kakav wipe ?
mi koji smo dobili betu dobili smo i igru ranije
nema nikakvog brisanja progresa
EDIT: @ Paran0a a igram sa svima pomalo, al main su mi Priest/Roga za sada, mada i dalje još neam dovoljno karata da si složim baš "main main"
Printable View
kakav wipe ?
mi koji smo dobili betu dobili smo i igru ranije
nema nikakvog brisanja progresa
EDIT: @ Paran0a a igram sa svima pomalo, al main su mi Priest/Roga za sada, mada i dalje još neam dovoljno karata da si složim baš "main main"
Niste. Bio je wipe prije kojih mjesec dana kada je neki patch dosao, logicno je da ce bit opet prije releasa.
Ljudima koji su trosili pravu lovu su dali gold poslje wipa.
EDIT: Ipak nece biti vise wipea, sve sto ste dobili od posljednjeg ce se prenest u full release, na mobu sam pa nemogu libkat source.
Naravno da nema wajpanja vise kad 90% zainteresiranih ljudi vec ima betu...
Pa i sami su rekli da ce svi koji su se prijavili za closed betu dobit inv.
Anyhow.
Sad sam igro arenu, i skuzim ime Chaox (pro lol player, za one koji ne znaju). Pa me zanima, jel Hearthstone region restricted ili te moze quat sa nekim iz USA ili Azije?
Blizzard locka sve igre, tako da je vjerojatno i ovu.
Flander je u pravu, so I stand corrected...sad nazad na pack grajnd.
paran0a#2341 idemo koju partiju
pro player ili "frajer koji je potrošio 1000000000 dolara na karte" ? :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
League of Legends pro player. A i samo arenu igra koliko sam vidio, tako da.
dodao paranou. mozemo u prvi psot ubaciti sve nockove nas koji igramo hearstone?
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
croatian motherfucker ! do you speak it ???
btw imaš temu za Bnet tagove
viewtopic.php?f=38&t=47155
javi AoCu da metne
je al tam je gro ljudi kaj igra samod3 il sc2, sta ja ni ne posjedujem nit planiram :P
bum sutra napravio nekakav popis ljudi kaj su tu u topicu i igraju pa cu rec aoc-u da nas ubaci u prvi post
Ne kužim. Dodaš samo koga hoćeš, taj topic je tu baš zato jer BattleTag vrijedi za sve moderne Blizzard igre i da je sve u jednoj temi.
baš to što AoC kaže
ta tema je za Blizz igre, a Heartstone je Blizzova igra
Da, al on govori o tome da nemozes iz tog popisa znati tko igra Hearthstone a tko ne igra. Osim ako znaš koga želiš dodati s foruma ali neznaš njegov Bnet tag... Inače možeš random dodavat ljude i nadat se da imaju Hearthstone.
nek sam zaključi ko igra tko ne igra :P
vidi se tko je aktivan u temi :P
Arena deck, Warrior, ni jedan weapon, ni jedan onaj frajer kojemu je battlecry 2/2 weapon...
:(
Ja dobio oba 2/2 wepa i onaj 4/2 ak se ne varam. I naravno tog frajera sa 2/2 wepom. :D
Al sam prelijen upalit i igra. :(
EDIT:
WHAT.THE.ACTUAL.FUCK!?!??!?!?!?
ahahah
moj jedini kombo je hex into firebal :( ide mi na k iskreno , dva dana igram za booster i dobijem sitne karte :(
6/3 završio.
Htio sam bar 7 winova :(
Rogue mi je baš zabavan sad nekak i još sam dobio par class miniona (defias ekipa). Nekak je bolji ugođaj kad sam već rogue igrat minione u skladu s tim, nego neke dinosaure. A nisu ni loši. :D
Triple defias draft u areni, to je brutalno. Pogotovo ako ih u early handu uspiješ dobiti.
Najavljen za iphone i android.
A kad?
Open beta idući mjesec
:D
sad sam naletio na Deathwinga :D naravno izgubio odma partiju :D
te karte su bile dostupne ako ste bili nazočni ovogodišnjem Blizzconu u onim goodies kaj dobite kad kupite BlizzCon kartu, dobite code za golden verzije, ali ce nonGolden biti dostupne i za nas koji nismo bili na Blizzconu putem ingame craftanja :D
Inace ti legendary karte ne znace bas previse... Mislim jesu jake i zabavne ali ovise o situaciji i može ti se dogodit da cijelu partiju nebude trenutka za odigrat ju... Mislim moguce je pobijedit ih cesto bez neke prevelike strke. :D Ali utječu na igru definitivno, to da :D
Prvi legendary danas ( +1 golden comon + 2 rare-a, prvi put da nisam dobio 4 commona u packu :D)
http://hydra-media.cursecdn.com/hear.../The_Beast.png
hmm dobio sam još jedan invajt za betu =/
Zašto me to ne čudi. Aha igrao sam D3 s tobom hehehe.