Ah crap, nisam gledao ovaj topic...
Ajd povlačim se.
Printable View
Ah crap, nisam gledao ovaj topic...
Ajd povlačim se.
Sad se osječam kao internetski nasilnik :(
Ma ne moraš se povući, ako ništa, kupim još jedan, ionako mi ovi novci ne mogu pomoći jer sam u banani svakako pa 'ko ga *ebe :D
EDIT: bit će još jedan, kad je bal nek je erm...maskenbal?
Tamo sam isto napisao - da je ostao samo Xero, ne bih ušao opet. Ovako mi je bzvz ne ući, a on opet može ne osvojiti ništa...
EDIT - i Xero, jesi dobio?
Pojma nemam, ali pretpostavljam da ne. Tko je dobio neka me doda na steam da poprićamo malo.
HEXFIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Čestitam Hexfire, Xero, javim ti se
♥♥
♥
:oops:
Koliko dugo traje taj guest pass koji dobijem uz igru?
Ok mogli bi se skupit sutra oko 20:00 ova stara ekipa
Ja sam vec odavno commando lvl 5
Feanor kaze da bi mogao demolition
Xero grinda sharpshootera
a str1k3r, Dania i Duke of Earl po zelji :D , bitno je samo da ne budemo svi ista klasa. U sustini treba nam jedan medic ako budemo igrali na normal kasnije i to je to.
Kaj velite?
EDIT
fak zaboravio sam Berax0ra :/
uglavnom bice nas sigurno 6/6 cak i ako netko otkaze u zadnji cas
Ja ću moći 90 posto, još moram vidjet sa frendom pa javim
Sutra navečer moram nešto obaviti oko 7-8, ali javim kad cu bit slobodan. Kolko uopće traje jedan meč u prosjeku, i jeli 6 igrača maksimum na svim mapama ? Da se ubacim u drugi ak cu bit zauzet.
bas sam gledo i nije demo za shotgun vec support. Tako da cu support biti, ak nije problem. Weldanje i shotgun ftw :)
Da 6 je max, a sto se tice duzine imas short, normal i long (4, 7 ili 10 waveova protivnika). Svi inace igramo na 10 a jedan match traje u prosjeku 30-35 minuta, zavisi od koordinacije tima
Zavrsni wave ti je uvijek boss sa nesto svojih zombija (koji mu priteknu u pomoc kad je slab s healthom al igra zavrsi cim ga ubijes) tak da se inace prije zadnjeg wavea postavljaju pipe bombe za njega
E, jebemu, ne mogu nikako sutra. Najranije mogu u subotu, 'tho cijeli dan sam slobodan tad.
eo kupio i ja pa se lako pridružim kad budete halali, ako budete :)
i dao dobio sam dva guest passa, dam samo jedan za sada, cuvam za frenda ako bude htio....pa ako nebude dam oba dva, dakle za sada samo jedan, oce ko ?
Poklanjam i ja svoja 2 guest passa. Javite se na pm ili steam.
Koliko bi nas se moglo skupiti npr u 20:00 ili za pola sata?
ja mogu, da probam malo, al u pola 9 da sam zicer, večera mi sad, da u miru pojedem :D
Ko sve moze veceras?
Vjerojatno cu biti.
Možda i ja. Nisam još imao prilike zaigrat.
Ako ne budem mrtav dolazim.
U kolko sati otprilike ?
Oko 20 valjda. Ja ne mogu oko 23, ali opet mogu poslje pnoći.
Meni svejedno, samo da ne bude u zadnji cas "e imam xyz nesto" ako se vec dogovorimo par sati ranije :D
Bilo kad mi odgovara
Onda očekujte i mene u 20 h, stignem odigrat jednu-dvije partije.
Ništ od mene, temperatura mi skočila na 39, idem se liječit :(