ti ?= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
Tnx :P= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
Dobri su mi svi heroji od Undeada, a najbolji mi je onaj koji bude u misjiama s undeadima ( onaj koji bude tvoj protivnik) ne znam kako se zove. :o
Edit: najbolji heroj je: Dread Lord
Samo DotA heroji ovdje .= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
btw - mogao bi promijeniti naziv topica u DotA heroji jer vidim da to ljude zbunjuje ...
Pa mogao bi i ti :P= Citat =:
Izvorno postao Lich
Recite mi koji build radite Treant Protectoru?
Radiance i refresher , kasnije (premda nebude kasnije) satanic ili nešto tako za preživljavanje != Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Na sebe sam i mislio :)= Citat =:
Evo , naslov topica promijenjen .
Imam kweščn :D Jel djeluje ulti od SK-a(epicentar) kad Meduza casta swoj ulti. Npr. Ti i meduze ste u istom timu. I i branite mid npr. meduza se zaleti među njih 5 pošalje ih u sleep i ti se došetaš sa sk-om među njih i castaš ulti???
Mislim da ne zasto sto su protivnici invulnerable dok su u sleepu= Citat =:
Šteta :D Najwjerowatnije tako i je. Da nije njih dwoje bi bili preimba par IMO.= Citat =:
Izvorno postao Kibo
Nije meduza nego naga :D= Citat =:
[quote=st.frky_]Nije meduza nego naga :D[/quote:1h4bfhff]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":1h4bfhff
:rotfl: Zajeb :rotfl:
naga i sk combo nije loša ideja ali mora biti savršeno tempirana .
Da. Može on njih u sleep i sk pričeka 2 sec do kraja slipa i casta ulti. Inače 2 sec mu je casting time. E sad. Treba pogoditi zadnje 2 sekunde sleepa :D= Citat =:
Izvorno postao reiki_
[quote=Systematic Rewerse]Da. Može on njih u sleep i sk pričeka 2 sec do kraja slipa i casta ulti. Inače 2 sec mu je casting time. E sad. Treba pogoditi zadnje 2 sekunde sleepa :D[/quote:13xyvqgk]= Citat =:
Izvorno postao "reiki_":13xyvqgk
Zasto ja uvijek igram dotu s stopericom :rotfl:
Ma bolje je da naga siren baci na nekog svoju mrezu i samo dodes sa SK i okines zadnju... I ako ostane ziv burrowstrike i gotov je. Slasnija pobjeda nego da naga upali sleep pa ti cekas da zavrsi pa mozes i pogrijesit pa onda ti je krivo sto si zaribao pa onda lupas glavom o stol pa se mozes i ozljedit.
Ovo sa mrezom je bolje za neki gang na najjaceg eroja od protivnickih igraca sto moze uzrokovati propast cijelog tima. :killyou: