moj labrador retriver, 5 meseci:
http://img167.imageshack.us/img167/8...1577jk3.th.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/1...1583lz0.th.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/6...1618xi1.th.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/8...1620wq8.th.jpg
Printable View
[quote=McPingvin_v2.0]Potoje kosti koje psima ne smiješ, možeš i koje im je poželjno davati.= Citat =:
Izvorno postao "The_Lord":39vpeodm
Kosti koje ne smiješ: male kosti i sve kosti peradi (osim vratova).
Kosti koje smiješ: veće kosti svih bića koji imaju pune kosti (dakle, ne perad, osim vratova)
Kosti koje je poželjno s vremena na vrijeme: pureći i pileći vratovi s mesom na sebi(svaka 2 mjeseca 4 obroka ovog i pas neće imati problema sa žljezdama i pražnjenjem istih)
Nema koristi? Pa, osim što je to psu zabava i odlična mu je vježba za zube, nema. I što je zdravo. I činjenica da nisi čuo za koštanu srž i to koliko je fina, što ljudima, što životinjama, je dovoljna da se ostaviš veterinarskih rasparava.
Sorkač, nisam fer, stari je uzgajao rottweilere nekoliko godina, a jedan rotić se i igrao sa mnom dok sam imao par godina. Zovi me Romul.[/quote:39vpeodm]
nemaš beda, romule...:)Kaj se tiče glodanja, odnosno grizenja kostiju zbog zubi, to da, ali... Na tržištu ima tolko različitih proizvoda za pse koji im mogu nadomjestiti kost... Zato ipak mislim da je bolje ne ih davati.. :nonono: a sad, kak ko oće
Nosferatu, baš je sladak pas. Jesi ga kupio preko uzgajivačnice ili bez pedigrea (rodovnice)? Zanima me cijena. Ja sam svog zlatnog retrivera, koji sad nema ni godinu dana, kupio u drugom mjesecu za 600 €.
Prirodno je bolje. A i šteta je baciti kost od potkoljenice nakon pečenja :)= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
Zavežeš mu traktorsku gumu na drvo, pa neka grize, imati ćeš koristi od toga u slučaju nužde. :D
The Lord, kupio sam ga u uzgajivačnici, sa pedigreom je, sa rodovnikom, slavnom familijom :D (keva mu je nekoliko puta pobeđivala na izložbama pasa, a ćale je kao štene naručen iz USA i ima poseban pedigre). Inače, 200 evra. Uopšte, gledao sam na mnogo mesta kad sam kupovao štene, nigde cena nije prelazila 250-300 evra. Taj tvoj mora da je uber pas čim je 600 jeura.
Moj je isto od odličnih roditelja, stari mu je iz engleske, pobro sve moguće nagrade, međunarodno priznat, a stara jako priznata i poznata u Hrvatskoj. A ne samo to, njemu su i baka i deda, pradeda i prabaka bili neki šampioni. Moglo bi se reći da je iz slavne pasje obitelji.= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
A kaj se tiče cijene, vjerojatno ovisi i o vrsti psa. Ne znam, možda su zlatni retriveri traženiji, pa samim tim i skuplji...
Prije sam imao 5 kanarinaca, 4-6 riba u akvariju, 3 mačke, 2 hrčka, a sad ništa od toga, pola toga se izgubilo po kući, ošlo na selo ili ih je snašla neka druga sudbina
Zlatnog retrivera Donu, ali povozio ju je auto i sad ima jednu slomljenu nogu :(
a jadna, jeste li je odvezli veterinaru? Ak ima slomljenu nogu? :|
Pa valjda jesu ako ima slomljenu nogu,neće pustit da se muči.= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???= Citat =:
Izvorno postao Mordor
[quote=The_Lord]Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???[/quote:3u0ls9eq]= Citat =:
Izvorno postao Mordor
ma odvezli smo ju i imala je langetu ali ju je strgala i sad joj je zivac i dalje onak... boli ju noga ali moze hodati
Moj smeđi mačak mi se u subotu posro u kući mamu mu njegovu. Aj sva sreća pa da nije tolko glup, bar je uzeo sam i izvuko vrećicu iz špajze i na nju se otoljo
ej, pa daj joj nekak pomognite. onak, da se ne muči. Kak ju možete gledat tak jadnu!??= Citat =:
Izvorno postao yvohr
Imo sam psa Cunija, ali je krepao od starosti ( dobili smo ga prije 15 god živo čudo što je poživiotolko dugo ) , crknuo je prije pola godine. Imo sam mačku ali ju je auto zgazio - odkinuo joj je glavu - mrzim pijane vozače :yuck:
Ja mrzim pijane mačke po cesti.
Ja volim emo žirafe po santama leda
Ima moj frend kera starog nekih 16 godina, jbte ima karjesa i kamenca na zubima onak, izgleda ko da ima kamen u ustima a ne zube :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
A najjače kad laje - jbte pa ja prdim glasnije od tog :?
EDIT: Uff sorry za Double Post, slučajno... :(
Probali, al je reko veterinar da se ne moze nis napravit...nazalost :( :( :(= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
^^ ne znam o kojoj zivini pricate, ali moj ker je slomio nogu i isao na operaciju. sad ima neke metalne plocice u nozi
I moja macka je isla na operaciju i imala isto nekakve takve plocice.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Evo, yvohr, rješenje su metalne pločice!! što god to bilo....
Moj smeđi mačor ima 6 kila!
Kad je frend došo i vidio ga, lik se usro i počeo vikat: VIDI RISA!!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja imam džukelu, njemački ovčar. Nikad pušten sa lanca, prava beštija :D
da, ostavi ga jos koju godinu na lancu pa ga onda oslobodi i pusti mu da kolje okolo
ma nekuzim zasto ljudi kupuju pase, ako ih misle samo u kavezu/na lancu drzat
Kurče se :(= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
imam psa vec 10 godina i na lancu je bio samo kad je sezona parenja. prvih tjedana dana je ok al onda pocinje svilit, ne vraca se kuci po 4-5 dana i tako. ali ovako je stalno u kuci i u dvoristu! Mačkam i je umrla prije mjesec dana, crna, ogromna i čupava od zatajenja bubrega! : (:( :(
Ker koji nije na lancu, a voli klat stvari okolo :)
Voli da kolje stvari jel.