1:05 :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Najbolji potez koji sam ikad vidio u nekoj igri
Printable View
1:05 :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Najbolji potez koji sam ikad vidio u nekoj igri
Haha, zakon!
Epic :D
GOTY :D :pray:
Još uvijek 0/10. Možda i najodbojnija igra ikad.
Jel već imaš platinum trofej?
Nije još na redu.
Završio malo prije na high chaos. Pokušao sam biti stealthy cijelo vrijeme, ali uglavnom je to na kraju rezultiralo sa 30+ mrtvaca :D
Kraj je malo... zbrzan :S
Kad je konkurencija sranje onda se i manje sranje proglašava GOTY
Ja sam prešao na klanje nožovima. Blinkam im se s leđa i režem grkljane tako da ću vjerojatno imat najgori kraj (nisam još nikog ostavio živim osim kvest likova).
Tak sam ja igrao, klao i civile i neprijatelje... sve. Totalni gušt.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Njabovi nesofisticirani.
Uskoro stiže prvi DLC, a preostali iduće godine.
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... ena-battle
= Citat =:
Dishonored: Dunwall City Trials releases in December for £3.99 / €4.99 or 400 Microsoft Points simultaneously on PC, PlayStation 3 and Xbox 360.
It includes 10 challenge maps each with 10 distinct trials designed to test your combat, stealth and mobility skills. These trials include an arena battle against waves of enemy AI, drop assassinations and a race against the clock. There are new achievements and trophies and a global online leaderboard.
ja ne ubijam samo zene i decu
In case you 'aven't 'erd it, ya drunkin bloody sailor, predobra stvar ^__^
Nope.gif
Mene ta pjesma podsjeća na Sucker Punch. Ne Drunken Sailer nego Whaler.
link ti ne radi= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Hvala na linku za originalnu pjesmu, poslužiti će retardiranim ljudima koji to ne mogu sami shvatiti.
Da, mogli su se potruditi da za kraj moraš ubiti/proći nešto monumentalno i nakon toga da se odvrti malo složenija animacija. Ali krajevi su boljka skoro svih igara u zadnjih 10 godina pa jebga.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Evo moj kratki osvrt na Dishonored sad kad sam ga prešao.
Uglavnom, rekao bih da sam dobro procijenio kad sam rekao da će igra biti dobar proizvod, ali ne remek djelo. Kupili su Antonova i onog drugog i zadali im da ponove ono po čemu su poznati, samo da to sada izgleda novo i drugačije, ali svejedno privlačno iz istih razloga. To su ovi i napravili, igra je ispala sasvim kvalitetna, ali radi se o međunarodnom projektu u koji je ulupano užasno mnogo para i na njemu je radilo užasno mnogo ljudi tako da na kraju nitko nije unio dušu u igru iz ovog ili onog razloga. Jedna od "sitnica" koja jako bode u oko jest kako tobožnju fikcionalnu inačicu Londona nastanjuju ljudi koji u 99% slučajeva govore američki engleski što se ne uklapa u viktorijanski imidž koji igra pokušava postići. Možda je to namjerno zbog kakve političke korektnosti ili nečega, možda nisu mogli nabaviti dovoljno glumaca iz Engleske, ili im je bilo preskupo ili watever.
Da se razumijemo, svijet nije radi toga loš, samo što je možda mogao biti... opipljiviji. Inače je sve u redu, i čak je detaljnije nego što sam mislio. Whalepunk je prejeben setting i stvarno ima maštovitih detalja. Rekao bih zapravo da je to jedan od najjačih aduta ove igre. Ne bih ga nazvao neviđeno originalnim jer je sa tim poluapokaliptičnim izgledom i miksom starinskog i futurističkog definitivno u istoj košari sa HL2 i ostalim postapokaliptičnim shooterima koji HL2 uzimaju kao temeljni uzor već pola desetljeća, ali mora se priznati da su stvarno izvukli dovoljno maštovitosti da u tom fazonu pokažu nešto dovoljno originalno i novo. Veliki plus.
Ono što je još bolje u igri je gameplay i osjećaj kontroliranja lika iz prvog lica koji je genijalan. Iako inače bičam po pogledu iz prvog lica u kojem se ne vidi tijelo lika što je po meni glupava i zastarjela praksa, ovdje to nisam ni primijetio od awesomenessa igrivosti. Svaki doskok uzrokuje da lik malo poklekne, penjanje uvijek radi lijepo i nikad ne fulaš rub za koji se želiš primiti, uklizivanje je čisti sex, penjanje po lancima također, ono, zaletiš se na lanac, skočiš i lik se automatski primi, lanac se zaljulja i ti skupa s njime dok se penješ. I to sve funkcionira totalno fluidno i bez ikakvih frustrirajućih zapinjanja, propadanja i sličnog. mačevanje je isto sasvim dovoljno dobro za ovakav tip igre i nije nikako istina da je dovoljno hodati unatrag, to možda u nekim rijetkim slučajevima pomogne, ali vrlo rijetko. Magija i itema ima relativno malo, ali ih se da fino iskombinirati i igrati vrlo kreativno. Mislim da nema boljeg dokaza od onih videa koji su već bili linkani u ovoj temi.
Problemi u segmentu gameplaya su ti stražari koji ne vide ništa iznad sebe ni pored sebe, iako to ne čini stealth katastrofalnim, ali smeta, da. Isto tako, pošto za sve postoje alternativni putovi, umjesto da idete deaktivirati neki Wall of Light ili nešto da možete proći, obično će biti i neki zaobilazni put, i to vjerojatno preko krovova ili kroz kakvu šahtu, i taj put je često toliko lakši da u novom replayu nitko normalan ne bi više išao bilo kojim drugim putem.
Zbog toga je možda nasilan prelazak puno zabavniji od stealthanja, ali i to ovisi o igraču. Ako je igrač dovoljno kreativan da se sjeti uklizati ispod stola i postaviti springrazor, bit će awesome, a ako se ne sjeti ništa drugo nego blokirati i udarati s mačem i usput pucati iz kubure, neće biti mnogo zabavnije od prosječnog FPS-a ili možda akcijskog RPG-a.
Ima i nešto randomizacije, odnosno misija u kojima su mete i ciljevi na random lokacijama što bi trebalo povećati replay value, ali iznimno je žalosno što sam izbrojao svega 2 takve misije.
Najveći minus je što je igra totalno kratka i nedorečena. Kraj je totalno bezvezan i odsječen, kao da im je naglo nestalo inspiracije za nove događaje. Na kraju će se svaki igrač pitati "Šta? To je to? Tu priča završava? WTF?"
Općenito je priča loša i jeftina, prepuna prežvakanih i dosadnih klišeja, uglavnom nezanimljivih dijaloga i likova. Sve se također vrti oko osvete, ali igrač nikad ne dobije baš nikakvu motivaciju da se nekome osveti jer je priča i na tom pitanju nekako nespretno nagurana. Mislim da mi je priča i najveće razočaranje.
Sve u svemu, Dishonored je fantastična first person igra sa izvrsnom akcijom, izvrsnim settingom, ali sa kratkom i slabom pričom koja uz još neke dijelove igre izgleda po mjeri krojena za Doritos & MtnDew dio tržišta.
Ocjena: 7/10 - Would play again
Čisto za referencu, to je kod mene dosta visoka ocjena.
Imamo temu za recenzije. Usamljenu. :(
Nigga you serious?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ane jebote, umrem od smijeha svaki put kad pogledam dole i ne vidim si noge.
Mislio sam da će bit kraće nego što je ispalo :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Thx na osvrtu. Ovo za gameplay i dizajn uglavnom sam čuo pohvale, no za priču nisam mislio da su toliko fejlali. Šteta.
Da, zaboravio sam još nadodati da su mape premale. Stvarno ima dosta načina da uđeš nekamo, ali sve je to nagurano u vrlo malen prostor.
eto i ja odigrah nešto nakon dugo vremena, odlučio se na ovu igru.
uglavnom se slažem sa svime što je cham3leon rekao.
dobar osvrt.
:pray: :pray: :pray:
Savršeno :pray: