ili ju ubiješ ili sam platiš dug za nju (kao da šefica bordela nema love).
Printable View
ili ju ubiješ ili sam platiš dug za nju (kao da šefica bordela nema love).
Main quest, zadnji zadatak...e pa ja sam se prije odlaska u Red Mountain regiju, ispod Ghostfencea, uputio u Tower of Dusk i tamo sam naišao na jednog starca koji se zvao Wulf. Uglavnom, ja ga spejsam, a on počne o tome kako je on stari Imperial veteran, počne nešto blejati o sreći i o tome kako je Emperor jadan i star. E sad, meni je lik užasno poznat, a na kraju našeg razgovora, dao mi je Old Man's Lucky Coin i dobio sam novu moć, Luck of the Emperor...
Ja krenem do jednog Buoyanta i pitam ga za Wulfa, a on kaže da lik nikad nije bio ovdje, a kamoli da je veteran. I meni sada sve postalo čudno, jer su priču Buoyanta potvrdili još neki ljudovi. Ipak mi se ta stvar sa Old Man's Lucky Coinom učinila simpatičnom, i u journalu piše moj lik da osjeća da mu je ovaj susret omogućio sretno izvršavanje zadatka.
Na trenutak ja izađem iz Tower of Dusk i opet uđem, kad ono...Wulf nestade, nema mu ni traga. Pa ako je netko od vas naišao na njega, recite nešto o tome.
Moje mišljenje je da je to bio Caius Cosades, jer mi je lik neobjašnjivo sličio na njega, a i koristio se istim forama...
8)
edit:
saznao sam tko je taj lik, nije Caius...ali ostatak neću spoilati, jer kad otkrijete, ugodno će te se iznenaditi :D
i ja sam naiso na tog lika....
Ja idem isponova igrat, ovo je moj custom spellsword :
Major skills :
Long blade
Heavy armor
Restoration
Alteration
Athletics
Minor skills :
Armorer
Mercantile
Speechcraft
Enchant
Acrobatics
Strength Intelligence Endurance Willpower Speed Personality
The Ritual
ona slika je premoćna... i idem naći tog wulfa
Nece mac zakazati, hvala Bogu uvijek natucem dobar armorer + imam uvijek par cekica kod sebe a i uvijek par "dodatnih" maceva samo da se izucem.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
lik se neće pojaviti dok ne dođeš u main questu do zadatka kad trebaš pokupiti kagrenac tools...= Citat =:
Izvorno postao callista
odlično. ja inače idem rješavati main quest tek kada postanem xxx lvl i kada budem šef svih gildi u koje se može učlaniti. 8) tak da na miru iskusim sve št o igra daje i onda rješim ovo glavno= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Opet, nemoj na main quest ići ako nisi barem deseti level...
pa reko sam... idem na main quest tek kad apostanem lvl sa 3 znamenke. hehe, šala. ali pouzdano znam da ako si i deseti lvl možeš otić pobit sve živo što ti se nađe na putu... igranje morrowinda po 3. put npr lakše je 100 puta jer poznaš sve i čim se pojaviš u seyda neenu znaš gdje nabvavit item od 100k.. :?
ja ga igram ozbiljno treći i u Seyda Neenu nema itema od 100k= Citat =:
Izvorno postao callista
:D
hehe đouk
i u tjedan dana sam došao do 30 lvl
arghz sad ste me natjerali da i ja instalam :(
ajd recite nekog lika neznam sta da budem :(
ranger aj na CoH topix :D
evo otišao sam na CoH topic...
ajd ti meni reci s cim da igram pa cu se ja potrudit da brze nadem coh xD
nemoš ni divayth fyra ubit na 10 lvl. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ako si početnik uzmi neki tip warriora, knighta itd... samo neki koji je dobar u melee borbi. ako nisi početnik, čekaj druge forumaše da ti pomognu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma kresni warriora... lako kasnije nabit sve skillove..
Problem u Morrowindu!
Ja sam izabrao medium armor kao major skill i s njim došao do 82, dok mi je Endurance na 100. Kako imam 600k golda odlučio sam potražiti Medium Armor Master Trainera, ali ga nisam mogao naći. Kako sam izludio nakon 11 sati igranja questova i usputnog traženja tog faking trainera, posustao sam i otišao na UESP i našao Master Trainer popis. Ime Master Trainera je Cinia Urtius i nalazi se na otoku Tel Fyr, na dokovima. I ja se lagano izlevitiram do Tel Fyra i vidim dokove i kraj njih brod. Gledam znatiželjno okolo, tražim svojim očima žensku priliku, NO CINIE URTIUS NEMA NIGDJE!!1
Kad sam popizdio, otišao sam ponovno na net i tad doznam da bi je trebao naći na dokovima, a ako nije tamo da pliva ispod njih. Znam, uobičajeni glitch. Vratim igru, gledam ispod dokova, a žene nema nigdje. Opet poludim, opet idem na net, ovaj put na GameBanshee, i tamo piše da dotična gospođa nije u igri, nego je trebam poistaviti pomoću konzole:
PlaceAtPC"Cinia Urtius"1,20,1
Valjda propust programera. I ja opet vratim igru, mlatnem tildu, dozovem konzolu, upišem točno podatke i gle čuda, Cinia Urtius se stvori kraj mene. I ja sav sretan je spejsam, kad ono...NIGDJE NEMA OPCIJE TRAINING!!1
Okej, sad ću lagno otići na killing spree, ako mi netko ne pomogne. Objasnite mi zašto se ona ne pojavljuje i zašto nema opciju Training?
Želim dovesti Medium Armor na 100 brzo i glatko, jer sam besramno bogat! 8)
jel misliš na construction set?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
jer dodavši je preko konzole, ona svejedno nema opciju za trening. Inače, gledao sam na forumima i ljudi kažu da je Bethseda izbacila dva AMster trainera jer kao, željela je da se ljudi za veći level pomuče...arrrghh, mučio sam se ja kao stoko da bi dobio te novce za trening
stavi ti lepo orcish armor, i nahuskaj neko cudo na sebe i odi na kavu/rucak/eki qurac i vrati se za pol sata i javi za kolko ti se digo ( skill fkorz :D )
kavu ili trenericu?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kewl, aj thx...idem sad malo construktirati mod 8)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Inače, B4j4 ima simpatičan sig :rotfl:
a kolki ti je sad medium armor skill?
82= Citat =:
Izvorno postao callista
evo počeo sam sa Bosmerom(ko i inače jedino to znam) i uzeo clasu assassin(assassin's creed...)ide mi dobro, sad još samo ubijem onog lika u seyda neenu da dobijem 500gpa od starca iz officea na pocetku i idem u calderu, pelagiad il sta je vec poslje seyda neena
Zanimljivo, ja nikada nisam ubio one likove u Census uredu. :D Dovoljno se para nađe ako samo pokradeš onu sobu iza njih i skladište ispred tebe odmah čim izađeš.
btw. valuta je Drakes (ili Septims, dunno).
tnx :D= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
pa ajd odi nahuskaj mudcraba na sebe i odi na kavu. kad se vratis
javi za kolko se povecal skill...
gle fakat.. koja je valuta ? :?
drakes je u mw koliko znam :?
i ak se moze, napravi medium armor sa 1 hp restore tak da te ne ubije mudcrab, ako toliko suxaš da se moras brinut za to. :D
82? zbog čega se brineš... marara's ring stavi si i pusti štakora da te roka... primat ćeš manje demiđa a skill će ti ić gore. šta je toplko problem dignit jedan skill za 18 ?
mam mislim, da idem ubit dunmera koji je ubio onoga tas colectora, pa cu od starca dobit 500 drakesa, a dobro da si me sjetio da mu ne kazem da sam 200 drakesa naso s njim :( al kasno, sad sam vec i dunmera ubio i trenutno sam u pelagiadu trazim questove...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change