Sick : -_Vl0FHsU2wS :evil:
Printable View
Sick : -_Vl0FHsU2wS :evil:
Ako se WotLK talent tree zadrže ovakvima kakvi jesu, shockadini, tj. općenito holy pala, će u ekspanziji biti predobri.
S kojom mi je najbolje skrizati paladina u areni(2v2)?
ak si holy onda warior a ak si retradin onda resto shammy, rogue, warr, hunt, ma svaka klasa skoro= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Yaaay, napokon dobio chargera i blood knight tabard :)
gz :D
koji je talent tree najbolji za sto brze lvlanje? prot?
ne...= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
zato kaj ti je dmg gimpan... odi ret...
prot bus kasnije koristil... za aoe lvling ili farmanje..
edit:
koji si lvl ?
ako si dosao do lv 30 onda mozes i uzet prot...
Protection drvo ti je više za farmanje,dakle navučeš 3-4 moba (na nižim levelima) ili 15-20 (70) pa spamaš onaj vatreni krug (ono na Con...) i deri.Imaš na youtubeu dosta filmova gdje protadini farmaju,pa si odi pogledati.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Nadalje,retribution je jako dobar i za PvP,i za levelanje.Nabavi si što sporiji 2h sword/mace i deri.Nema neke matematike,većina paladinova dmg-a dolazi (barem dok ne dobiješ malo iskustva i magije) iz auto attacka.
I,na kraju,sve ovisi o tvom načinu igranja,strpljenju i količini slobodnog vremena.
ok, fala. ma tek sam poceo pa me zanima :P
Ja sam jedno vrijeme igrao s retrijem i samo me živcirao... Većinu sam igrao s protom (do 62. levela), a onda sam prešao na holy (shockadin) i sad mi je zakon.
S retrijem sam većinu vremena u situaciji da čekam sljedeći udarac i molim boga da crita. Dok dođe crit, health mi već padne na pola... i tako jedan po jedan mob, healanje nakon svakog fajta.
sta se zalis, zamisli da udaras jos losije ali nema hilanja, tj. lvlat igrat wara
molim ??? pa warr ima milju skillova za udarat ... a paladin koliko jednu ? dvije?
e al zaboravil si normal atk >.<= Citat =:
Izvorno postao lizard
nisam ja nis zaboravio ...
warr nema puno instant napada koji rade dmg kolko ja znam
pa ? cuti bogati!
/sarkazam -.-= Citat =:
Izvorno postao lizard
Sajde nabroji ih, a paladin je za lvlat ono laksi od wara jedno milijun puta= Citat =:
Izvorno postao lizard
e nebi se ja baš složio... warr je možda prvih 40lvla problematičan za lvlanje (dok se ne dočepa plejtića :) ) ali ista stvar je i sa paladinom. ne znam, meni je paladin ostao u sjećanju kao najteža klasa za lvlanje :thumbs1:
nebi se bas slozio, war i priest su najtezi, najteze im je ubijat mobove, znam da kad bi pula 2 moba moj lvl da bi mora bizat jer ce me ubit, od 60-70 je lakse, ali sve klase su onda ono lake...
Prot paladin lvl 35, owna... tako da ne bulaznite, retardin saka uveliko...iako ima dobar dps, svaki fajt on se mora hilat dok je kod protadina drugačija priča, na 2 x 35 lvla potrošim od 2k mane cca 300 i maximalno 100hpa jer imam Seal of Light, Retribution Auru koje koristim, Seal of light + judgemen = 25hp-a, Seal of light=39 hp-a i na kraju BoS - 14 DmG i 10 Blocka + Conscekration (sry ne znam kako se pise) koji je na 35tom 64dmga u 8 sekundi u radijusu od 20 yardi = OWN! za 30tak minuta = 10k expa, pa ti biraj ;) 1h specc i shield i možeš biti tankadin u instancama što je najlakše praktično biti, samo stojiš i udaraju te kada ti vrisnu aggro iskoristiš Righteous Defense :)
Eda talenti = Redoubt i Reckoning = 30% šanse bloka napada/dodge i šansa za dodatni udarac (znači još više hp-a izhilano)
Meni je sa paladinom najteže bilo tamo oko 60-66...
Danas sam skoro cijeli 69-70 obavio :) Napunio oko 3/4 exp bara samo obavljajući Mana Tomb runove s par ljudi (nekih 5 runova).
I da dodam još 1h specc +5% one hand weap dmga... owna? owna :) evo upravo "boostao" frenda u alteracu...looram 4 x 33-35 lvl i ConC (64dmg) - Seal of Light (samo na onog kojeg udaram) +25hpa - Seal Of Light na mene +39hp-a - BoS - 14dmg i 10 block i onda padne jedan isto na drugi samo prebacujes seal koji je dosada bio na tebi na drugog i novi bacas na sebe, ubijas, conc opet - cca 300-500 mane potrosis na 4 moba koja ubijes za oko max 1-2 minute! Prejako i preporuka u svakom slučaju! Sto je najbolje imas velike sanse za Reckoning i Redoubt kad tj kada dobijes Redoubt mobovi manji lvl od tebe (1-2 manji) te ne mogu udariti par udaraca ^^ i onda reckoning dobijes u 8 sec moguci swing (opet radi na low levelu koji je tebi zut ali je manji od tebe) i tup :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Preporuka ti je da ne slusas price tipa loladin i gayladin - gluposti - mozes biti uvijek dobar charr bez obzira bio ti paladin ili rogue, vazno je da igras sa srcem i glavom... ako ti se ide na armory, vidi "Naqu" na Spinebreakeru - covjek je "loladin" koji jednostavno ostavlja bez rijeci! Poznat je po mass agru 20tak mobova i mass ownanju!
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
http://thottbot.com/?c=Warrior
kazmem da ih ti nabrojis, ne da mi das link, na linku sigurno nema milijun abilitya za napad, ocu da mi kazes koji su to abilityi koje war koristi, koje ima za napadanje pa mu je full lako
Mislim da je rekord negdje oko 60 (!) mobova... oni blood elfovi na terasi Black Templea :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
[quote=Aerial_51]Mislim da je rekord negdje oko 60 (!) mobova... oni blood elfovi na terasi Black Templea :)[/quote:1kxamupu]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":1kxamupu
Told you so :) zamisli kada bi warrior ili rogue tako nešto mogao uraditi :D
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
hs -> ms ->slam .... Ej , sto posto mu je lakse nego paladinu koji ima judgment svakih 6 sec .. nisam reko da mu je lako sigurno mi nije lako ko druidu (feral) /rogu / enhan shamanu ali mu je lakse nego paladinu ..
http://img310.imageshack.us/img310/2584/paladins0gf.jpg
:pray: :pray: :rotfl: