U Kini jedu pse ko bi reko.
Printable View
U Kini jedu pse ko bi reko.
Da, i organiziraju borbe cvrčaka i boje pudlice u dugine boje :thumbs2:
Pogledao drugu polovicu super talenta.
Favoriti:
We come one: neam rjeci :pray:
Mislav Medić "Medo": Sugrađanin. Znam ga iz viđenja... BeatBox
Sinovi: :pray:
Čekaj "We come one" jel to onaj pokret u kojem je MasaKrisT?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da.... meni su bezveze....
Instalira mi se Mass Effect pošto mi se srušio sistem izgubio sam bio sejv fajlove , a trebaju mi za dvojku plus nemam ništa drugo za igrat.
Pokret :)))))
Sad je kasno da odem u WC :(
Što si u gaće? :(
sjedim za kompom i smijem se Kostolomcu!!
:rotfl:
Je, pa delam, ne? Mučim se tu k'o bogec bistrički.
Došao sa Siemens Daya u Hypo centru, malo Gibonni pjevao u živo i tak, jebenica. A sad idem ubit oko, dok me žena nije dohvatila.
beatboxer je prelos. ono, izbacio je harmoniku, jednu stvar koja je zanimljiva kod beatboxa.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
a i nastup mu je trajao dvjesto godina, prelose.
Možda nije najbolji kojeg smo vidjeli ali mnogi (citaj 99.99% :) )neznaju ni sto on zna.
Radim: Sjeo za komp i slušam mjuzu. Slušalice sam stavio na glavu sinoc oko 8 i nisam ih skidao do 5 ujutro (slušo mjuzu u krevetu) i sad jeo i opet ih stavio na glavu i neznam kada cu ih opet skiiti :) :pray:
Osjecam: Usrano. Kao i obicno...
Osjećam se ko mala beba koja plačem pokušava od mame dobit slatkiš, a mama namjerno neće dat i ignoriraga ga. Dakle, bespomoćno. Mrzim to. Zašto jednostavno ne može bit kako ja oću? :twisted:
@loo i ja se tako nekad osjecam :D
btw.vjezbam neke korake c walk-a...
Zahebavam se po last.fm-u za koji sam napravio account u aprilu a tek sam ga sad iskušavam kako spada i pokušavam dovesti scrobble u red xD i dodati boba dylana u lybrary jer sam ga zaboravio navesti kao najdrazeg artista.
Evo čitkaram LOTR, taman skinuo Kobayashi Maru za rođaka, maloprije večerao lazanje i pripremam se za preseljenje u hladniju sobu, osjećam se sasvim dobro, pomalo bolno od jučer ali dobro :D
Upravo došao iz West Gatea. sad idem malo kritizirat pcplayovog recenzanta. malo sam u media marketu svirao GH5, prva pesma 97%, druga 99%, ljudi su samo zijevali! ^^
Ja bi te pogodio nečime :>= Citat =:
Izvorno postao Carp
hjaha samo sam čeko :D :D
Ležim na podu, noge mi na stolu, na jastuku mi glava, a na njoj sluške... i tako uživam u tuzi i mjuzi...
joooj do sada sam bila vani, noge me ubijaju,,, :P
Zavidim ti :(
evo malo opet vjezbam c walk :D
Bivam zao i osjećam se tako.
http://www.facebook.com/group.php?v=wal ... 1917888773
Addo sam te :)
join'd
:rotfl:
Osjećam se sjebano ko i zadnjih par dana. Idem učit biologiju.
U časi Jack, u jednoj ruci Hobbit, u drugoj miš, i chillam. :D