iritiraju me one totalno beskorisne "verify age" provjere...ono, koji je smisao toga?? Fakat ne kuzim... :?
Printable View
iritiraju me one totalno beskorisne "verify age" provjere...ono, koji je smisao toga?? Fakat ne kuzim... :?
Da se proizvođač zaštiti od sudskih tužbi, apsolutno ničem drugom.
07 Ghost= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Nerviraju me one reklame za kreme, protiv bora, boje za kosu i ostale gluposti.
I još najgore kad stave neku odvratnu ženu da glumi u reklami...
Reklama je svaki put mutava, ali je barem 0,5% bolja kad je neka treba u njoj...
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Al opet koji je smisao kad netko može sasvim bezveze stavit age?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jer se time stranka obvezuje da je punoljetna i da zna o čemu se radi to što gleda/igra/itd... ukratko, tako da maloljetnici ne mogu pristupiti sadržaju, a ako slažuSo godinama i pristupe ipak kompanija je zaštićena jer tada ni slučaj na sudu ne vrijedi (budući da se temelji na lažnom iznošenju starosti koju je stranka potvrdila kad je unijela lažne godine kao svoje). Naravno, ovo je pojednostavljeno, ali to je u biti to.
Proklet bio Fallout 3 i njegovo crashanje.
Meni zadnjih par dana zbog vrućine komp sve češće blokava usred igranja Burnout Paradisea...
Da onaj twisted smajli s motorkom nije megaretajan, ovo bi bila dobra prigoda da ga upotrijebim...
Znam točno kako ti je. Laptop mi u full loadu dolazi do 80 stupnjeva po jezgri što mi diže temperaturu proca do 70 stupnjeva which in turn diže temperaturu cijelog sustava. Moram koristiti vanjski hladnjak za ispravljač jer je pakleno vruć.
Jebem ti neodgojena derišta koji nemogu prošetati 2 metra do kante za smeće da bace žvaku, oni je moraju baciti na pločnik da zgazim na nju. Jebem ti Morsku Vilu i forsanje iste na svakom sportskom događaju.
/agree= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Pjesma je ok, ali su tu tako izsilovali...
Pošto sam student, dakle hipi (:{D) bez para jedem uglavnom samo u menzi a navečer kruh i paštetu.. Reko aj da se malo počastim. Kupit ću tunu!!! Gledam one s povrćem jete koštaju preko 20 kn... Aj uzmem običnu za 8. Dođem u stan i idem jesti, otvorim konzervu i shvatim da sam kupil madafakin tunu u komadićima!!! Onaj Otpad u tvornici koji padne pa opet stavljaju u konzerve!!! NEEEEEE!!!!
Pojeo sam. :{(
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ja mrzim te ribe iz konzerve s povrćem. A kad ne gledam uvijek kupim s povrćem. I odu moje pare, onda dam starom :cry:
Ali tuna...mm...
hehe :) . Ja uglavnom ne razmisljam o tome sta jedem, tj. kako je ta hrana dosla do mojeg frizidera. Samo cu reci da sam preko student servisa radio u Podravki i poslije su mi mnogi njihovi proizvodi presjeli... :wink:= Citat =:
EEEEEE kako volim profesore. Imao predavanje u 8 i jedva to odslušao... Otišao doma na 2 sata i opet na predavanje, kad me tamo lijepo dočeka papirić na vratima koji kaže da predavanje neće biti održano. Reko ak si mogla javiti da ne dolaziš referadi mogla si polsati mail ili objaviti na stranicama faksa... Dobro da se ljutnja s ostatkom tijela rastopila u tramvaju...
Ali ti nemaš profesora koji pol sata prije kolokvija ostavi papirić s informacijom gdje će biti održan. :thumbs2:= Citat =:
Mrzim svoju zgradu. Ovaj retajni predsjednik zgrade nam je usrao zgradu da je to za *******
Vode nema svaki drugi dan. Cijevi pucaju a oni ne mogu nać tu fakin cijev. A ovde u Splitu je pakleno.
Onda još , od dva lifta, jedan ne radi. To jest, veliki lift. Najgore, svaki dan, znojne babe se naseru u lift i onda se počnu svađat koja će prva. A kako živim na 13. katu, nije mi baš drago se penjat gore, pa mi dođe da pošaljem babe u tri majčinske ...
Tako su mi i Dalmacijo od Tutti Fruttija sjebali...Al bar razumijem kad to puštaju na utakmici,al zbilja ne kužim kakve veze Morska vila ima sa domoljubljem,rodoljubljem,gradoljubljem,sportom ili tako nečim...Puštanje te pjesme na utakmici ima smisla koliko i puštanje Ribarske ili kako se već zove onaj zadnji Stavroso (s)hit...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Stavros? Lijepo si me podsjetio. Dakle, koji je smisao Stavrosovih pjesmi? Kao neki pripiti lik koji sjedne do tebe u birtiji i počne ti srat gluposti za koje on misli da su velike životne mudrosti, samo šta to ovaj odradi pjevajući. Ponekad se udostoji i koju rimu ubacit.
Ej... ne vrijeđaj mi imenjaka :D
Evo, našao sam novi materijal za bičanje, pa da se malo raspišem...
Ide mi na živce koliko maloljetnika danas puši, i nekakva ''početna'' granica se svake godine sve više snižava. U biti, toliko 14/15/16-ogodnišnjaka danas puši cigarete, da ispada kao da je to prirodno stanje stvari.
Ali najžešće mi je kad mi lik dođe u stilu ''Hehehe, mi smo kul, trošimo [unesi cijenu bijelog ronhila]Skuna dnevno na cigarete, smrdimo ko stoka, a Miško, pa koji je tebi kurac, što još nisi poče fumat?'' http://www.imagesforme.com/out.php/i496304_wildy.gif
Jednostavno, to mi je megaretajno. Kao i višenje po kafićima svaka dva sata, ali heeej, to je kul!!!!11
http://www.imagesforme.com/out.php/i496304_wildy.gif
Eh, i da, Miško mi je nadimak u školi. :(
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Upravo si se zajebo.
nego da, to je zapravo poanta. Mora se vidjeti da trošiš pare na cigarete. Onda si valjda kul ili nešto. Uostalom briga me ako fumaju ili ne. To je briga njihovih roditelja, ako ne njih samih. Kad postanu ovisnici neće mi biti previše žao. Ako se počne poslije žaliti na katranizirana pluća i grozan kašalj nakon nekoliko godina, ja bi mu najradije reko: PA ŠTA SI ONDA KOG PROZORA POČEO PUŠIT???
Pa ga onda pitaj koliko troši na bijeli ronhill i je li ponosan na to?
Pa naravno kad ne troši svoje pare nego žica starce.
Hehhe u mom razredu jedini koji puši i kad nije blagdan Gospe od Loreta je ujedno i najveći sportaš i vaterpolski reprezentativac.
pa dobro si izabrao ,ti to znaš i to je najvažnije,a to sa miškom ti vjerovatno ne smeta,ako je, znaj da bi ja volio da me zovu miško a nekih 10 nadimaka jer nisam kreten,huligan i reper kao oni,ne pupim i to
Nisam ja izabrao... I boli me ona stvar za nadimak, jedino mi ide na živce što ga neki retaji u školi konstantno forsaju. :(= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
Predator, moglo je biti i gore...meni je Misko krsno ime :(
Znam kak ti je xD
Miško barem ima jednu verziju. =( Moga imena ima 100 verzija. Posebno mi na jetru ide ovo podupljavanje slova u imenu. =(
Miško Medvar, rofl.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1