Yup. Samo trebas imati volje da budes na brodu jer se svasta zna zajebati. Znao sam likove koji bi bili na brodu 4 mjeseca i da im par dana prije kraja jave da moraju jos 2 mjeseca ostati zbog nekog zajeba il cega vec ne.
Printable View
Yup. Samo trebas imati volje da budes na brodu jer se svasta zna zajebati. Znao sam likove koji bi bili na brodu 4 mjeseca i da im par dana prije kraja jave da moraju jos 2 mjeseca ostati zbog nekog zajeba il cega vec ne.
i brodostrojari imaju veliku plaću, bar kapo :D
E jbg, ti bi odmah na šefa stroja :D
bi ja odma na brod da mogu :P frend mi je brodostrojar, al nisam ga pitao kolika mu je plaća
Svi odma sanjaju i da ce na kruzer :P.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Osim mene. Izbjegavam svaki rad!
Ne fala. Užasavam se dubina i brodova koji plove iznad istih.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Previše Lovecrafta.
ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'lyeh wgah'nagl fhtagn= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Kad bi to meni uletilo bilo bi kul :D. Na ostalim brodovima je samo jedan brodski elektricar dok na kruzerima imas cijeli= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
tim.
Kako funkcionira plaćanje javnog prijevoza za studente u Zagrebu? Uz predočenje iksice kupujem nekakvu studentsku mjesečnu/godišnju kartu? Kolika je cijena?
Loše.
120kn mjesečno, mislim.
Ili nekih 1000 godišnje.
Moraš im doći s nekakvom potvrdom od fakulteta i prijavnicom da dobiješ karticu koju onda možeš nadopunjavati svaki mjesec na kiosku.
Tete na kiosku nikad ne traže potvrde da si student. Samo im kažeš da jesi.
Ok,hvala na odgovoru.
Da, hvala na odgovoru :P
Kolike su šanse da te uhvate, na kraju ti je jeftinije da se švercaš.
Al što mene briga, meni je faks ionako na minutu pješke.
Nego, još par pitanja u vezi FFZG. Kad bi mi trebali odabrati izborne predmete? Prilikom upisa na jednom od papira bila je nekakva tablica za to, ali mi je tip koji tam radi rekao "ništa to sad". I gdje bi to uopće trebalo odabrat?
Također, kad bi trebali odabrat što ćemo uzet za tjelesni? I mora li se cijelu godinu ić isto ili možeš promijenit ako ti dopizdi?
I mogu li se već pokupiti X-ice, mislim fotkali su nas još pri upisu, valjda su gotove više?
Što se tiče X-ica, sad vidim obavijest na stranicama ffzg-a da se od danas mogu pokupiti... Fora je u tome da sam danas bio u Zagrebu i naravno,nisam pokupio jer nisam znao za to xD...
Za izborne se sve upute,mislim, dobivaju prvi tjedan, ali imaš već na stranicama popis izbornih, tako da si možeš pogledati i već otprilike procijeniti što uzeti. Inače, koliko znam, prijavljuju se preko studomata.
Zar se izborni ne uzimaju na visim godinama? :S
Ja kad se došao upisati na logopediju u iksicu trebao upisati odmah 3 od ponuđenih 6 izbornih :C. Nitko nije imao kakvi su predmeti, nitko nam nije ništa objasnio, samo su rekli da trebamo ispuniti kvotu od 30 ECTS bodova. Bilo je scary...
Za prijavu na Studomat, potreban je JMBAG, koji piše na Xici, te lozinka koju se dobije u referadi. Um, radi li se tu o AAI@EduHr lozinci, ili pak nekoj drugoj?
Čovjek bi pomislio da FFZG nema svoj forum
Studomatova lozinka je samo brojčana, i zaseban je sustav. Tako da ćeš ipak morati do referade.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Na upisima si trebao dobiti papir na kojemu ti je taj JMBAG, a lozinku si sam određuješ tijekom prve prijave na studomat.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Na papiru ti baš piše "korisničko ime za prijavu na studomat".
A jesam i ja glup. *derp*
Da vas pitam,gdje ste, odnosno, ima koga od vas na Šari? :)
RiTeh ljudovi -
jel zna tko kako vidjet dal neki predmet ima uvjet,npr kao što ORT ima OE2? Pošto se sad na papiru valjda prvo upišu predmeti...da nebi ispalo da želim upisat predmet a da nemam uvjet.
Odi na studijski program, skrolaj ful puno dok ne dođeš na opis predmeta koji te zanima, i tamo pišu uvjeti.
FKIT je stvarno hardkor. Sad mi je jasno zašto DKa više nema na forumu :D
daj ajmo koji dan jest u eSCe. i gdi je mafiozor?
Inače baš mi je super kak su nam na FFZG dali Xice al nisu rekli da vrijede tek od 1.10., jebo im mamu.
Gamad mi na iksici tek 1.10. davaju prve novce. Mafiozo je živ al ne forumari više često, kao što vidiš :)
Mislim da je na svim sveučilištima tako, ni nama niš nisu rekli :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
inače, ako nekome treba stan u Rijeci, nek se slobodno javi :D