ovo zadnje sam sinoć čuo :D
Printable View
ovo zadnje sam sinoć čuo :D
Pogledao drugu epizodu. Nemam zamjerki, serija vjerno prati knjigu.
EDIT: primjetio sam da u seriji spominju da recimo bran ima 10 godina dok u knjizi ima 7. mislim da su i neke druge likove (možda čak sve) postarili za par godina. Također, neki likovi izgledaju prestaro, npr. catelyn koja bi prema knjizi trebala biti u tridesetima.
hmm sumnjam da bi se 7godišnje djete onako penjalo po onim govnima, kvragu i 10 godišnjem djetetu bi bilo teško.
skidam drugu epizodu, kvragu ide ništavnih 30kbps :(
http://iceandfire.wikia.com/wiki/Bran_Stark
U seriji na par mjesta spominju da ima 10 godina. Također, u drugoj epizodi spominju da rickon ima 6 godina, a u knjizi ima 3 (provjerio sam).= Citat =:
Bran Stark is the second youngest son and fourth child of Eddard Stark and his wife Catelyn. He is seven years oldSwhen A Game of Thrones begins.
Prilagodili su, so what?
Sviđa mi se i 2. ep.. Malo je tužna :'(
pogledo 2. epizodu. u pičku mater ovo je prezakon. razmišljam čak da knjigu kupim, neda mi se tolko čekat da izlaze epizode
Ane meni isto rula serija, pročitat ću ostale knjige i biti jedan od onih pozera koji je pročitao knjige nakon što su postale mainstream.
http://i.imgur.com/ldMvP.gif
Svi su ekranizaciji stariji. Razloga ima dva.
Prvo, nitko ne želi dolaziti u sukob s TV kućama i producentima zbog prikazivanja višestrukog orgazma 13-godišnje djevojčice, osim ako se ne prezivate Peruničić.
Drugo, ako ste skloni psihoanalizi, dobar dio priče iz knjiga su zapravo G.R.R. Martinovi neostvareni dječački mokri snovi, pa se čovjek ispucava preko romana ^^
solidno... nekako mi jon snow ostavlja dojam malog muje... Iz knjige sam ga više zamišljao daje pametan i koji je očvrsnuo zbog toga što je kao kopile odrastao, dok ovaj ostavlja dojam kao da je odrastao zaštićen od vanjskog svijeta i kojemu je sve bilo servirano na pladnju i čim mu je tyron ubacio uvredu ovaj ostao kao da mu se cijeli svijet urušio.
Nope. Urušila mu se slika Noćne straže kao plemenitog zanimanja.
dap, u knjizi sam stekao dojam da je ono, veca faca, i osobno mislim da ce od njega martin u ostalim knjigama napraviti najveceg coolera u serijalu,
ali bome bih jedan threesome s daenerys i onom sluškinjom njenom :D
A meni on enma baš facu dobru za Jona... Al zato Pseto!!! Lik je predobro odabran. Kao i Jamie, Ned, Robb, Arya.. I Hodor, ak ste ga vidli dok dočekuju Roberta :D.
Ser Illyn Payne nije onakav kakvog sam zamišljao, ali prolazi ovaj lik, dosta je creepy.
= Citat =:
Izvorno postao pimp
Ma bjež, tko zna kakve je sve STD pokupila u Drogovom harlemu.. :/
jel tko primjetio da drog depilira anus i ove noge iza :S
Nope
totalno lol
To je čak i realno, jahanje konja 27 sati dnevno ima sličan učinak.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ako ne kupiš prvu knjigu, kupiti ćeš ostale kad završi prva sezona :)= Citat =:
Izvorno postao .
hmm, ako kupim knjigu to moram učinit nakon što kupim dvije gige rama(jebemu oni likovi na njuškalu su jebeno retardirani, teško je koristit e-mail) i prije nego izađe witcher2, jer tolika količina awesomnessa bi rezultirala mogučim padanjem razreda.
= Citat =:
Izvorno postao pimp
a o tome i govorim... pogotovo pošto je ovo prva slika snowa koju sam vidio...
Ono, Balls!!
I jel ti to izgleda kao 16-godišnjak? :P
(zanemarimo još i činjenicu da je to cover s 3. knjige po redu, nakon što je prošao kroz sito i rešeto)
e da to sam zaboravio pitat.
catelyn spominje u razgovoru s nedom, da je prije 17 godina ošo i vratio se s djetetom druge žene, znači da je snow 16-17 godina? O.o
ti likovi su nešto poput kontra-dunedaina ili što? umiru s 30?
P.S. sad sam malo gledo, jedino di sam našo knjigu za kupit s tvrdim uvezom je na amazonu za nekih 28 funti s poštarinom, ako neko zna bilo bi lijepo da spuca koji link na neki dobar i povoljan shop ^^
Da, to je jedna od čudnih stvari kod Song of Ice ad Fire-a, svi su.. relativno mladi. Kažem, ne znam jel Martin zadovoljava neke svoje neispunjene fantazije iz djetinjstva pa piše o 16-godišnjacima koji pokreću revolucije i preokreću države ili bi to trebalo biti kao uvjerljivo jer se radi ipak o srednjem vijeku gdje je očekivani životni vijek bio prilično kratak...
Pretpostavljam da je u neku ruku i pametan potez jer ovako stvara appealSi mlađoj publici koja bi se mogla poistovjetiti s tim "dječačkim" likovima, ali i starijoj koja vidi ozbiljnost i romantičnost u romanima.
Pogleda drugu epizodu, nije losa serija, ali tija bi malo vise akcije. Btw: Onog princa pederikosa triba zaklat i tu njegovu mater isto.
Hocu da sova prokomentarise I oceni SVAKU jebenu epizodu ove serije!
da jer ti pogotvo znas po cemu je sova poznat
+ jutub review po mogućnosti
U kojoj je to knjizi po redu?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
U prvoj. I drugoj. I trećoj. I četvrtoj. U svakoj je riječ o drugoj djevojčici.