Printable View
Počet ću vjerovati da je SDP platio onoj babi da pokrene cijelu akciju i masi ljudi da potpišu.
To bi objasnilo proračunski deficit, a?
To bi imalo smisla za HDZ koji niskim strastima moraju dobiti sljedeće izbore, kad već ne mogu ničim drugim. Al ovaj referendum je mala beba u odnosu na ćirilicu koja slijedi.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jok, ćirilicu se ne da skajlat. Sve i da ovi prikupe potpise za referendum, Ustavni sud će to srušiti u roku odmah.
Ajd, bar neće moć i na to potrošit 40 milijuna.
Rekli su da će i ovo ustavni sud srušiti...
Da je baba muško...
Razlika je u tome što je ovo "novo" i što nije regulirano zakonima. Ćirilica (tj. dvojezičnost) je već više desetaka godina prisutna u RH.
Plus pedere mrze i srbi i hrvati i old skul komunjare. IMO hrvati više mrze pedere neg srbe
*Hrvatine
Kako mi je vanserijski glupo kad netko kaže da mrzi određenu naciju. Svaka nacija ima divne pojedince i nepopravljive morone, ali najlakše je generalizirati i ne koristiti mozak, jer tako više energije ostane za kenjanje na usta. Stvarno bi trebalo reorganizovati sustav za opšte vaspitavanje raje, jer ako su mladi i dan danas toliko ograničenih vidika i toliko zadojeni mržnjom da ne vide čovjeka od Srbina ili brata od Hrvata ne bi me nimalo čudilo da opet bude zla i rata.
Ajde baci neki flow u to ime.
Jebiga, ovaj forum je postao pout desetog prelaska jedne te iste SP kampanje. Već unaprijed znaš što će ko napisati i kako reagirati. Mora da sam mazohista :( .
Дуги би рађе да овако пишемо.
Može i tako, nije problem. Moja generacija je pismena.
ban!= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jelačić?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ako tvrda ti je piša, ti se skini sa viagre. Ovdje luda je ekipa, fore guste poput magle. Koji mrtvi referendum radi one lude babe. Država nam je u kurcu i zelena poput žabe. Za il protiv, koga briga. Gledam sise, jebemise. Nek se gone svi u kurac via Kaštel Sućurac!
Ne znam, koliko znam samo im je trebala saborska većina kad su spuštali prag za obavezno uvođenje dvojezičnosti pred nekih 10-ak godina, a ovi sad će ipak imati dobar dio građana iza sebe ako uspiju.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
To je to Niko.
Stavio sam ga na ignore prije 2-3 dana jer sam osjetio kako poglupljujem nakon svakog pročitanog posta.
Drago mi je zbog toga.
PCPLAY nije ПЦПЛАЙ= Citat =:
Izvorno postao Kid A
[quote=The Great Duck]Ne znam, koliko znam samo im je trebala saborska većina kad su spuštali prag za obavezno uvođenje dvojezičnosti pred nekih 10-ak godina, a ovi sad će ipak imati dobar dio građana iza sebe ako uspiju.[/quote:1hoj2glh]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":1hoj2glh
Članak 12.
U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
U pojedinim lokalnim jedinicama uz hrvatski jezik i latinično pismo u službenu se uporabu može uvesti i drugi jezik te ćirilično ili koje drugo pismo pod uvjetima propisanima zakonom.
Članak 15.
U Republici Hrvatskoj jamči se ravnopravnost pripadnicima svih nacionalnih manjina.
Ravnopravnost i zaštita prava nacionalnih manjina uređuje se ustavnim zakonom koji se donosi po postupku za donošenje organskih zakona.
Zakonom se može, pored općega biračkog prava, pripadnicima nacionalnih manjina osigurati posebno pravo da biraju svoje zastupnike u Hrvatski sabor.
Pripadnicima svih nacionalnih manjina jamči se sloboda izražavanja nacionalne pripadnosti, slobodno služenje svojim jezikom i pismom i kulturna autonomija.
Glasat ću za. Čisto zato da se iduće godine ne pojave ljudi koji traže prava da se ožene sa nekom od životinja, npr. paukom, i onda traže da posvoje dijete.
Ne kužim, ti gayevi toliko traže svoja prava i kontra su tradicionalizma, a u biti žele brak koji je tradicionalan. Nek nešto drugo smisle, nije problem.
Pa oni traže prava koja proizlaze iz te zajednice. Ćeš ti biti zakinut ako homoseksualna osoba naslijedi mirovinu svog partnera nakon njegove smrti?
Ustvari, možda i trolaš, tko bi ga znao.
Smatraš li ti da je pauk ravan tebi, odnosno da ste pauk i ti u istom rangu?
Pauk ima bolji ukus u videoigrama.
Eto ljudi, nemojte podržavati gay brakove jer će sljedeće godine pedofili I zoofili tražiti svoje. Zaustavimo ih dok nije kasno.