Al ima vise od 3 spela, ab, am, pom, ap :) cak 4, ima i peti al se ne koristi bas cesto
Printable View
Al ima vise od 3 spela, ab, am, pom, ap :) cak 4, ima i peti al se ne koristi bas cesto
Dajte neke "must have" addone za mageve, i neke macroe, pao mi je na pamet jedan, tj. da napravim counterspell ali pritom da prekinem sa spelom koji castam u tom trenutku, kako bi odma izveo counterspell.Hvala
#showtooltip Counterspell
/stop casting (ili /stopcasting, neznam)
/cast Counterspell
Jel to to?
Da, zajedno se piše, /stopcasting.
ok, tnx , a koje addonove preporucujete? nisam dugo igro wow XD
QuartzSi Mage NuggetsSja koristim i zadovoljan sam, vise mi od toga netreba, ali Quartz je obavezan addon dok je Mage Nuggets cisto solidan al ne obavezan, ima jos slicnih addona meni ovi najbolje lezi.
Planiram igrat malo PvE s burazovim mageom, fire spec je posto nije igran vec 1g... ja bih ga prebacio odmah u arcane pa molim jednog magea da mi linka neki dobar specc za heroice/raidove i da napise rotaciju za single target te aoe rotaciju... ili jednostavnije dali postoji neki dobar mage guide/forum s takvim basic informacijama kao sto za lockove postoji Warlocks Den?
Evo ti spec, a za rotaciju ides arcane blast dok ti ne proca arcane missiles, tada opalis missiles, barrage nije ukljucen u rotaciju neg se koristi samo u fajtovima di treba dosta kretanja. Znanost je kad upaliti cdove i trinkete, to ti ostavljam da sam odlucis :).
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ajd thanx, s ovim cu pocet
Pew pew.
Cataclysm Class Preview: Mage
Ništa od hleba? :(= Citat =:
The ability to conjure food and water will not become available until higher levels (likely around level 40), as we're making changes to ensure mages generally won’t run out of mana at lower levels. Once mages learn how to conjure food and water, the conjured item will restore both health and mana.
Prejake su promjene, vjerovatno ce naci nekih 100 nacina da ih nerfaju do cati, jedino sto se bojim da bi shamani mogli izgubiti mjesto u raidu, dobivamo bloodlust...
Neznam kako su to zakljucili, wardovi su prejaki spellovi, iako magic se nesjesam kad sam zadnji put trebao koristiti isto nadju neku primjenu tu i tamo, npr. na dreamwalkeru je amplify magic fora= Citat =:
We are planning to remove spells that don't have a clear purpose. Amplify Magic, Dampen Magic, Fire Ward, and Frost Ward are being removed from the game, and we may remove more.
Sve u svemu najbolji promjene sto smo dosad vidjeli :) moga bi iopet maga u cati igrat
Shamani izgubiti raid spot? Jes ti vidio promjene koje namjeravaju shamanima dati? :D
Da, zato i kazem to, dobro resto je odlican hiler i mogao bi postati jos bolji, al s trenutnog pogleda na stvari enhan i ele raid spot imaju samo radi bl-a, a cata promjene mi ne izgledaju bas obecavajuce po pitanju njihovog dpsa, al ovisi kako ce to na 85 izgledati, cinjenica je da ni mage nije najpozeljnia klasa u raidanju pa je sve relativno
Da, tog se i ja bojim, enh i ele ne donose neke masivne buffove za raid (mada računaju na izjednačavanje ToW-a i Demonic Pacta) u odnosu na druge klase, a elemental je trenutno jedna od naj... čudnijih klasa, koja prilično loše scalea s opremom i nema baš nekakav koristan repeartoar spellova.
Al, ajd, valjda će srediti to u expanziji :)
Što se magea tiče, samo se bojim da Time Warp ne bude pretjerano koristan u PvP-u. Mage je već jedna od najjačih klasa u PvP-u, a s ovakvim spellom će moći napraviti wizz cleave kako mu god padne na pamet :P
može pomoć u vezi magea?
koje iteme trebam kupovat itd....
prije sam isto igrao s mageom, dosao sam do 54 lvl, no nisam nista kupovao od opreme vec sam samo kupio ono sto sam putem nasao.
sad sam trenutno lvl 16 pa me zanima dali da kupujem nesto posebno da budem jaci ili da nastavim kupiti putem ko i prije?
Nemas sto kupovat iteme dok lvlas, sto ce ti to, questanjem ili istancama dobijes dovoljno dobre, jedini itemi koje se isplati nabaviti su heirloomi
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
nabavil ja heirloom za svog locka :D lvli idu sami od sebe hehe dobra fora
sad imam sve cloth heirloom tak da bum sigurno još koju colth klasu zaigral
onda nisam pogrijesio :) hvala= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ako nisi scribe, kupuj samo glyphove.
kako vidim koje teleporte imam (znam da imam za Orgrimar i UC od prije al ne znam kako vidit to)
U spellbooku? Trebao bi ih imati kod magija
u spellbooku pod arcane pri kraju su ti= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
di kupim rune of portals?
Reagents vendor. Imaš ga u svakom većem gradu. Podesi na minimapi ono povećalo da prikazuje Reagents pa ćeš vidjeti točkicu na mapi ako je u blizini.
ok hvala na odgovorima
pozdrav, nov sam na forumu pa me zanima jel ima jos kojeg fire mage-a medju vama?
osobno mi je to najzabavniji spec a pitam jel ih jako rijetko vidim...nazalost
http://eu.wowarmory.com/character-sh...d&cn=Helisphan
Ja koristim fire na nekim fajtovima, al neigram bas maga tako cesto vise, za trash je svakako fire najbolji.
I da spec ti je ocajan, glyphovi, gemovi, enchovi, gear, ma sve...
http://www.wowhead.com/talent#of0Vcu0cZ ... Vubhct:VLiSto ti je klasicni fire spec, po potrebi se moze par talenata zamjeniti ako imas problema s manom iz Student of the Mind u Arcane Meditation, i glyphove sam ti stavia da vidis.
Sto se tice gira pa 30 stamina je gem koji nikako ne zelis imati, gemove koje koristis su 23sp za crveni slot, 12sp 10spirit, 2 trebaju za aktivnu metu i 12sp 10 haste za zuti slot. I metu Chaotic Skyflare Diamond (21 crit i 3% inc crit dmg).
zbog cega spec ocajan?
ne namjeravam stavljat u arcane jos, vise mi se svidja cistokrvni fire :D
sto se tice gemova, na stam sam stavio jel nisam imao healtha (nije toliko vazno za magea ali u nekim situacijama se pokazalo da je to bio dobar potez).
Ja sam igrao kao fire mage, zbrisao karaktera. Trebaš pomoć oko nečeg??
Talente ne biraš prema "nije mi fora stavljat tamo jer se drukčije zove" principu, jer te takvog nitko neće htjeti u grupu.
Pitao si i čovjek ti je pristojno odgovorio, a ako ti se sviđa tako kako je i ne želiš mijenjati, zašto uopće pitaš?
Btw., dobrodošao na forum.