nakon onog što sam pročitao na no mutants allowed - ajme meni
ja stvarno ne mogu dočekati ovu igru
barem dok se ne pojave nastavci kotora i deus ex-a, onda neću moći dočekati njih
Printable View
nakon onog što sam pročitao na no mutants allowed - ajme meni
ja stvarno ne mogu dočekati ovu igru
barem dok se ne pojave nastavci kotora i deus ex-a, onda neću moći dočekati njih
Kontaktirao sam Admina s tim prijedlogom... bumo vidli!= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
OT: Mater :o Nadivio sam se onim slikama sa NMA stranice! Igra bu izgledala bolesno dobro!
Samo se nadam da bu dobro optimizirana! A bome se Bethseda i nemre pohvaliti sa Bug Free igrama, tako da bu vrlo vjerovatno i Fallout zbugiran do bola :(
Nadam se da griješim, jezik pregrizao :D
To sto radi Bethesda nema veze sa Falloutom...
sad procitah da bude vjerojatno isti sistem ko u oblivionu jer koriste isti engine.znaci postapokalipticni RPG iz prvog lica :cry: divotaaaa
ali rekli su da će biti i drugih pogleda. ponešto za svakoga
Stvarno, daj si zamislite Oblivion sa Minigun-om ili Guass Rifle-om!
Još kad to iskombiniraš sa Bloody Mess Perkom... ajme kak bu to krvavo bilo :D Jedva čekam!
Daj bože da bu mi igra radila!
PS: Kasno sam se uključio u temu... me može netko na brzaka ubaciti u tok sa informacijama o možebitnom datumu izlaska i pretpostavkama o potrebnoj konfi?
Hvala!
ne, procitaj u tekstu pise da igra koristi samo modificiran oblivion, i nema nikakve veze s oblivonom= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
cak sam procito da ce mapa bit manja od one u oblivionu :(
Onda će mapa biti stvarno mala, to saksa...= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
kažu da će biti manja i da će umjesto tisuća npc-a biti stotine istih
za mapu kažu da će biti detaljnija i stvarnija, s više sadržaja, a za npc-e da će imati više osobnosti, bit će i djece, više voice actora i slično
dakle manje po kvantiteti, a veće po kvaliteti
???= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Daj si malo ovaj clanak procitaj...
http://www.rpgcodex.com/content.php?id=149
Ček malo, ako nije na putu originalnog fallouta, znači li to da će igra biti loša? Mrzim kada fanboyi pljuju po nečemu što još nije ni blizu izlaska.
Ne znaci da ce biti losa, vec da to nece biti Fallout...
Zna se sto je srz fallouta: Atmosfera, izometrijski pogled i TBS...
Real Time pucacina nije Fallout... Nije dosta staviti Vault Boya na kutiju pa da je to Fallout...
Kao da Doom 4 vise nebude FPS nego RTS... Iako moze biti odlican RTS to vise nije Doom...
omg Fallout 3 nece bit FPS vec akciski RPG nes kao STALKER= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
i imat ce fallout atmosferu.
i borba ce donekle bit na poteze
i art i stil su iz prijasnjih fallout nastavaka za mene je to Fallout kao Fallout :)
Blago tebi onda...= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Znači FPS s jako malo rpg elemenata= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Fallout atmosferu are you kidding me!!!!!Aj dobro to možda i bude iako sumnjam jer Bethseda,ne znam.
Ako sam dobro čuo da će borba biti kao u KOTOR-u,to definitivno nije borba ne poteze,nego glupost.
Takva me borba tak živcira,kao i drugi hibridi u gamingu.
Ja bi najrade sjeo na stolac i plako dok vidim kak su zapoceli :cry: :boohoo: . Ja samo ocu onaj stari fallout sa novom pričom, kvalitetnijom grafikom, novim arsenalom oružja i armora, pun k NPCova i talking headsa... mislim ak je tak tesko uzet staro i posteno napravit u novo onda su fakat ljudi glupi ko stup, cak bi i gluhonijemi sljepac znao da bi se to odlično prodavalo, fanovi i igraci bi bili zadovoljni, tvrtka bi dobivala pare ko luda i svi bi bili sretni i zadovoljni... ali NEEEE! Mora se opet naci nova budaletina s hrpom para i skupom tvrtkom punoj kvalitetnih programera koji se sad zele dokazat pred gamerskom scenom da mogu bit bolji od Interplayja, ali vjerujte mi nece, njima je u prvom planu isku**** se, Oblivion vam sve govori, "Pare, pare samo pare!"... ajde i ostale tvrtke rade igre zbog para ali ne napisu doslovno "Tu smo samo zbog para" nego naprave igru sa srcem i onda pare same dolaze. Zapamtite ovo, niti Bog nemoze napravit bolji Fallout od Interplayja (osim Tacticsa)
Prvo,Stalker nema veze s RPGom osim što ima inventar.
Fallout 3 će biti RPG iz prvog ili trećeg lica,a ne FPS sa elementima RPGa.
To što se vjerojatno neće svidjeti ekipi s NMA,to je druga stvar,ali da će biti RPG,hoće.
a kaj mislis zas se Interplay raspo,zato jer je Bethesda kupila sve programere tak da ti dode na isto Bethesda ili Interplay= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
@mravojed20
procitaj si clanak iz gameinformera tamo ti stoji da ce F3 bit akciski RPG to ti dode isto ko i stalker
znači F3 neće biti Fallout neko akcijska pucačina
ne= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
Fallout ce bit fallout al vise nece bit RPG na poteze vec akciski RPG amen atmosfera je ista al naravno da to vise nije ona igra iz 98 jer se puno toga od onda promjenilo u igrama
e onda= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
F3 neče biti Fallout nego bla the bla...
u životu treba napredovati :boohoo:
Stalker je pucačina s inventarom. Stalker nema veze s RPGom,ni punokrvnim ni akcijskim.
Fallout 3 će imati SPECIAL sustav,znači traitovi,leveliranje,perkovi,karma, te atributi o kojima sve ovisi.
Stalker to nema.
[quote=Black Hawk Down]e onda= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
F3 neče biti Fallout nego bla the bla...[/quote:2byw1628]da al neznam kaj to tebi znaci kad kolko sam skuzio nisi igro niti jedan prijasnji Fallout nastavak
Kakve to ima veze sa napretkom?= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Pojednostavit igru do boli je napredak?
da tog sam se sjetio tek kad sam posto istina al opet ako zbrojimo to dobijemo neki slican koncept nije da se te dvije igre mogu usporedivat al samo po ovom akciski RPG djelu.Al opet se fallout nemoze nazvati cistom pucacinom jer ima inventar questove nelinearna je perkove,skillove i sl stvari svojstvene za RPG po tome se moze zakljuciti da Fallout JE RPG= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
čitam da se neće nastavljati na orig priču već će biti neka alternativna stvarnost
jel mi može netko to objasniti
Daj ajde vise vi nepravljivi nostalgicari,.ak hocete da trojka izgleda ko prijasnje igre radije se vratite njima,.
to vise ne prolazi.
Ak niste primjetili svi rpg elementi koju su krasili fallout ostat ce tu i dalje,.osim sto ce bobe biti realnije sa vise akcije,.dakle u real timeu + imat cemo slow motion, i poteze ako ih ukljucimo.
sou ?
Pesimizam sacuvajte za sebe,.ne sirite ga dalje,. mene osobno nervira.
Jedva čekam hardwerske zahtjeve...
[quote=Kiklop]da al neznam kaj to tebi znaci kad kolko sam skuzio nisi igro niti jedan prijasnji Fallout nastavak[/quote:25mxj78r]= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
otkuda ti to