Vidi se da je Igor u ljubavnoj vezi :bravo: .
Printable View
Vidi se da je Igor u ljubavnoj vezi :bravo: .
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja bi u ponedjeljak ovaj (1.2. :) ) trebao ic po svoj :)
jos se uvijek malo muvam dal da uzmem 16GB (100kn) ili 32(800)... na kraju cemo uzet onu tarifu flex obitelj, 300 najvjerojatnije...
u svakom slucaju sa 16GB najmanje gubim pri kasnijoj prodaji... a opet ima i solucija bit greedy svinja i uzet 32 gige za 800kn... sto i nije neki problem buduci da sam prvotno planirao dat 1600 za 16GB... ne znam... ako dodem tamo i ne bude 32 gige u ducanu, uzet cu 16...
el ima neko preporuku za neki converter tipa litre, decilitre, metri, pikometri, mikrometri, kilogrami, koji je u stanju racunat s potencijama i tako to?
buduci da imam profu iz kemije koja pod testom uzme biljeznice i broji zadace... znam ja to, al sigurno je sigurno... :D
Ja se nešto napalio na iPhone u zadnje vrijeme. Ali ništa do 01.01.2011, nadam se da će do tada Apple nešto novo izbaciti... jel imaju štogod u planu?
I da, ovaj iPhone Mini, jel to kopija ili fakat Apple proizvod?
Da, već ove godine se planira.
iPhone Mini je kineski mobitel. Naručili smo jedan iz znatiželje. Trešina gora od kukija.
Tak sam si i mislio, čim sam vidio DualSIM u specifikacijama.
Baš me zanima to što je u planu ove godine. Volio bi iPhone nešto manjih dimenzija, sa boljom kamerom te da dolazi sa Stylusom (ono s posebnim vrhom...), ostalo može ostati takvo kakvo je... mada ekran može uvijek biti bolji.
AppBox Pro + njegov kalkulator u scientific modu= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Stylus si uvijek mozes kupit od nekog drugog moba hh :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
thanks... :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
pronasao sam...
i jos nesto... nekakav englesko-latinski rijecnik, ili "balkansko"-latinski (ako postoji kojim slucajem)?
= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
iPhone nema standardni stylus pošto ima kapacitivni ekran tako da ga nemreš uzeti od bilo kojeg mobitela (ali sve jedno ih možeš naći za 25 kuna u oglasniku :D), a i volio bi da ima utor za stylus na sebi kao npr. Nokia 5800 :P
Kad smo već kod toga, može li išta poslužiti kao stylus za iPhone? Na šta je točno osjetljiv ekran?
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/ ... las-536653
Viš to bi mi dobro sjelo pod nastavmo kad mi se neda pisati pa mogu "pisati" po fejsu, nije bitno dali ja pišem nego da nastavnik/ca misli da ja pišem (a ovo izgleda ko olovka..jelte) :P
Imam OPET jedan problem sa nesretnim iTunesom (cijem bo proizvođacu volio polomiti prste :-x ), dakle reinstalirao sam windows i stavio novi iTunes na komp i sada, da bi stavljao mjuzu na njega moram prvo svu glazbu prvo obrisati sa njega (zbog one glupe sinkronizacije.. jeo je onaj ko je izmislio tako glupu :twisted: ) ugl nema teorije da sad brišem svu mjuzu a treba mi nove glazbe na mobitelu. Pa kako da sada izvedem da nemoram sve brisati. jel mogu neke datoteke sa starog windowsa kopirati u novi da mi sve radi kako treba?
Ili dali postoji neki inteligentniji program za prebacivanje mjuze (applikavije mi nisu bitne jer sam odustao od itunesa i direktno ih skidam sa storea na iMobitel).
Danas je dugoočekivana Appleova konferencija. Očekuje se puno lipih stvari.
Brijem da ima već po defaultu nekakav,nisam siguran...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Jer ipak 200 000 appova znači da nije modabilno.
2.0 optika,softwerski povećena na 3.2 megapixela.Vrlo česta finta većine proivođaća.
Ajde oke.
N900 je govno,čisto zato što ima loš touchpad,uz to je i cigletina.
Reći da je N95 bolji od iPhone je prilično smiješno.
Samo ti uživaj u svojoj multimediji na tome...
edit by mod:
sljedeći put hlađenje...
Meni su famozne te brojke u desetcima ili stotinama tisuća aplikacija (i za Symbian i za iPhone), a realno ih ima 10-20 vrijednih spomena :D
To nije smisao onoga što sam rekao, to je istina,makar nije 10-20 već više nekih 1000-2000,ali ali ne možeš reći da nije modabilno samo zato da bih dokazao svoje glupe stavove koje imaš čisto zato što ne voliš vidjeti velike moćne kompanije ala Apple kako muzu pare...
Zasto se ti ljudima svim svojim postovima obracas sa "retaju"?
Svi imamo razlicite stavove i misljenja ali daj pokazi malo postovanja,molim te...
Jebiga nije fino
200k appova nije modabilnost.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Po tome bi i 200k igaran a PC-u bilo modabilnsti, što nije točno. Dakle failao si.
To što me prozivaš retard je dokaz tvoje nezrelosti i nepoznavanje (samo)kontrole hormona koji u tebi divljaju.
Lakše s pivom, previše ženskih hormona, zvučiš kao djevojčica.
2.0 to 3.2 mpix. Nigdje drugdje nisam našao osim na iPhoneu. Iznesi dokaze a ne nagađanja.
N900 je mnogo više od govneta. To govno iskaki govno koje se zove iPhone i onda još iz njega iscijedi iPad.
N95 vs 3GS. Činjenica, a ne zavjera. I 3310 nudi više.
(stavi si recimo stairway to heaven za melodiju, bez da kupiš 20 appova)
Preselio sam postove o iPhoneu u ovu temu, pa tu nastavite.
Nego, koliko god znam da je Symbian 200x bolji od iPhone OS-a toliko želim preći na iPhone baš zbog multimedijalnog užitka. iPhone OS se nikako ne može mjeriti sa Symbianom (nije mu niti do koljenja, ma koliko god on bio ispoliran), ali jednostavnost korištenja, užitak browsanja i užitak samog korisničkog sučelja iPhonea je vrlo primamljiv. Tak i onak je Symbian pre jak za ono što očekujem od Smartphonea (ima osobnosti kompa, a nemreš to iskoristiti na nezgrapnom mobitelu - treba ti nešto poput notebooka za taj sustav :D), dok je iPhone taman u rangu onoga što želim u smartphoneu.
@ nodakim:
molio bih bez vrijeđanja...
i dajte nemojte quotati takve postove da moram godinama scrollati da dođem do kraja stranice...
Surfanje na iPhoneu ne čini ugodan sam OS, nego jednostavno odličan browser: Safari.
Al ok, ne zaboravimo tu još velike igrače poput Opere (koja je u 5.2 BETA inačici koju koristin nenadebiva),
te SkyFire (SkyNet + FireFox Anyone?).
SkyFire recimo dominira što se tiče integracije Flasha. Jednostavno kao da koristim Firefox. Ne moram otvarati posebni App za tube, gledam iz Skyfirea.
No ne zaboravite i na Fennec.
Već je dostupan u raznoraznim Alpha/Beta inačicama za Windows Mobile OS-ove.
Za one koji ne znaju šta je Fennec, neka pogledaju ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fennec_%28browser%29
http://www.bug.hr/vijesti/fennec-window ... 95378.aspx
smgiMnpwFlQ
Najbitnija stavka:
Te se tu vidi da i Apple voli monopol kao i Microsoft, za razliku od Opere i Mozzile.= Citat =:
Tristan Nitot president of Mozilla Europe has said that it's unlikely that an iPhone or a BlackBerry version will be released; citing Apple's non-compete application approval policies and BlackBerry's limited operating system as the reasons
No naravno, tu će i Firefox Mobile aka. Fennec (bivši Grecko) uzvratiti udarac.
Neće ga biti za iPhone. Ćao ćao addoni za iPhone, addblock, greasemonkey etc...
Ne kužim što hoćeš reći. Sva ta sila internetskih preglednika je još uvijek miljama iza Safaria.
Ponavljam, nevjerojatno je patetično koliko se udruženi Nokia, Google, Samsung, HTC i LG trude već tri godine napraviti uređaj koji bi približno bio kvalitetan kao iPhone, no nikako im ne polazi za rukom. Od 2007., bez posebnog truda u daljnjem razvoju, iPhone mete visoko mobilno tržište.
Višestruko proglašen najboljim multimedijskim mobitelom, najboljim poslovnim mobitelom, najboljom hendheld igraćom konzolom. Apple proždire sve što dotakne, jer ima kvalitetu i perfekcionizam koje drugi proizvođači sanjaju.
Ja koristim Safari na Windowsu, brz je i jednostavan pa mi se sviđa, a ima i neke feature koje prije nisam vidio u drugim browserima, međutim ponekad također ima neke muhe, primjerice vidljivo se muči sa gif-ovima koji se vrte sporije i duže im treba da se učitaju, tako da iako ga preferiram, neću reći da je najbolji web browser. Što se tiče situacije na mobitelima, ne bih znao jer nikad nisam s mobitela surfao webom.
Inače, baš pred par minuta sam bio na Appleovoj prezentaciji na fakultetu :D
Auf, nije mi se dalo ić na to. Jel bilo što zanimljivo?
A ono, reklamna prezentacija u svakom slučaju, ali nije bilo loše. Tip je malo pričao o predrasudama da su Macovi skupi a neučinkoviti, onda o tome kako Apple ima odlična rješenja u obrazovnoj sferi, poput mobilnih i kompaktnih informatičkih učionica koje stanu u jedna mala kolica.
Bio je i onaj profesor Vibor (Apple fenboj, čini se :D) pa je naglasio i kako bi ta nekakva suradnja faxa sa Appleom mogla koristiti i za neke druge svrhe, tipa da se studenti organiziraju u neku grupu s jednim profesorom kao mentorom, koja bi okupljala studente zainteresirane za razvoj aplikacija za iPhone i nadolazeći iPad za koji navodno također izlazi SDK za developere, i onda bi ti studenti koji žele radit na tome preko faxa dobili besplatno licencu za korištenje SDK-ova i publishanje tih aplikacija na App storeu.
Meni je žao, ali to naprosto nije istina. Jesi li ikada koristio Symbian S60 OS?
gledajte.
ako se niste u stanji izrazavati argumentirano, nemojte nesto nazivati smecem, pogotovo kad ovako "frcaju iskre" iz ociglednih razloga...
nemojte ok temu osudivati na lock... ovdje smo da argumentirano iznosimo svoja misljenja, a ne da pljujemo po necemu zato sto je apple...
i ja cu rec samo jedan argument u korist iPhonea:
-Nhmj-Gn7_w
eto...