Uf, da još igram, T12 statsi bi ležali u ovome:
<3
Printable View
Uf, da još igram, T12 statsi bi ležali u ovome:
<3
Dovraga, jesam ja jedini kojem je Lightbringer bolji od Judgementa? :D
Ma apgrejdani Pavr Renđr :P
Al ti stari tier imaju dosta djelova, i cesto sjeban drop rate, pa trebat ce par tjedana da se skupi, vecina se more soloat, al iopet morat ce se to raditi, ja recimo nikad nisan ima volje za to al eto sad valjda ocu, jos kad to pomnozis s pet likova, ludilo.
A oni raid finder bi moga biti dobar, svi altovi su mi na kor'gallu samo main nije, a tamo nac pug dobar je nemoguce, a volim pugat, ovo bi moglo biti dobro.
kad se sjetim wotlk i ulduara s 14 boseva u prvom raid patchu a sad se to srozalo na 7 xD sramota= Citat =:
Izvorno postao Wizard
http://roleplaygear.wordpress.com/
Hrpa geara, setova i lookova klasificiranog s obzirom na tip armora, stil, tiere itd...
Must check out ako se želite razlikovati od Judgement klonova :D
Masterwork setSje recimo jedan od razloga zbog kojih sad žalim što sam maina promjenio na male :D
Season 11 PvP Armor Sets
Opet dobro obavljeno (uz T13).
Valjda su sad, kad su shvatili da transmog zvuči jako privlačno, počeli napokon osmišljati nekakve kvalitetnije setove :D
Edit:
ok, rollam paladinaSkad izađe 4.3, ovo je shiiiiet awesome xD
bome jebenica :D
pregledal sam sve nove setove i da stavrno ide nabolje, naravno necu previše hvalit da ne cuju pa da se ne umisle XD
ali eto nažalost to ne cini igru boljom, nedavno sam obrisal WoW i mislim da ide na počinak na dulje staze, za sada vec nisam igral cca 9 mjeseci, neuključujući onih 7 dana kaj sam dobil...jednostavno mi je dosadilo grindanje...
Službeno je...
MISTS OF PANDARIASje iduća ekspanzija
A i sa tom ekspanzijom sluzbeo odustajem od WoW-a...da, pande...molim te lijepo... :D
Nešto ti s linkom ne valja:
Enivej... :pray:
Koliko god WoW postao ustaljen, čisto se mora Blizzu priznati na dizajnu :D
Igrati ću, naravno, čisto da vidim razvoj priče i svijeta, mada sumnjam da će me zadržati više od 2-3 mjeseca.
Sutra novi patch.
Ako ništa drugo barem content izgleda raznoliko (čitaj: šareno). Valjda su shvatili da nije baš zabavno gledati 6 mjeseci u istu paletu boja.
Obnovio sma pretplatu, samo da ispratim ekspanziju do kraja...
Po prvi put, nisam imao osjećaj zadovoljstva povratka Azerothu, a k tome me dočekala ista pjesma u general channelu "ANAL [Backstab]".
Ae, i ja ću sutra da vidim kakav je content i malo transmoga :P
jebate pa i trailer za novi patch nije ništa zanimljiv, svi prijašnji posebice za Wotlk su bili super, ovaj onak "aj da to napravimo pa idemo doma jest puretinu"
=/
Stvarno nije nesto trailer al to je jos najmanje vazno, sve u svemu triba bi biti dobar patch, al ja san posve izgubia volju za igrom, sad se vratit progress raidanju, ko ce to, volia bi da je dosa za jos 1-2 tjedna .
ja da imam nakog hilera isa bi rajdat 24 dnevno :)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Probao sam za sad 2 dungeona nova (End Time i Well of Eternity) i malo se uljepšao preko transmoa.. Dungeoni su jako dobri zapravo, fora je opet vidjeti Illidana i ekipu :D
I ja sam jučer isprobavao nove dungeone.
Iz DPS perspektive; ovi dungeoni su piece of cake.
Iz Healer perspektive; "MOVE FROM F*"#ING FEL FIRE!!!!1¸1!"
I evo mog TRANSMOG-a
Predobro je što su u Area52 postavili onog goblina što prodaje TBC pvp oružja :D
Gladiator's SalvationSje najbolji mace ikad <3
Jel to ona "haljina" od DK-a iz startne zone?
Evo i malo mog transmoga:
Kako mi je dobar taj štit iz BT, kojeg imaš...
I da, ono što nosim je 3 dijela T10, par komada starter opreme za DK, i 2x Netherbane iz TK...
Btw. Na mom serveru je DW već pao, a koliko vidim po GuildOxu, očito moj server kasni :D
Samo se heroici kontaju, a po onome sto san vidia moga bi to biti jeben fajt, moj transmog je da imam oni ahune staff, kosu, mocno mi stoji i t10 lock look a like head, nean volje trazit nesto postenije, ionako mi je novi tier prelip pa kad se njega skupi netria mi nis drugo.
Zar nije lockan DW?
Tek sljedeći tjedan ga puštaju u raid.
EDIT:
aha, sry, to samo za LFG raid... normalnim putem je sve u redu :P
mos kupit za onor stare glad setove recimo merc je lip= Citat =:
Izvorno postao Wizard
btw pa deathwing juce u 9 i 50 oko po sata posli was XD
A ionako se nevidi kroz shadow formu, a fora mi izgleda, ka neka vjestica je sad :)
Ja neznam jel vi kuzite ...neznam kolko dugo igrate wow ...al evo ja sam igrao Godinu i pol i bio sam hard core raider top 300 - 400 guilda svijeta smo bili , rusio cijeli Wotlk kontent znaci sve bas sve hc modove , Herald of Titans, Tribute to Immortality, Light of Dawn imao i Invincibla konja od LK koji dropa na 25 hc modu jel, legendary Shadowmourne (warr mi je bio main) , dosla cata srusili Bastion , Blackwing Descent i tofw, krenili hc modove taman, i jbg nisam vise mogao igrat rl problemi itd itd, ugl ajmo rec i zivot sam izgubio na wowu (nije da se time ponosim jel ) :D...nego sta hocu rec , i kad sam prestao igrat, prodao svoj acc (naravno za dobre novce) ....i dalje sam pratio jel razvoj dogadaja, contenta, gledao filmove , pratio top guilde itd itd ...Ali vec na samom pocetku cata je ponudila tako ocajan content , ni malo zabave monotonija u raidu ma ono uzas... i sada kraj expanzije zadnji Boss Deathwing treba da bude tako epic fight za pamcenje , da bude meega tezak i na normalu oni naprave tako sranje od fajta....onak par sati vajpa na normalu i boss dolje mislim WTF??? Usporedujuci s LK epicnesom ovo nema veze ...
Najadnije je to sto u WOW sada vise nema rijeci EPIC!! nema svaki kurton ima sve i jos sada dosao Transmogrify isuse boze pa ajd razmislite malo. Znaci igrate 4 - 5 godine skupljali ste tirove tipa tier 2 ili neki koji vam je odlican bio i namucili ste se da skupite tu opremu , nafarmate pogotovo ako ste rejdali i tad ju dobili ...i sad sta? svaki kurton ode i baci Transmogrify i izgleda tako?? pa koji k jel Blizard normalan, nema smisla ista vise u toj igri .......znalo se prije stojat u dalaranu onako ljepo obucen u RP gear ljudi dolaze gledaju dive se jer onako mozda par na serveru to ima ....a sad uzas ...fuj i katastrofa igra je previse priblizena djeci i nije ih briga za igrace ni malo vise samo lova. :( ....
Mozda ce ovo neki shvatit kao rage na ali nije ako ste i malo igrali zesce igru , farmali content i sve to ....onaj tko je shvatit ce o cemu pricam competitive jos malo pa ce i nestat iz wowa.... mislio sam se ja vratit nazad na wow , kupit svoj acc nazad jer znam lika kojem sam prodao , al nakon ovoga ma nema tog boga.
A svak ima svoj stav, tako to ide, sta ces, uglavnom trasmogir je koliko san ja vidia ono sto stari igraci oce, sad mos nosit svoj t1, 2, 3 il koji vec s ponosom, a ne da samo skuplja prasinu na banci, jer znas da ga rijetki imaju, al eto ti bas suprotno gledas na to.
Content je pa los, prelagan vecim dijelom, al iopet tu su sinestra i naravno heroic ragnaros koji je po meni, a i po mnogim drugima najbolji fight ikada, ako ne najbolji onda uz bok yogg + 0 i lk hc.
Jednostavno je blizzard mora pribliziti raidanje losijim igracima, iako nije trebao to napraviti s heroicima, jer su neki fajtovi toliko banalni da je to strasno, al iopet postoji tu kompetativni segment, koji ne da nece nestat, nego je jaci nego ikad.
Al uglavnom WoW dosadi, dojde trenutak kad jednostavno tribas prestat, nista sto blizzard napravi nece to promjeniti, iskreno da nisan uzea annual pass sad bi acc bia na prodaju, al eto jesam, ba vidit cemo sto ce biti.
I da slazem se za dw fight, ocekiva san puno veci fajt, veci nego ragnaros, a ne skakanje po platformama, al heroic je bitan, kad vidimo heroic verziju onda se more pricat.
Iz interjvua sa KIN Raidersima, koji imaju prvi kill na heroic Spine of Deathwing.
Easy shit, bro!= Citat =:
Q: Can you provide the raid comp for Spine and Madness of Deathwing encounters? Also, the number of attempts for them as well?
A: Regarding the raid composition, you can check that through armory. According to our DBM log, we gave about 300 attempts for the Spine. And for the last encounter, we downed it on our 108th attempt.
= Citat =:
Easy shit, bro!
Word !!