Šta ak su brojcano nadjacani :D ..prema rulebookovima sve je smrtno pa se cak i ovo dogodi
btw jeste li vidjeli ovo
Printable View
Šta ak su brojcano nadjacani :D ..prema rulebookovima sve je smrtno pa se cak i ovo dogodi
btw jeste li vidjeli ovo
Dang ne vidim te slike :( .
Prema rulebookovima orc sluga boy moze ubiti marinca,ako si srecne ruke.
Prema lore-u,marinac moze podici tenk rukama,ubiti 10.k orkova nozem.
Pa ti vidi...
Postoji fluff i tabletop. :)
Learn the difference - it could save your life.
I learned it.
Now i am disapoint. :( .
Btw:sve sve ali power fists.
Cak u fluffu su uglavnom space marinci koji mogu ubiti dosta orkova sami stari pun k ili su heroji i tako dalje :D ali jbg neki marinci nisu tolko sposobni..da jesu ne bi ni postojale druge rase i heroji jer bi ih marinci sve vec pobili XD
Ja gledam na to ovako.
Marinaca ima malo,ti koji umiru u bitkama su scout-i ili Initiati,oni koji zavrsavaju bitke su 'pravi' Space Marinci.
Znam,lame,ali sta cu.
Prva faza virusa obliterator-nositelju virusa se ne dogada nista ali moze prenjet virus drugima= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Druga faza-nositelj virusa pocinje biti vise fasciniran oruzijma i spretniji je sa njima
Treća faza-nositelj postaje zrtva i spaja se sa svojim oruzjem i pocinje duplikatirati municiju(bolesno)
Četvrta faza-zrtva nemoze vise skinuti oklop i zglobovi su im totalno izmjenjeni
Peta faza-mogu doslovce progutati oruzje (neko malo) i izmjeniti po svojoj zelji
Šesta faza-Žrtvina koža je postala vise demonskoj i mogu progutati vise kompleksna oruzja
Sedma faza-tijelo postaje puno jace i postaju vise izdržljiviji
Osma faza-Žrva moze proizvoditi nesto drugo osim oruzja npr organe i slicno
Deveta Faza-Žrtv postaje potpuni Obliterator.
ako sam nesto zaboravio neka neko ispravi ja sam izlizo slova na tipkama :D
Razlika izmeću TT-a i fluffa je da u TT-u svi imaju nekakvu konstantnu snagu, 1 marinac može ubiti toliko i toliko orkova, to se rijetko mijenja, dok je fluff dosta divlji te je svatko jak prema potrebi, tako u jednoj priči IG gine i lijevo i desno dok u drugoj lasgunovima ruše velike beštije kaosa :D
sve je u peru onog koji piše :)
A posto nitko ne pita evo mene
Svi znaju da Keeper of Secrets,Slaaneshi daemon
izgleda ovako
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle=
ponekad slici i malo vecoj deamonetti ali kako je izgledao prvi Keeper of secrets?
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/File:Ke ... _Smith.JPG
Ovako je izgledao ako se nevaram
Moj izgleda drugacije al je dovoljno blizu..da prije su ih vise tezili da izgledaju ko bestije,i da imaju svilu i ostale bedarije na sebi..imalu si vise ruka i zracili su aurom koja je...napaljivala ljude pa su se marinci sramili jer..pa pogledaj na sta to izgleda i tak..zato se kolko znam kasnije marincima onesposobilo da se mogu uzbuditi haha :rotfl:
anyway
http://img40.imagefra.me/img/img40/8...qm_77a7448.jpg
(meni se iskreno dopada zenska verzija ova je bljak..jedan artist je cak i predobro nacrto keeper of secrets al nemrem nac sliku)
Ringo next question
Sto su Gauntlets of Ultramar i tko ih je prvi nosio
Gauntlets of Ultramar su 2 POWER FISTA (jbg neznam prevest)koji su prije pripadali nekom chaos championu i sad ih nosi Marneus Calgar Chapter Master Ultramarinaca ili su u Temple of Correction nisam siguran.
Tako je,od palog championa ih je uzeo Roboute Guilliman i sad ih nosi Marneus Augustus Calgar i nalaze se u Shrine of the Grat Primarch
NEXT
kada smo vec imali pitanja o chaos demonima ja imam jedno pitanje.
Sto su to Soulgrinderi i kome su odani??
Erm..jesu li to oni demoni sto su pola demon pola robot...valjda su odani tzeentchu
to da su pola demoni pola masine je tocno ali odani su Forge of Souls-u
ali smatrat cu ovim tocno pa pitaj dalje :thumbs2:
Soul Grinder je masina koju je opsjeo demon,nesto slicno Defileru ali ove izradjuju u Forges of Souls. Prije izlaska iz Forge of Souls mora dati tri zakletve Masteru Forgea.
1. Svaka dusa koju Soul Grinder uzme dat ce ju za pokretanje Forgea
2. Svaki protivnicki oklop koji Soul Grinder unisti mora biti predan u Forge
3. Ako bilo koji Chaos God pokusa preuzeti Forge,Soul Grinder mora braniti Forge pod svaku cijenu
Eh,kasnim,ajmo pitanje
Dobro sto pratim nove minijature lol
Erm koji se prvi orkovski klan upoznao sa Imperijom i obicava tradati se sa njima i jedini je klan joji koristi kamuflaze i imperijske taktike (to je cak jedini klan koji napravi retreat kad gube da se reifrocaju),prije su bili najbogatiji klan ali su skori izumrijeli nakon borba sa ostalim klanovima (bitka se zvala The Big Party). Jos jedan detalj,vole uniforme i medalje
Blood Axes
Cak su jedno vrijeme radili i kao placenici za Imperij.Najzastupljeniji unit su Kommandosi
upravo sam pisao ajde pucaj dalje
Tko su Eversori
Eversori su placeni ubojice (assasini) za Eversor Temple dalje neznam
e da i jos sam zaboravio da cine Officio Assassinorum
Skupina Assassina iz Officio Assassinorum, u službi Imperije.
Necron je bio prije,ajmo sljedece pitanje
Sve o C´Tanu Outsideru
malo lakse pitanje jer nema bas puno o njemu
Sam znam da zdere ostale Cthane
Necronski bog koji prema Eldarskim spisima navodno postoji van galaksije/dimenzije. Prevaren od strane Eldarskog boga smijeha Cegoracha poceo je prozdirati svoju bracu C tane i nakraju je proglasen bogom ludila,koji svoje zrtve muci raznim zagonetkama i izvrnutom geometrijom
Dovoljno?