-
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Ako nekoga zanima točno za koliko izlazi:
34 days 8 hours :)
Evo popis svih oružja:
Primary Weapons
Assault Rifles
M16
Enfield
M14
FAMAS
Galil
AUG
FAL
AK-47
Commando
G11
Submachine Guns
MP5K
MAC-11
AK-74u
Skorpion
Uzi
Spectre M4
MPL
PM-63
OTs-02 Kiparis
Light Machine Guns
RPK
M60
HK21
Stoner 63
Sniper Rifles
L96A1
Dragunov
WA2000
PSG1
Shotguns
SPAS
KS-23
Stakeout
HS-10
Olympia
Secondary Weapons
Pistols
M1911
Python
Makarov
ASP
CZ75
Launchers
RPG-7
China Lake
M72 LAW
Strela-3
Other
Crossbow
Ballistic Knife
Care Package-Only Weapons
Death Machine
Grim Reaper
Attachments
Extended Magazines
Dual Mag
ACOG Scope
Red Dot Sight
Reflex
Masterkey Shotgun
Flamethrower
Infrared Scope
Grenade Launcher
Suppressor
Swarovski Scope
Snub Nose
Flashlight
Dual Wield
Speed Reloader (Python only)
Rapid Fire
Upgraded Iron Sights
Alternate Ammo Types
Dragon's Breath
Explosive Bolts
Weapon Camouflages
Dusty
Ice
Red
Olive
Nevada
Sahara
ERDL
Tiger
Berlin
Warsaw
Siberia
Yukon
Woodland
Flora
Gold
Equipment
Jammer
Motion Sensor
Tactical Insertion
C4
Claymore
Camera Spike
Tactical Grenades
Willy Pete
Nova Gas
Flashbang
Concussion
Decoy
Lethal Grenades
M67
Semtex
Tomahawk
Sviđa mi se što ima više kamuflaža i nekih drugačijih oružja kao Crossbow, Ballistic Knife i
Flamethrower u obliku attachmenta. Ovo bi moglo ispasti dobro.
-
Double post!!!!1
Evo nečeg zanjimljivog, takvo što još nije bilo u CoD-u.
"The beginning of Numbers opens with an interrogation. More accurately, it begins with a player-controlled interrogation. As you beat on your prisoner trying to pry information out of him, your character notices a glass window to his left. An on-screen prompt appears so you can interact with the panes, which I immediately assumed would allow your character to smash the prisoner's head through the glass. Not so. Instead, pressing the left trigger allows your character to punch the glass himself and remove a single shard. "Maybe he's going to cut the captured soldier ever-so-slowly", I thought. No, instead he inserts the shard into the poor bastard's mouth and proceeds to bludgeon either side of his face as the razor sharp object slices the inside of his mouth causing him to shriek in pain. It was gruesomely awesome and set the stage nicely for the rest of Black Ops' intensity."
Source:
http://ps3.ign.com/articles/112/1125489p1.html
-
Vrazna ko tu igru smišlja...u sljedećem codu će bit i silovanje možda ffs.
-
•In the second level, you discover the main plot of BO; Mason (the SOG operative you play as) is being interrogated in a dark room (as seen in the Teaser Trailer) lined with monitors. There's also a strange drug being fed into his bloodstream via needle. The entire game is based around Mason in this room having flashbacks to the various military operations he participated in.
•In the first level named 'SOG', you find yourself in the thick of the jungle fighting VC. One section involves you crawling along trenches with enemy flamethrowers blazing overhead (similar to the scene in WAW where Reznov and Dimitri escape German flamethrowers in a collapsing building).
•A scripted event later on in that level involves a VC soldier pulling the ring on several grenades hanging from his jacket in attempt to kill you. Later on, you save Woods in a slow-mo quicktime event in some manner.
•You join up with Reznov at the end of the level 'The Defector'.
•One level opens up with Mason and Hudson interrogating someone. When the enemy doesn't open up, Mason walks over to a window and (using the shoulder buttons on the controller) smashes it. He places a shard of the glass in the subject's mouth and proceeds to punch his jaw several times.
•After the interrogation the NVA discover their positions, and Hudson and Mason escape onto the top of the surrounding buildings, where you have to jump from roof to roof.
•One of the Vietnam levels is set in the city of Kowloon.
•Revealed in the level 'Project Nova' is that the SOG's primary objective is to locate and destroy a new enemy biochemical weapon known as Nova6.
Još infoa o kampanji.
-
Vjerovatno ću staviti na svoj forum video gameplay. Link http://cod4ever.freeforums.org/index.php
Odmah ujutro ili popodne. Stay tuned xD :) :)
-
Singleplayer ili Multiplayer?
-
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Singleplayer ili Multiplayer?
Multi 8)
A malo kasnije ću staviti i Single. :D
-
-
Trailer je neloš, baš se pitam što će ispasti od singleplayera, čini mi se da neće biti na razini MW.
-
-
-
Mislim da sam vido mica-macu...ovaaaj... hocu reci AK-47 sa flame throwerom. :pray:
-
-
Ovaj videozapis više nije dostupan jer Activision Games Inc polaže autorska prava.
:(
-
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ovaj videozapis više nije dostupan jer Activision Games Inc polaže autorska prava.
:(
Makli su ga, da... Ja sam skinio ali bi vjerovatno i moj makli :(
-
Sorry na doublepost ali uploadano je na drugi servis
http://www.metacafe.com/watch/5351137/sniper_spree/
I malo AK74u gameplaya
4-pqoEua1OQ
-
Evo, prvi COD (nakon originalnog Modern Warfare) kojem se veselim. Sad i službeno. Netko je napisao da ga brine ona "purchase" opcija, e to će biti odrađeno skupljanjem exp bodova koji su sad valuta u igri. Tako ćemo "kupovati" samo ona oružja i gadgete koje želimo. U igru će bit ubačena customizacija lika (ko da nam treba) ali meni je puno zanimljivija customizacija oružja. Naime, sad ćemo moći mijenjati boju i oblik holografskog ciljnika i sličnih optičkih pomagala. Moći ćemo i ljepiti teksture po oružjima i dozlaboga ih farbati. Također, imamo ubačen minigun kojeg dobivamo kroz killstreakove.
Ako se mene pita, COD je totalno poarkadio, ali to ne mora biti nužno loše. Samo mi onaj lame autić na daljinski ide na jetra.
Nadam se i da će biti clan- friendly pa da frendovi i ja obnovimo klan. :friends:
-
= Citat =:
Izvorno postao Gale47
Evo, prvi COD (nakon originalnog Modern Warfare) kojem se veselim. Sad i službeno. Netko je napisao da ga brine ona "purchase" opcija, e to će biti odrađeno skupljanjem exp bodova koji su sad valuta u igri. Tako ćemo "kupovati" samo ona oružja i gadgete koje želimo. U igru će bit ubačena customizacija lika (ko da nam treba) ali meni je puno zanimljivija customizacija oružja. Naime, sad ćemo moći mijenjati boju i oblik holografskog ciljnika i sličnih optičkih pomagala. Moći ćemo i ljepiti teksture po oružjima i dozlaboga ih farbati. Također, imamo ubačen minigun kojeg dobivamo kroz killstreakove.
Ako se mene pita, COD je totalno poarkadio, ali to ne mora biti nužno loše. Samo mi onaj lame autić na daljinski ide na jetra.
Nadam se i da će biti clan- friendly pa da frendovi i ja obnovimo klan. :friends:
Znali smo to i bez tebe, nemaš frke. BTW Minigun dobivamo kroz care package, a ne kroz killstreakove. I taj, kako ti kažeš, lame autić na daljinski je jedino zbog čega se veselim trenutno. Ove inovacije me ne vesele baš, zato što znam da oni mogu. Samo kada hoće.
LP :D
-
ako si skinuo taj video daj ga uplodaj na neki servis tipa rapidshare pa da skinemo
-
= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
ako si skinuo taj video daj ga uplodaj na neki servis tipa rapidshare pa da skinemo
re uploadan je
FKfOZYJuDi8
-
-
opet su maknuli video ali nasao sam ja
http://www.youtube.com/user/PROTOTYPEx9 ... D9gXzrGSRA
evo kanal ima par mapa iz bete cudi me da jos nisu maknuli
-
Evo novi
xBEd5P-16QY
prepre izgleda :D
-
D-cBei-k8_g
Main Menu igre, požurite se ako želite vidjeti.
Možda je fake, ne znam.
-
A ništa izgleda da budem kupio kao i sve prethodne :/
-
Sad sam skužio da imam pre slab procesor za igru. :(
-
Naah, ja imam E4300 pa derem MW2 na max, samo bez AA na oko 125 fpsa, acording to xfire.
moci ces igrat ali ne na max detaljima
-
-
@Bs0d, sve su videe makli koje si postao, a baš sam htjeo vidit Ak-74u
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
@Bs0d, sve su videe makli koje si postao, a baš sam htjeo vidit Ak-74u
Jbg, maknuti će sve koji se stave, mislim ipak se to ne smije.