Ne kuzim. Jel svaka opomena ide posebno za kasnjenje a posebno za nerecenziranje? Hm onda ima smisla sto imam dvije
Printable View
Ne kuzim. Jel svaka opomena ide posebno za kasnjenje a posebno za nerecenziranje? Hm onda ima smisla sto imam dvije
Upravo tako. U tvom konkretnom slučaju je jedna opomena zbog toga što si napisao recenziju nakon roka (napisao sam tebi i još nekome da možete napisati recenzije, ali da ćete svejedno dobiti opomene kako se cijela stvar nebi pretvorila u konstantno moljakanje za produljenje rokova), a druga jer jedan tjedan nisi napisao recenziju. Pripazi na rokove ili javi na vrijeme ako koji tjedan ne budeš mogao ništa napisait i sve ok.
A ok, nista onda samo cu lurkati sad topic bez obaveza
Ti nisi izbačen još.
Da sad sam skužio HEH BAŠ SAM ŠAŠAV
Ak večeras ne stignem to skrpat, bude ujutro up.
Isključite me il me stavite na neki hold, jer nemam baš pristup internetu, pa nisam stigao nijedan od prošla dva albuma skinut :/
Nema problema bongo. Za prošli tjedan si dobio opomenu jer se nisi javio, a ovaj tjedan ćemo te onda zamrznuti.
Neću danas recenziju stavit, budem poslušao ali se neću žuriti sad, da mogu bolje i skoncentriranije poslušat.
oprostite zbog malo krace recenzije, imam fibru, nemogu razmisljat previse
Oj, ljudi. Ja nisam uopće doma, niti mogu neometano poslušati album tako da ću i ja kasniti, opomenu očekujem.
Samo da za sada javim da je sljedeći predlagatelj...
Vukopas!
Opomene i ostalu ću riješiti sutra.
Kome da NE šaljem od popisa sa prve strane? Razzarachu, Anarionu i Sickmannu?
Da. Nemoj ni bigbongomanu jer čovjek ne može trenutno.
Ok, navečer bum poslal kad bum imo vremena.
Ako sam nekome zaboravio poslati PM neka kaže.
Odlican izbor albuma
ne jebe ovi link
Baš gledam sad. Iz nekog razloga ponekad treba više puta kliknuti na link prije nego dopusti. Ja sam uspio skinut.
Kaj ste svi zaspali ovaj tjedan?
Ja poceo gledati Shield, evo sad cu
Dobar?
Ja pogledao Drive sinoć, rula. Mislim da ću se sad ovih dana malo posvetit filmovima pa onda gledat Shield.
Ili Sopranose.
Nisam poslusao album kako spada. A nemam vremena za jos jednom. Tako da necu bez veze da pisem.
Shield rula, svaka epizoda mi prodje kao da je 20 minuta= Citat =:
Izvorno postao Maloki
imho Drive jedino sto i valja pogledat od Refna, Bronsona bi vjerojatno ugasio nakon pola sata a Only God Forgives je nesto poput ovog, uzmes Drive i provuces ga kroz HDR filter x 1000. Rezultat je naravno nista drugo do negledljivo govno
Potegnuo sam jednom jučer, nakon drugug prolaza natipkam neš.
Ja sam isto jučer poslušao, mislio sam još jednom, ali sve mi se čini da neću stići. Imamo vremena i sutra jelda?
Sutra pišem zaostalu recu od prošlog tjedna i ovu.
= Citat =:
Izvorno postao Azer
do 17h sutra.
Preskačem i ovaj tjedan, nešto mi ne rade slušalice sad dobro. Dajte mi jednu opomenu pa sljedeći tjedan počinjem opet slušat sve.