Može li mi netko dati razumno objašnjenje čemu onaj 1 bod u Shadow Embrace? O_o
Printable View
Može li mi netko dati razumno objašnjenje čemu onaj 1 bod u Shadow Embrace? O_o
A čuj čovjek ima svoje razloge. Sada ti možeš taj bod staviti negdje drugdje di ti misliš da bi bio od veće koristi. I da raptor nebi li bilo bolje da taj bod koji si stavio u SE da se premjesti i imp corr= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Trash debuff
tak kad neko dispela dotove ko luda da mu bude teže
Koliko sam ja primjetio debuff je plave boje dok su dotovi ljubičaste. Barem se tako meni prikazuju u Xpearl-u.= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
ja samo nekuzim kako nema 5/5 fel conc...
To mi je must have u pve i u pvp. Bez njega sam qurac od ovce.= Citat =:
Izvorno postao lizard
Fel concentration trebe jedino za duele, kad je u areni rogue ili warr na tebi zbilja neceš cast drain mana(lol)/life bez da bude interuptan u prvoj sekundi.
Šta je tu smiješno. Oću li ja paladinu dopustiti da se bubbela i hila. Pa nisam glupa. Izdrejnat ću mu manu itako je nema puno.= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
FFs,
1.Skad imas 5/5 ipak nije 100%.
2.Srogue na meni: udara ko idiot i sa talentom i bez njega ce mi interruptati.
3.Scim me neko udara necu castat nis, castam samo kad ne visi neko na meni.
4.Sstavio sam u pointse u nesto sto je po meni bolje za arenu.
5.Ssvako ima svoj stil igre.
...
a shadow embrace je trash debuff.
paladinu manu izdrejnati xD
ako nevirujete mogu postati koji video. inaće nisam veliki lvl pa nisam siguran da se to može u većim lvl-ima. Ali ako nemam mane ne može nista nego jedino me meelat. BTW jedino što može je iskoristiti lay on hands ali ako je već to napravio/iskoristio onda je otvorena meta.
paladinu mogu manu izdrejnat bez problema, samo coe na warra, maknem hamstring i pici po pali.
:rambo: :rambo:
ako se ne varam cleanse radi na drain mana ez
To mu oduzima 6% mane. Onda mi je svejedno ili ću mu ja istrošiti manu ili će je on sam istrošiti.= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
6% BASE mane, oko 100 mane
100 po 100 =oom
prije ces ti otic jer tebi drain life/mana kosta vise mane a imas je manje..
Koliko ja znam paladinu ne ja na prvom mjestu strenght i agility. Onda idu stamina, intelect spelldmg. Ispravi me ako grijšim ali ne žnaći li to da lock ima više mane.= Citat =:
Izvorno postao lizard
Life tap?!
ako se ne varam pricali smo o holyu=sta/int ?Za retri paladina neces raditi mana drain jel ce te zakucati
Prolistao sam ove dvije stranice i nigdje nisam vidio da se spominje holy, retr ili prot.
tocno to... :?
Ma ne da mi se više natezati. Glavno da ja znam da mogu izdrejnati paladinu manu. Nije me briga za druge.
Nešto sam pročitao u hunter topicu da lock lakše dobije roga nego warra? Samo da napišem... notorna glupost... Nemreš fearat warra, drain life ftw, još ako imaš onog prokletog voida prije početka fighta warrov screen izgleda: "Absorb, absorb...". MS Warr sa puno resia, vs SL lock sa puno resija, lock wins :). Svatko tko zna igrat sa rogueom može dobit locka bez obzira na specc..
Edit: lockov spec.
Aj gledaj logicno drainati manu prot paliju neces :P jel takvog neces ni duel...retriju aj probaj drainati manu spucat ce te samo tako...a holy?Probaj zavrsit ces prekosutra =)
Ma ti turlavi pve gearani paladini, 60 mane za 1k healove :x
prot pale.. to je kaj ? 7 k mane ?
e jucer arena, na oko 1900 ratinga, ja i druid protiv pale i warra... warra coe, trinket, nema hamstringa, izdrejnam palu, moj druid na 90% mane, pala na 0%.
warr nemoze do mene: coe... charga se, dobije cyclone a pala oom.
warr slack
šta pala nezna blessing of freedom na warra?