da ce me dotuci ovo vrazje vrime. Kisa vec 2 tjedna skoro ak se ne varam. I ne nazire se kraj. Nebo stalno sivo...u prijevodu, vrazja depresija... :(
Printable View
da ce me dotuci ovo vrazje vrime. Kisa vec 2 tjedna skoro ak se ne varam. I ne nazire se kraj. Nebo stalno sivo...u prijevodu, vrazja depresija... :(
Da mi tablete protiv bolova nimalo ne djeluju... :cry:
Ja sam majstor. Uspio sam dvaput u jednom tjednu iskrenut desnu nogu na potpuno identičan način. Sad opet šepam. :(
Da sam dan proveo u ničemu :(
A well, bar sam malo bolje volje ako ništa drugo :)
Tako nekako i meni.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ISTO TAKO I ZA MENE.
KAKO LOŠE.
SUTRA UPISI.
YAY.
:(
Spoznao sam da sam si opet okrenuo dan i noć. Evo danas probuđen ranije, ali sam opet tek u 4 ujutro zaspao, probuđen samo zato jer moram na filozofski, imam predispit znanja engleskog jezika.
danas po svjedodjbu..kasnije na sisanje i kupit nove suze..
spoznao da sam prosao s 4.53 i da je pseto cool
stigao mi novi Pcplay...nice :)
Celebritiji masovno umiru. I to je znak nadolazećeg smaka svijeta :)
Inače, danas sam konačno pao elektroniku. Sretan sam što sam se konačno riješio žene zmije. :friends:
Sretno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Da ovo ljeto se planiram ozbiljno primit u kostac sa C++. Neka osnovna znanja imam, al treba to vraski poboljsati. Na jesen me na faksu cekaju 2 gadna programerska kolegija...
Da sam upisao srednju.
Blago tebi, da je meni opet ispočetka.
Citiran sam u novom broju PCP-a <3
Mene je Boz spomenuo u forum reportu...<3
joj nebi. Ima srednja svojih prednosti, al trenutno su mi studentski dani puno bolji...vecinu godine chillam, hehe :P= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Nisi se upisao, samo predao prijavu, upisi su tek u cetvrtak.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ok,ok...
BTW,jel ima još tko s ovog foruma da ide u gimnaziju u Šibeniku?
Spoznao sam da sam zaboravio prijaviti ispit ne jednom, nego dva, DVA jebena puta. I sad mogu sljedeći put izaći na jesen, FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U
FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Dogodilo se i meni. Dva ili tri puta. Srećom, dva puta su profesori bili toliko dobri da su mi dali da pišem ispit, a da će me oni naknadno uvesti kao prijavljenog, a treći put se ispit niti nije dao prijaviti. Zamisli sreće. A ja mislio da sam jedini koji je zaboravio prijaviti.
A care. :)= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Bar nisi kao ja potpuno zaboravio da uopće imaš ispit prvi termin i onda se pitao koji ti još fali.
Gledam danas rezultate neke. Navodi koji su položili sa 1. i 2. godine, za 3. piše samo "razred nije položio ispit". :)
A danas sam već pisao jedan ispit jer dva nisam prijavio, sad ću žicat da mi isprave i da upišem ocjenu na jesen. Tko je smislio te mutave prijave?? TKO? TKO??
http://www.imagesforme.com/out.php/i...596311601s.jpg= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
You know, I don't think that's a good idea.
Imaš okrutnog oca.= Citat =:
Izvorno postao Atheist
amo ga jebat
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Uuuu gadno.. Osobno mrzim studomat i sve kaj predstavlja. Kaj nemate nekakvog ISVU koordinatora koji ti upiše naknadno, ili profesor preko onog nihovog portala? Mislim ako je profa u redu stavit će ti...
Studomat mi je simpatičan samo kad na njemu vidim onaj page not found error, pa me nasmije. Inače je totalno beskoristan. Možeš prijaviti ispite i to je to. Ne možeš si vidjeti trenutne bodove iz nekog predmeta, ni raspored, ni ništa. Mobitel iz GTA 4 pokazuje više korisnih informacija nego vražji studomat.
Spoznah da mi paše mjuza od Justina Tiberlake-a i to oni malo stariji albumi.. naročito pjesma Cry me a river.
I'm going mad :/