Isto vrijedi i za Uncharted 3, jel?
Printable View
Isto vrijedi i za Uncharted 3, jel?
Pa Portal 2 je GOTY lol, to se zna.
Iako sam ME fan, prvi nije odlična igra već vrlo dobra, barem što se gameplaya tiče. Drugi ima poboljšanja u gameplay segmentima, to stoji.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
A AC je sranje. Dvojka samo pošećereno sranje.
Arkham Asylum je za pol klase viši od ME1 i za nekoliko klasa od AC bilo kojeg.
Što će onda tek biti Arkham City?
Portal 2 je igrica. Simpatična, no samo igrica.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ti si comic relief ovog foruma hehe.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
odbi, AC rula
AC jedinica je smeće.
ok je, ali ostali su zakon= Citat =:
Izvorno postao Maloki
haha= Citat =:
Nije smece, smece je smece,a AC ima svoje atribute al da je prilicno dosadna zbog repetitivnosti to jeste. Batman ima strahovitu manu u tome da si je morao odigrati u detektiv modu kako ne bi fulao nesto bitno, sto je nekome dovoljan razlog da tu igru nazove smecem jer je imao 30 sati ljubicastog gameplaya. Medjutim svi znamo da je prvi batman odlicna igra,dok je AC u namanju ruku dobra igra. Poenta je da je kostur igre zadrzan u obje igre, u ME takodje, znaci treba samo napraviti upgrade vec postojece formule. Kreatori novog batmana to ocito znaju i zato ce ovo bit odlicna igra sto govori i sve dosad vidjeno.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
hahahahahaha= Citat =:
Potpis.Ali zato su dvojka i trojka odlične .Što se mene tiče napravili su neočekivani preokret i zabili nekoliko golova u drugom poluvremenu i tako se plasirali u prvu ligu .= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Batman: Arkham City igra godine ? Teško .Prvi dio je bio vrlo dobra igra .Uspio je iznenaditi kvalitetom jer su svi očekivali još jedno sranje .Ali da je bio nekakvo remek djelo , nije .Imao je dosta mana .Ako dvojka ispravi te mane napraviti će očekivano .Teško da će ponovno iznenaditi .Igra će biti u vrhu ali ove je godine velika konkurencija .
Da nije bilo jedinice, nebi bilo ni dvojke i trojke :) Kaj se tiče Batmana, igra godine neće bit sigurno ali bi visoko mogao rangirati u pojedinim kateforijama a u nekima čak i pobijediti.
Poslali tipa sa jednim/dva/tri/četiri bodeža da asasinira Sunce?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Napravili zabavnu igru .Pričom se nikada ne zamaram .
Iako generalno ne mogu zamisliti da ne pratim priču dok igram, u slučaju Assassin's Creeda se apsolutno slažem sa bezimenim. Jednostavno treba samo uživati u akcijskom pikanju, a radnju koja je svemirski fail najbolje ignorirati :)
Da, pa zna se koji je GOTY.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jep.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Portal 2.
Možda u kateroriji 'Igrice'.
No i Trine 2 bi trebao ove godine, tako da vjerojatno ništ od Portala 2.
Kaže se igre.
Ili si dijete ili seljačina ili stari prdonja ako koristiš izraz igrica.
Portal 2 ne može biti GOTY jer je nova pjesma smeće u usporedbi sa Still Alive.
Predomislili se, sad kazu da ce koristiti ono GFWL smece
Zašto je GFWL smeće? Ja nemam nikakvih problema sa tim.
Pojašnjenje New Game+ za Batman: Arkham City
Po uzoru na npr. Dead Space 2. Lajkam.
Kul. Imat cu razloga onda za ponovni prelaz
http://www.gametrailers.com/episode/gam ... v/133?ch=1
Freeze bomb. Isss... jedva čekam, koja brutala. :pray:
Definitivno kreativna grupa ljud u Rocksteady radi
Kako dobro, onda bomba :pray: Čak ima i physics based gameplay; kako igra dobro izgleda, za mjesec dana nas čeka pravo veselje.
Ovo nema šanse da ispadne prosječno .prvi dio je bio vrlo dobar a koliko vidim nastavak će biti za klasu bolji .Inače priču su malo posudili iz
Call me Snake.
@bezimeni
Cijelo vrijeme imam neki feeling da bi novi Batman mogao odnijeti GotY titulu. :)
Ako misliš na dimnu bombu, onda se moram složiti, nešto najsexy što sam vidio do danas u bilo kojoj igri :pray: :pray: Toliko fluidan i fizički savršen efekt, nešto nevjerojatno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
PS: Na 02:33, za one kojima se ne gleda sve...