Ti si legenda. :)= Citat =:
budući da je Oblivion u svakom aspektu superioran ispodprosječnom Morrowindu
Printable View
Ti si legenda. :)= Citat =:
budući da je Oblivion u svakom aspektu superioran ispodprosječnom Morrowindu
Lol.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Oblivion je u toliko stvari potpuno nebalansiran u odnosu na morrowind. Pola magick collegea je u oblivionu gotovo potpuno beskorisna, dok u Morrowindu nisam naišao ni na jednu takvu.
Prestanite mu se suprostavljat :(
Kad će ljudi više naučiti da se W3DR4N-u ne odgovara? Nikad i ni u kojem treadu mu ne vrijedi odgovarati.
Al moram :(
Vau, zid, premoćno buraz. Dubok lore, idem ga analizirati. A zašto nisu velikim slovima preko zida napisali da se level-scaleing vraća u velikom stilu, da je manje područje za igru i da su značajno smanjene mogućnosti razvoja lika?= Citat =:
Izvorno postao Akul
Zato jer je to hrpa govana koje si izmislio?= Citat =:
A zašto nisu velikim slovima preko zida napisali da se level-scaleing vraća u velikom stilu, da je manje područje za igru i da su značajno smanjene mogućnosti razvoja lika?
Opet lažeš ljude. TI NISI ČOVJEK TI SI ZVIJER
1.) U svakoj igri je level-scaling, tako i u Morrowindu, samo je pitanje koliko su ga dobro napravili.
2.) Meni se čini da su povećali područje za igru.
3.) Ako su smanjili broj skillova, to ne treba značiti da igra u tom pogledu neće biti dublja od Obliviona.
Vraća mi se onaj hajp prilikom igranja Morrowinda i Obliviona. Kent fakin vejt for dis von!
Potvrdili su u Twitteru da radi kao onaj Fallout 3.= Citat =:
1.) U svakoj igri je level-scaling, tako i u Morrowindu, samo je pitanje koliko su ga dobro napravili.
Fallout 3 ovako nekako radi
Necemo valjda u zatvoru opet pocinjati.= Citat =:
As Skyrim begins, a lone prisoner begins to learn that he may hold a similar power…
Level Scaling vam je bio pre-slab ili prejak?
Mozda bi bilo dobro da naprave nesto slicno kao u WOW-u. Gdje svako podrucje ima svoj lvl i to je to. (Samo jedna od ideja, ne mora ostati samo na tome.)
EDIT:
Mozda bi bilo dobro da naprave nesto gdje svako podrucje ima svoj lvl i to je to. (Samo jedna od ideja, ne mora ostati samo na tome.)
Nisam trebao spominajti WOW jelda? Jel, sad bolje? :P
Fuj, to ko u WoWu je jednostavno fuj. :(
EDIT: Najbolje bi bilo da je recimo lvl1 vuk lvl1 igraču neka prijetnja, ali ne prevelika. Dva se već sranje ali je moguće pobiti ih ili pobjeći. I da je recimo lvl4 bear lvl1 igraču totalno sranje ali uz dobru logiku i sreću se može ubiti. Recimo popeti se na kamen na koji on ne može i ubit ga sa 5 strijela. Kad već spominjemo i strijele u Oblivionu su mi šit, treba ti cca 30 strijela da ubiješ bandita, dmg treba višestruko povećati a samo ispaljivanje otežati. Nešto kao da za precizan shot trebaš čučnuti i mirovati 3 4 sec, a za one u pokretu da imaš 5-10% šansu da pogodiš u njegovom pravcu.
Zašto ne? To je tradicija u TES-u, jedino je se Morrowind nije pridržavao :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
EDIT: Mala greška, ne radi se o zatvoru nego o početnom dungenu, Daggerfall isto nije bio u zatvoru ali je imao početni dungeon.
Kad se samo sjetim starta u Oblivionu. Koliko sam puta pobjegao iz zatvora. Ah to su bili nolajferski dani <3
Meni je taj bijeg iz zatvora jedino što sam igrao od Obliviona...još na grafičkoj od 128mb i 512mb RAM-a :D
ja na 64 MB i 1,8 procom.....beat that!
Ti si bar dvostruko više vremena proveo uz nju :(
ROFL, na tome je jedva Morrowind radio.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
dovoljno reci da mi draw distance nije bio veci od 4 metra
dvije riječi - bijela soba.
Da da, to sam ja vidio kada sam prvi put pokrenuo oblivion sa svojom gforceTi4200. Bijelu sobu i dva tri trokutića koji su predstavljali vrč na stolu xD Naravno nisam to tako mogao igrati, ali čisto da znate da je oblivion tehnički moguće pokrenuti i kad nije igriv.
Kaj se pak skyrim skillova tiče, može se tu dosta toga skresati ako će rezultat biti odgovarajuć Budimo iskreni, tko je od vas recimo koristio spear skill u morrowindu? Koliko ljudi brije na unarrmed monkove? Čak se i broj weapon skillova može smanjit da ostanu samo one handed i two handed oružja, a da je onda do specifičnog oružja kako će se sa njim baratat.
E to,naprimer,mi nedostaje,spear's,jos u morrowindu mi se dopala ideja Imperial Legion lika koji bi koristio spear+ stit,ali to nije realizovano efikasno,pa sam spear uvek izbegavao,a uvek se oslanjao na klasiku-longsword.Spear bi mogao biti veoma zanimljiv za koriscenje,zapravo,kad se setim Morrowinda i svih njegovih tipova oruzja koje je igrac mogao da koristi,bude mi zao,ocekivao sam da ce Oblivion nuditi cak i vise izbora,ali ne,oni su pola stvari izbacili.
Nadam se da ce Skyrim posedovati sirok arsenal klasicnog oruzja,a bogami i egzoticnog (Dunmer,Argonian).(za razliku od obliviona)
Pa mogu izbaciti skillove za oružja i ostaviti npr. one hander i two handere, te marksmana, a onda dalje te skillove razraditi sa perkovima npr. perkovi koji se specijaliziraju za blunt, short bladeove itd. nešto ko proficiency u AD&D. Naravno ovisi kak će to implementirati, a nakon Obliviona moram biti skeptičan.
Ja se još uvijek naino nadam da će streljaštvo ovdje bit izvedeno kak se spada, za razliku od svih dosadašnjih nastavaka.
Proficiency je solidna ideja,ali treba tu rada,po onom meniju iz SS-a mi stvari izgledaju veoma jednostavno i minimalizirano.Bojim se da ce sve spucati u grafiku i da ce igra postati pravi primer jednostavnog,primitivnog konsole rpg-a.
Heh,upravo sam procitao-igraci ce moci da naprave sopstveno oruzje,uz odgovarajuci alat,moci cemo cuda praviti.Veliki plus od mene.
I jos nesto,efekti magija mi konacno izgledaju pristojno.
Samo se Daggerfall nije pridržavao. U MW-u si poslan iz zatvora... u Vvardanfel koji je u karanteni.= Citat =:
Zašto ne? To je tradicija u TES-u, jedino je se Morrowind nije pridržavao
[quote=Neven <R>]ROFL, na tome je jedva Morrowind radio.[/quote:302n2o3g]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":302n2o3g
ja pokrenuo morrow s 533mhz, 64MB ram-a i riva tnt2. jedva je nekako išlo, bar dok nisam iz broda izašao, onda više nije.
srećom nakon par dana sam si kupio novi komp :)
Za Outminda, rekli su da ce ovaj put ranged combat biti drugacije izveden, tj. da ce potezanje zice na luku trajati duze ali ce nanositi puno vecu stetu, pa eto, mislim da ce tako biti bolje, nego da moras onako smijesno trcat unazad i gadjat protivnika za 10 damagea svaki put -.-', a i rekli su takodjer da su smanjili brzinu trcanja unazad, pa se cini da ce ranged combat bit vise onako za stealth karaktere. Uglavnom, svidja mi se sto cujem
Ja i ja.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
I sjećam se da je hand 2 hand u morrowindu imao nekog smisla, mogao si onesvijestiti protivnika.
Uglavnom ovaj Skyrim mi se sve više sviđa, samo nek bude lijepo balansiran