kolko ja znam nemoš se predat do 25. il su i to promjenili :/= Citat =:
Izvorno postao hansi
Printable View
kolko ja znam nemoš se predat do 25. il su i to promjenili :/= Citat =:
Izvorno postao hansi
da, tako je nesto bilo cini mi se
Swain košta 6300 kn. Triba kredit dignit bog te..
Od tri igre u zadnja dva dana Swain je bio u dvije, vjerovatno se likovi nisu naviknuli na njega ali i nije nešto posebno, 1v1 ga je vrlo teško dobiti ali išta preko toga i skoro je pa bespomoćan.
Also mislim da se ne može predati do 15 minute
ovisi tko igra s njim, na onom video gdje ga predstavljaju lik zna što radi ugl.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
To je stvar, lik je dostupan tek jedan dan, likovi još nisu naučili neke fore i cake sa njim zato i nije tako koristan, iako u jednom meču ni ostatak tima nije bio najbolji, mi smo izgubili igrača na samom početku i opet im je trebalo preko sat vremena da nas dobiju :/
cek ti si NA server ? ako nisi da se dodamo... :D ili te vech imam.. fakat vishe neznam= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ja sam na NA :)
bed bed bed :D :D sto nas je vise to bolje..:D al ok kaj sad
Uf taman završio jednu, ja i frend iz razreda, on Jax ja Sona, imali smo i Skype, rastura combo, on mlati ja healam, na kraju sam imao 1 kill i 25 assistova XD
nema boljeg od kartaš(twisted fate) i ona gadna kurva što rega manu i helt. naravno voice chat included, još frendovi na ostalim laneovima.
Eo kupih aniviu i zasad mi dobro ide, imo 25/0/10 score mal prije (normal game naravno) al je xin zhao u mom laneu bio totalni noob kojeg sam ubio 10 puta pa ovo neracunam kao validnu igru :D Anyway, koristim ovaj guide trenutno sta kazete: eJAN1oDRJpk
najbolji guide, team support ftw
Sinoć sam imao jedan prokleto napet meč sa frendom, on je igrao jaxa a ja fidla, na početku smo vodili, onda su oni prešli u vodstvo, onda mi, tek se u zadnjih pet minuta znalo tko je definitivni pobjednik, mi naravno :D
Also imao sam oko 700 AP-a tu rundu :D
Kako to? :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nunuov ulti bi s toliko AP-a radio oko 3000 damagea... :(
twisted fate :pray:
El ima neki poseban razlog zast su svi heroji free lol? nevidim nikakav announcement..
= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Moj je radio 700 dps ja mislim.
Ugl imao sam:
Mercs threads
Mejai's soulstealer (20 stacks)
Ralais scepter
Rod of ages (isto full bonus)
Zhonyas ring
Void staff
:D
Uf. Treba to nafarmati.
Isprobavam Garena. Sad kad je nerfan bi već mogao biti opcija za kupnju, pošto više neće svi vrištati OP...
galio :pray:
Yup, i ja sam ga isprobao, odličan je.
taj heroj je kolko tolko zanimljiv, neloše.= Citat =:
Izvorno postao hansi
nego danas sam igro jedno 3-4 gamea, onak randomo garena jedan game, isusbog mid ownage lol.
Dobar je mnogo, ja već par tjedana samo s njim perem. Samo Sunfire Cape i Boots of Swiftness. Pročitaj ovaj guide, jedan od najboljih na Leaguecraftu: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... cean.xhtmlS. Sad sam upravo završio game 4 vs 5, trajalo sat i 10 minuta, uništili nam sve inihibitore u jednom trenutku, napravili Barona, ali nekak smo se uspješno obranili dok se inhibići nisu respawnali, upadnemo im u bazu, uništimo sve osim nexusa i tad nas pobiju, ali je twitch osto stealthan i kad su ovi izašli sam je uništio nexus za par sekundi :D imao je attack speed 2.5 i 400 dmg. Ja sam na kraju završio s 15/8/26.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
prilično sam siguran da i ovdje vrjede pravila što se tiču backdoora, ovo ono.
Erm, ne. Ne vrijede. Ako si u igri u kojoj je cilj štititi svoju bazu i uništiti njegovu nesposoban štititi svoju bazu, onda sori, izgubio si.
jao twitch je OP totalno :D
A master Yi, a Tristana? To su jedina 2 heroja s kojima ja igram, i svaku rundu imam preko 20 killova, skoro uvjek manje od 10 deathova. Master Yi ima pre-ubojit attack speed, Tristana spellove.
Twitch nije op, samo je dosadan jer ga svi sad uzimaju kad je free, kupiš ward ili elixir i ne moraš ga se bojati.Od free heroja sam probao Mordekaisera među ostalima, jako mi se sviđa dosta agresivan stil, mislim da ću njega uzeti nakon kog'mawa, nakon toga možda pantheona, on je kul iako se nisam baš navikao na njegov stil
Ja u zadnje vrijeme igram samo sa Swainom i meni je odličan. :D
lol= Citat =:
Izvorno postao The Boz