-
Re: Dark Souls 2
Scrubovi, što ćeš. Najžešće kad krivi kontroler za svoju lošost, lol, da frajeru, dali su krš od gamepada na najvažnijem marketinškom koraku kod razvoja igre :/
Šteta što nije baš snimka iz igre pa su boje u qurcu, ali sviđa mi se što su napokon uveli kišu. Nema boljeg turobnog ugođaja, kakvog igra cilja, nego kad kiša lije. Samo neka rade na atmosferi, dobra atmosfera zlata vrijedi.
-
Možda i ne bi bio tako loš da je jednom probao napast, a ne trčat stalno i healat se.
-
Obrana je najbolji napad.
-
evo i official datum izlaska, naravno ako ga neodgode
http://www.gamespot.com/tgs/dark-souls- ... d-6414565/
11.3.2014.
-
-
Koji sex, samo me brine što uopće ne spominju PC verziju. Da bar dođe kad i za konzole, taman 3 dana prije rođendana :pray:
-
Dolazi u isto vrijeme. Rekli su čim su najavili igru.
-
Ma qurac, onda bi i sad pisalo PC na traileru, uopće se u niti jednim materijalima ne spominje PC. I u ovom Flanderovom linku kažu da je nepoznat datum izlaska za PC.
-
Piše da će izać "shortly after".
-
-
-
Fuuuuuu!!!
Sad moram skupljati tisuće i tisuće kuna za collectors.
-
U svim tim specijalnim izdanjima najviše patim na art bookove. Šteta što ga neće bit u ovom black armour izdanju, a kolektorsko je sigurno preskupo.
-
-
Black Armoura će bit u Sophosu garant. Uvijek bude tih limited izdanja, neovisno o prednarudžbi.
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj ti stiže?
Dark Souls Prepare to Die Edition Steelbox Edition
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 08482.html
-
jep, super izgleda taj steelbox sa zavvija...kad budem kupovao Dark Souls - kupuje se ta steelbox edition
-
Nemoj odugovlačit da ne nestane.
-
Windwalkeru evo ti dosta jeftino kolektorsko izdanje na Amazonu
-
Hvala.
Samo se nadam da poštarina ne bude velika.
Nego, kak ti preorderi funkcioniraju? Jel mi skinu dio love odmah ili kaj?
-
Nope, samo ti naprave rezervaciju proizvoda na svojoj steani, tebi pare skifaju netom prije slanja. Stavi u basket i odi na checkout pa vidi kolika je dostava.
-
Dostava je desetak funti. Ukupno dođe 74.04 GBP = 670.39 kuna (ili manje, ak iz nekog razloga bude manja cijena).
Na Zavviu je 16 GBP skuplje, što mi je jedna dodatna igra.
Ništa, lupio, pa kud puklo da puklo. Do 3. mjeseca je još Božić i svašta, pa se lako uštedi.
A u najgorem slučaju, mogu cancelat.
Iz nekog razloga je Black Armor Edition jeftiniji od obične kutije nekih 5 GBP.
A američki Collectors u dolarima je 676 kn, i to bez dostave. Kad bi se dostava uračunala, bilo bi još skuplje.
Čudi me da je europski jeftiniji (a trebali bi bit isti po sadržaju).
-
U svijetu gdje developeri sve pojednostavljuju za neuke igrače postoji i Dark Souls 2.
-
Treći slot oružja! :pray:
-
Bartuc će doživjeti erekciju.
-
Usrali su buildove totalno.
-