I Vedranov post sam slučajno prebacio...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
I Vedranov post sam slučajno prebacio...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
G710 bi bila dobra tipkovnica da je prava membranska, a ne to zastarjelo mehaničko smeće koje je prestalo biti zanimljivo 1975.
Evo iz teme Slike kante:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
O lol, tek sad pogledao slike ove 7G što se prodaje na PCE forumu, pa di su to Ž stavili nabijem ih smotane :pray: :pray: :rotfl: Ovaj 6Gv2 je televizor u boji naspram 7G, nemoj kupiti 7G marijanoviću, popizditi ćeš zbog layouta. Čak i da se uspiješ naviknuti na taj layout, zamisli pakao kad se vratiš na normalan layout (posao, drugi komp i sl.). Ne vrijedi jebade.
PS: Evo link na sliku da ne morate tražiti:
Bolje zemi 6Gv2 i stavi neku letvu ispred nje da dobiješ takav hand rest. Napraviš si ga za 20-ak kuna i uštediš skoro 400 kuna.
EDIT:
Hahahahahha, pa jebote i 6Gv2 je retardirana, sad mi je jasno zašto ju je Niko prodao. Ona nema gore iznad entera Ž, nego ima dolje ispod entera :pray: Pa jebote kakvi su to poluproizvodi!?!?!? :rotfl: Već sam 100x pogledo sliku i tek sad to skužio, fakat moraš paziti na te detalje, inače ti uvale takvu glupost :D
Svjestan sam toga Bartuc, ali - bolje ikakav HR layout nego nikakav.
Ne, baš naprotiv, bila bi dobra da je jeftinija (barem 300-400 Kn).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ma nisam je prodao zato, nego iz razloga što većinu tog što pišempišempišem na touchscreen, a igram više manje sve na gamepad. Bilo mi je glupo imati mehaniku kad se ni ne koristi, ali morao sam probati da me pusti hype sotonjarski.
Ali da si morao puno koristiti keybu, bi li ostao na 6Gv2?
Ova mi se sviđa. Apsolutno savršeni layout, full HR backlight, nema previše makro tipki (taman dovoljno), sve korisne media tipke, jedino bi volio malo pitomiji dizajn. Da bar je mogu probati, čak je i cijena relativno OK.
Da.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Opet su usrali slova. Nije isti font. Pogledaj Ć i Đ. Katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel tko od vas koristio ovo? http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-s ... 01.201.071
http://www.sharkoon.com/sites/defaul...er_flat_UK.jpg
Ima hrvatski layout (samo ne nađem na netu slike) i čini se kao prihvatljiva entry-level gaming tipkovnica.
Ne. Imamo zdrav par očiju.
I ovaj Roccat i sharkoon su ružni u 3 pizde materine. Nema šanse da bih takvo nešto držao na stolu. Jest da dizajn od nekih komponenti nije bitan, ali kod tipkovnice je, jer jebeno gledaš i moraš gledat u nju dok si za kompom.
Nauči pisat bez da gledaš u tipkovnicu lol
Mislio sam je uzeti, ali ekipa puno pljuje po njoj da tipke štekaju i slično.
Znam pisat bez gledanja. Al na stolu je, ne možeš je ne vidjet.
Maleni offtopic - jel itko još drži tipkovnicu u ladici ispod stola? Jer ja jesam, nemam prostora na samoj površini radnog stola, a i navikao sam godinama ovako. Jel to "prirodno" za držanje dok sjediš i sl.?
Jednom sam vidio tu ladicu za tipkovnicu ispod stola i retardirana je. Totalno nepotrebno i nepraktično. Sad imam jedan jednostavni visoki stol u kutu i sve mi stane na njega.
Sve osim Đ je isti font, ali je centriranje drugačije zbog kvačice. Ali Đ je ružan, da :D Ali kako bilo, neusporedivo bolje od bijelih naljepnica koje se raspadaju vremenom.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Kad smo kod naljepnica, skuži na onoj 7G sa PCE-a kak se Y raspao u roku tih "2-3 tjedna" :D
Sve mi se više sviđa ovaj Roccat, tipke mi preko videa (1) zvuče pre dobro, slično Black switchevima. Da bar je negdje imaju izloženu, kažu likovi da je jebeno udobna, ali to mi malo znači :D
S
Moraš proširiti sobu da bi to stalo u nju.
Ova mi se čini minijaturnom pokraj moje G11 :D
Našo dimenzije...
G11 = 55 x 27
Isku = 51 x 28
PS:
Illuminated = 46 x 19... Jebena razlika :pray:
EDIT:
Nego, ovo me ohladilo od Logi Illuminated :cry:
http://hardforum.com/showthread.php?t=1721183
Moj buraz ima prvu reviziju Illuminateda godinama i niš. Kaj taj frajer ima čavle umjesto prstiju?
Ne kužim ako se zajebavaš za ovu veličinu. Pokušaj skicirati na stolu. 10x10 u širinu i dužinu znači bolesno puno na toj površini.
Miš i tipkovnica bi po pravilu trebali biti u istoj visini, dakle na istoj plohi, jedno do drugog.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Podlaktice bi se trebale odmarati na naslonu (npr stolca) dok koristiš miš&tipkovnicu.
To su nekakve ergonomske smjernice. Npr u ovom videu Paul to dobro objašnjava:
Što se Y na 7G tiče, ne bi se smio "izbrisati" pošto su svi grafički simboli laserski urezani.
No na 7G tipke treba periodički brisati/čistiti pošto se na WASD i drugim često korištenim tipkama malo zaprlja što smanji vidljivost simbola. Čišćenje to riješi.
Ne zajebavam, kažem da je jebeno ogromna razlika. Imam relativno velik stol, ali mi je sve jedno G11 pre velika na njemu, tak da mi tih 10x10 puno znači.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Čudno je i meni. Moja se isto koristi prvenstveno kao gejmerska, pa nema apsolutno nikakve razlike između WASD i ostalih slova ni nakon 2 godine.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pročitajte ovo:
http://www.overclock3d.net/reviews/inpu ... eries_7g/4
Jedna riječ - bullshit
bullshit?
Ma taj tekst. Ne keyba. Tip ju hvali kao da nema mane, vidi se da je neprofesionalizam na djelu.
Taj je sigurno pustio neke tjelesne tekućine po njoj.
Pa nije da nema mana, ali kaže lik da je tipkanje toliko dobro da zanemariš sve drugo.