Da na to mislim, sad jos samo tream skin nac. xD
Printable View
Da na to mislim, sad jos samo tream skin nac. xD
Samo upiši u google.
Halp!
Zašto mi se thumbovi ne centriraju normalno (youtube npr.)??
Sve slike su iste dimenzije! Well, približno, 1-2 pixela vamo tamo!
http://i.imgur.com/YqE1hl.jpg
Jesi probo, desni klik na thumb -> reload every 30 min, pa onda opet desni klik -> reload ... Sad bi ti trebalo centrirat (valjda).
Jeb* sebe! Funkcionira! 10x!
Np. :wink:
wee, sad konačno opet mogu vidjet "cijelu stranicu" u speed dialu, a ne samo logo
Da, super funkcionira!
lol... Pa kaj niko to nije skonto do sad :D
Neznam za druge al meni je ovak i onak više od polovice bilo stavljeno na 30 minutes refresh. A to jel je centrirano ili nije...nisam se previše zamarao :)
Lol wut, updaetalo mi na verziju 12.00 pre-alpha! Automatski!
Mislim, kako i zašto automatski update-a na pre-alphu??
Čudno, meni update niš ne javlja, sad sam probao. Osim ako rokaš preko Opere Next?
Inače, koga zanima, Wahoo a.k.a Opera 12
http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... pera-wahoo
Yep, Opera Next!
Pa onda nije ni čudno, pošto je to samo platforma za testiranje a ne korištenje, u pravilu barem.
Nisam znao! Sad sam vratio na 11.50!
Zašto mi kad gledam videa s interneta, stalno trza film na sekundu i to samo s Operom verzija 11.50?
To kad pređeš mišem preko videa??
Well, meni je tako!
Ne, već svako malo scena mi zastane na sekundu i tako stalno. Dok recimo na IE, GC i FF ništa nešteka.
Klikni na video da "aktiviraš" tu aplikaciju. Barem meni to riješi problem.
Boktemazo, koristio sam Firefox 5 kojih mjesec dana i sad se vratio na Operu. Nebo i zemlja koliko je Opera bolja :( Kao da mi je pao veliki teret sa leđa nakon što sam instalirao nazad Operu.
A razlog korištenja ff-a?
Možda ko i kod mene štucanje videa. Probao sam starije verzije opere, reinstalacija windowsa ništa mi ne pomaže, neznam koji je qurac s tom operom.
Opera je kao da otkineš štap iz nekog grma i nabiješ na motiku da bi okopavao bašću. Firefox je kao da uzmeš pravu hrastovu motku i nabiješ aršov da bi poaršovio bašću. :D
Bravo.
Htio sam vidjeti malo kako radi, sve fino OK i stabilno, ali je i dalje krasan kurac prema Operi.= Citat =:
Izvorno postao Aral
lol ...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kako frajer hejta, za popizdit :D :D
Ja sam bio na firefoxu dobrih 4 godine, i prije kojih sest mjeseci sam iz znatizelje probao operu cisto da vidim kak se ponasa naspram FFa... Od onda, kad sam instaliro operu, nisam ni minute vise proveo na FFu. Jednostavno rula.
Btw, kakvo to trzanje videa, meni nis ne trza :?
Isto ko i kod mene, par godina sam koristio ff, al kad sam prešao na operu...fijuuuuuu. Btw. kod mene radi sve savršeno.
Ma, na youtube-u zastane video na sekund ako mišem pređeš preko njega!
Eee. Kako da mknem da mi dokumenti koje pregledavam s acrobat readerom(npr. pdf stripovi) ne budu...prozirni?
Isto to mi de desilo kad sam išao igrat Excite Bike na nekom sajtu. Bude mi nekako proziran.
Nehejtam.. Opera mi je odavno kao second... Hejtam vas koji pljujete po firefoxu ^^= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
Opera također savršeno radi... dok ne otvorim previše tabova, onda pocne srati. Firefox nasilim na 2GB pa neće ni da zaštuca.