-
Re: Must Have - Android aplikacije
= Citat =:
Izvorno postao Auctor
kak provjerit kod t-coma kolko prometa je napravljeno da usporedim s 3G watchdogom ?
Pretplatnici (ne znam jel i Simpa korisnici) poruka sadržaja STANJE na 0110, slično kao što se s S na 0110 provjerava stanje na računu.
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Samo da upozorim da 3G WatchdogSne radi dibro. Nabrojao mi je tek 7MB prometa dok T-smrad kaže 17MB prometa. Znaći fulao mi je više od pola prometa...
Neznam sad ko je tu u pravu ali t-mobile vodi zadnju riječ.
Očito nisi dobro podesio 3G Watchdog [datum od kojeg do kojeg gleda, kakve promete sve da nadzire (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA), ...]. Meni pokazuje dobro i služi me dobro.
-
Simpa - *200*4# (mislim da je tako.. zaboravio :S)
Ugovor - na broj 0110 poslati riječ "Stanje"
EDIT: nisam vidio post od kolege Ivana... Datum sam stavio dobro, a ove ostale parametre koje si naveo nigdje ne vidim...
-
zahvaljujem momci, izvještaj od T-coma poklapa se s 3G Watchdogom :wink:
-
trebam neku besplatnu wifi transfer aplikaciju... znači da mogu prebacivati cijele foldere preko wifi-a s kompa na mobitel i obratno... probao sam neke s prve stranice ove teme ali sve besplatne verzije imaju ograničenja.. ili ne možeš uploadati na mob ili imaju ograničenje na veličinu datoteke itd...
any ideas?
-
Nisam siguran, al pogledaj jel ima Dropbox....
-
koji glazbeni player koristite? instalirao sam winamp ali da vidim šta ostali koriste... treba mi nešto što može listati foldere kako su sejvani na memorijskoj kartici, a ne samo po albumima, izvođačima, genre-ovima ili sl...
-
AMP Player ima po folderima :wink:
Kombiniram winamp i AMP player.. još sam neodlucan između njih, ali prednjaci winamp.
-
PowerAMP je po meni najbolji android mp3 player.
http://powerampapp.com/features/
https://market.android.com/details?id=c ... udioplayer
Samo šteta što full verzija nije free.
Druga varijanta je MIUI Music Player.
http://phandroid.com/2011/08/16/miui-mu ... l-devices/
Taj sam počeo koristit od kad sam prešao na MIUI ROM i mogu reć da je također odličan.
Edit: @Rider jel mislimo na isti player ili? ^^
-
da da PowerAMP... nezz šta sam se zblesiro. Još mi ćudno što nisam napiso power :)
-
Mixzing..
ista stvar ko i poweramp, ali sa dodatnom opcijom da ima integrirani search engine poput soundhound ili trackID.. prepozna "unknown" pjesme i automatski fixa id3 tagove
-
skidam ovaj mixzing... automatsko prepoznavanje unknown pjesama mi dođe super zbog organizacije po albumima itd, pošto mi pola mp3ca nema id3 tag... :)
-
koristim winamp i zadovoljan sam njime budući da ionako ne koristim mobitel previše za slušanje glazbe
-
ima možda neko ovdje da koristi MS exchange za mailove na droidu? anyways, na poslu imamo exchange i jučer sam pokušao konfigurirati exchange mail na xperia-i, nije baš najbolje prošlo... naime, kolko vidim gingerbread ima podršku za kreiranje exchange accounta, to nije problem, ali nakon što sam unio sve podatke, prije nego sam mogao aktivirati account, iskočio mi je zahtjev da odobrim telefonu neku administratorsku dozvolu tako da mi može drkati po telefonu... tekst je bio drito ovaj:
= Citat =:
the server XXX requires that you allow it to remotely control some security features of your phone.
* Erase all data - Erase the phone's data without warning by performing a factory reset.
* Set Current Password Rules- control the length and the characters allowed in screen-unlock passwords
* Monitor Screen-unlock Attempts
* Lock the Screen- Control how and when the screen locks.
ne pada mi na pamet ovo dozvoliti pa da vidim da li je možda netko naišao na workaround... ili budem na poslu moral po SBS serveru tražiti gdje da isključim taj jebeni security feature... :(
i da, btw - drugo pitanje... pošto sam tek 10ak dana u ovim smartphone vodama, kako funkcionira stvar s updejtom OSa? vidim da je vani 2.3.5 verzija androida, misim da ja na SEu imam 2.3.3?
-
imaš smartphone - imaš spravu stvorenu da te se uhodi. žalosna nam je sigurnost i privatnost :(
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
imaš smartphone - imaš spravu stvorenu da te se uhodi. žalosna nam je sigurnost i privatnost :(
je, znam... ali svejedno bi bilo zgodno da morem primati company mailove na mob... :)
-
Ipak sam si piknuo i9000 :D
Dajte mi preporucite neke "must have" aplikacije.
-
Preleti malo po prvom postu, sigurno češ naći nešto :wink:
-
Jel mi moze netko preporucit neki sajt sa besplatnim knjigama na hrvatskom i engleskom.
-
http://www.gutenberg.org/
Jedan od boljih. Nema toliko mnogo na hrvatskom, ali ima mali milijun na engleskom (i nekim drugim jezicima).
-
-
Mogo bi provjerit. Thx kroati.
-
Ja nemrem vjerovati da sam tek sada instalirao Plants vs. Zombies :pray: Igra je fenomenalna na TS-u :pray:
PS: Original od PopCap-a, ne ono kinesko smeće!
-
-
Gun Bros je odličan, jedina mana mu je bila dok sam igrao prije par mjeseci što igranje 2 igrača nije bilo moguće a ovaj AI suborac prebrzo padne.
Možda ju ponovno instaliram.
-
eto citam da sutra na android izlazi Minecraft
-
-
:pray:
samo mogu misliti kako ce kontrole sakati.... bolje da to mudro rješe :)
-
Sixasis controller saves the day...
-
Move the Box
-5rSaALhSgMQ
-znači "napravit" da kutije nestanu, dobra puzla za ubit vrijeme
-
gStrings Free
- TxZMe9DQohw
- kromatski tuner, sacuva dosta para za kupnju kromatskog tunera, a uvjek vam je u đepu i naravno radi jako dobro.