Nisam siguran, ali vidio sam da neki likovi sjede u vagončićima sa chestom unutra, pa je valjda i na ovome moguće. Ne znam. Ako ne, napravi još jedan minecart i lokomotivu stavi iza njega :P
Printable View
Nisam siguran, ali vidio sam da neki likovi sjede u vagončićima sa chestom unutra, pa je valjda i na ovome moguće. Ne znam. Ako ne, napravi još jedan minecart i lokomotivu stavi iza njega :P
Evo mojih skromnih umotvorina.
Ovo je moja nastamba. Tu je prije stajala neugledna drvena kuća koja mi je bila jedini zaklon, sad je već mnogo elegantnija. Unutra držim chestove, furnaceove i sl.
Ovo su slapovi koji padaju iz malog jezera do moje rezidencije. Ovaj lijevo je kraći ali se bolje namjesti u kadar nego onaj desno, duži.
Mali otočić s lukom. Tu je i ruzinavi brod :)
Ovako izgleda nadsvođeni dio tunela za mine.
Ulaz u mine.
Dio u kojem se tunel račva na izlaz i još 3 puta (ima i prije toga račvanja ali nvm). Tu stavljam ore koji iskopam i sl.
Cave koji sam našao, ima golda, irona i coala ko u priči.
Lava. Ovo je jedini izvor koji sam ostavio da teče.
Random voda u dubinama cavea.
Izlaz iz tog minea, na ne baš velikoj daljini od ulaza (ali opet nije ni tako blizu)
I evo početak željeznice.
Ovo je velika nizbrdica, malo umjetno izgleda ali ću to malo preraditi uskoro.
Vožnja u cartu.
Baklje na desnoj strani tračnica radi awesome efekta.
Ukrasni dvorac na lijevoj strani.
Mali stupići da osvijetle put. Kul po noći.
Ulaz u tunel.
Weeeeeeee... tunel je bumpy pa je ovo jedina slika, nema se što posebno vidit.
Tu se iskrcavamo.
Osvijetljeni dio, za sada nema ništa al tu ću stavit chestova i sl.
I za kraj, hebeno najiritantnija stvar koja se koti oko moje kuće u krdima :-x
Eto, to je to. Nije nešto ali je jebeno puno truda uloženo u sve to.
Kupio si igru?
Mmmmhmmmda :)
Kome je dosadio obični teren može isprobati jedan jako kul mod:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic ... 25&t=76184
Edit:
Mislim, pogledajte samo što sam dobio:
Igram ja ovu free verziju, najčešće na SpecialAttack.net Freebuild serveru (member sam :D ), pa navratite ako hoćete. :P
Maloprije sam se izgubio u jednoj gigantskoj špilji, to moraju biti kilometri kvadratni površine, istražujem je i iskopavam već danima, nikako je cijelu istražit. Doslovce je ogromna. Danas sam došao do valjda najniže razine koja je sva puna lave i rijetkih ruda i na kraju nisam mogao naći izlaz prema gore, sami slijepi putevi. Kopanje nije dolazilo u obzir, do površine bih vjerojatno potrošio sve krampove, a izašo bi van pitaj boga koliko daleko od mjesta na kojem sam ušao i ne bih znao doći natrag do mjesta gdje sam pristao s čamcem (spomenuta špilja je par kilometara od moje luke).
Nekako sam jedva napipao izlaz pri čemu sam otkrio još gro prostorija, ali više mi nije bilo do istraživanja, natrpao sam se sa 25 irona, pun k redstone dusta, nešto zlata i dijamanata i glavni cilj je bio dovući to sve natrag do dvorca. Na kraju sam nekako uspio, sad smeltam željezo i ostale materijale :D
lol,sve sto ja uradim jest,da iskopam do kamenja,i to mi sluzi za gradnju dvorca
Drugo nis neznam uradit jedino napravit oružija i oruđa :D
Traži špilje pa ćeš naći vrijednijih materijala. Prava fora je kad počneš graditi željeznicu.
Tako je. Sad sam pauzirao s igrom ali namjeravam napravit umjetni otok (izdvojit jedan dio kopna tj.). I proširit željeznicu.
Ja sam danas napravio prvi veliki mob spawner/killer koji radi savršeno. Trenutno radim stakleni hodnik iznad toga da mogu lurat više mobova unutra i tražim iron za željeznicu
20x20x20 TNT-a, mom kompu se to nije svidjelo.
Pridruzite se :roll:
http://www.xfire.com/communities/crominecraft/
= Citat =:
Minecraft Beta: December 20, 2010
The next epoch is upon us! The skies are trembling, pigs are growing wings, and the nether is turning awfully cold, as Minecraft slowly crawls out of Alpha..
Minecraft will reach Beta status on December 20th, 2010.
With Beta comes a larger focus on polish and content, and we’ll start early on with adding proper modding support with a stable API, and we’d love all input we can get on this from the modders out there. We’ll also add some kind of non-intrusive narrative to the game to help drive the game experience early on, and to provide some kind of late game goal. There will be a bigger focus on testing and stability as well, with more time between updates.
When the game enters beta, the price will rise to 14.95 Euro.
We will also change the license to remove the line that promises all future versions of the game for free. Please note that this change only affects people who buy the game after December 20, so if you got the game for during alpha, you will still get all future updates for free, despite this change. A promise is a promise.
Buying the game during beta will include all updates up until release, of course, and bug patches will be free.
Soon, you will be able to buy gift codes for Minecraft, perfectly timed for the holidays! Even better, if you buy those before December 20, accounts created from these codes will count as alpha accounts, and will receive all future updates for free.
And the next game update (with server-side inventory) is coming next week, before Beta
Merry holidays happy! :D
Le bump!
Nova stranica: http://www.minecraft.net/
Šitšitšit. Ode moja prilika da kupim alphu.
Još možeš, alpha traje do 20.12.
Moram naći neku šemu da si i ja kupim prije tad :(
Danas je zadnji dan da kupite Minecraft i dobijete alpha bonuse!
Jebga, ništa od toga.
Minecraft Beta has broken the following:
-All mods are broken
-Survival Multiplayer can't be played
-Client update server broken
-Ingame resource usage increased
-Moving items in inventory disables randomly
-Lighting hangs
-Crashes at title screen
-Old worlds may cause crashes
-Mob spawning is broken again
-Breaking leaves can crash your game
-Game is more expensive to buy
-Throwing eggs can cause spawn glitches and memory leaks.*
-Alpha buyers who purchased any time after July are considered "not premium" users and cannot log in to multiplayer
-Can scroll mouse wheel on items and increase item count
-Netherrack
-Game cannot be played on Mac
Hihihihi
Sve to će biti fixano za nekoliko dana.
Ahahahahahahahaha xDDDDDDDDDDDDD
VALJAM SE!
:pray:
Napokon je sreden lag na serverima. Doduse jos se zna client crashat. Poceli smo raditi na medieval dvorcu i selu pa trazimo gradevinare :)
Ja bim.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Mrzim creepere. :(
http://www.diygamer.com/wp-content/uplo ... reeper.png