Zna li se točno kada ili?
Printable View
Zna li se točno kada ili?
Mislim da su rekli 10. , ali nisam siguran.
Desetog je OB? :shock:
Nisam nisam,= Citat =:
Izvorno postao Xero
trebao sam u CB.
Ali bio krepao PC.
Stako pise u fejs grupi =)= Citat =:
Allods Online will officially go into Open Beta on Tuesday the 16th of February
Piše i na službenoj stranici :D
http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F001
Još samo tjedan dana :pray:
Šta je bilo svi prestali igrat ? Do OB ima 7 dana do tad lako stignete do 40. lvla možda čak uspjete napravit brod , ako upadnete u neki dobar guild ili barem dođite do 17. lvla da si osigurate nick.
Ne da mi se prelazit iste questove 2 puta u tako kratkom razdoblju. Kaj ne traje izgradnja broda više tjedana?
ja cekam OB,posto sam si onog wardena skroz sjebo, a neda mi se novi nanovo tako da cu 16. =)
Kako znaš da si sjebo , a tek si 6 lvl ? Ja sam 2 lika sjebo pa sam igro dok ne uspjem i sad sam si konačno napravio perfect mentalista :D
hehe =) vjeruj mi,dat cu ti pass da se uvjeris xD neznam,mozda i budem si sad napravio nekog novog lika =)BTW jel bih trebao trosit one stat points samo na one sto su mi s zvijezdicom statse ili kako meni pase,jer ako je ovo drugo ova igra je preteska za mene xD =)
Samo na ove s zvjezdicom ubiti trebaš ih trošit na samo jedan stat o tebi je da odličiš koji luck je uvjek dobar izbor ili perception , ako si caster to ti uvjek treba. Uglavnom sve su kalse slabe do 9 lvla osim mentalista ( :D ) jer sam s njim na 6. lvlu radio crtical preko 150.
na samo jedan stat???? ja sam na 6 razlicitih stavio xD strenght,aglity,luck,intelligent i jos neka 2 neznam tocno xD
Eto ga sad znaš zašto ti je sako lik sad to možeš popravit.
dap sad cu ispocetka,sam dok zavrsim neku glupost iz VJ =) i ovaj put nisam warden =) bit cu neki od onih 13 drugih =) budem jos vidjeo
Reci nick da ti malo pripomognem. Isuse kako mi je dobar ovaj mentalist one hitam skoro sve lvl 12 mobove i kad castam mental twin niko mi ništa nemože.
nisam jos napravio lika =) javim cim napravim =)
ako si caster moja preporuka radje na luck jer kasnije imas dosta robe sa velikim percep. bonusom ;) ako naravno imas lika koji je dmg caster ;) ja iz jednog udarca ubijam i do 2lvl-a vece od sebe a lvl 16 sam magie ;)
Ravnaj se po nekoj logici i fokusiraj se na ta 2-3 statsa (ono, nema smisla raspršiti ih jer nećeš ni osjetiti razliku). Posljedice ćeš ionako masivno osjećati samo na početku i eventualno na kraju ako si power gamer, ionako ti oprema najviše utječe. Da sam na tvom mjestu više bi se brinuo kud ću sa talentima, još posebno kad se Rubiji ubace u priču. :)
@Empe nick ? Ja sam lvl 16 mentalist. Arby jel ti aktivno igraš ili samo čitaš forume ?
Koliko sam ja shvatio raspodjela stat pointova nije baš toliko bitno za efikasnost builda (raspodjela talenata je puno važnija) pošto oprema na večim lvlima daje puno pointova za određeni stat (npr. +36 int itd.) što pointove dobivene lvlom (1 za svaki lvl :? ) čini u neku ruku zanemarivim :D
EDIT: Arbi me prestigo :(
EDIT2: Empire ti si crit mag?
Igrao do nedavno (League paladin), ali odustao jer mi nema smisla kad se sve briše nakon CB, a ja ionako nisam igrao toliko puno (hour-wise, mislim). :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
očes igrat kad dode OB? =)
Možda, ne znam. :)
Ali ionako nisam neki veliki igrač zbog vremena.
Uspio nabaviti cb key za allods, al ne mogu nać na njihovoj stranici gdje da ga upišem, može pomoć? Želim sad malo isprobati klase da si odaberem s kojom ću igrati u open beti.
odi na njihv sajt i ulogiraj se,i tamo desno onda nesto register for closed beta i klikni i tamo upises beta key i apply
Evo ti link http://en.allods.gpotato.eu/ad/
Di mogu nabaviti key da i ja to probam prije nego što izađe da mal probam?
http://allodsonline-en.ning.com/page/beta-keysSkeyeva kolko hočeš.
Hvala= Citat =:
Izvorno postao Xero