Ali je moguce da to nisi ni uradio.
Printable View
Ali je moguce da to nisi ni uradio.
nakon 20-og pokušaja je sve moguće, pogotovo za mene jer se teško kontroliram
Mislim da sam razbijao uz POP:SOT
Ja ostajem kod psovanja--> nikad nista razbio 8)
Nisam razbijao... ali imam frenda koji je polomio laptop. :) Meni je najvise bilo udaranje o stol. Stari sam gejmer pa sam se vec navikao na sve moguce sta se moze desit. Iako je najljepse kad te bez razloga izbaci iz bilo koje igre. E onda samo nastavim na net citat nesto a igra nek se hladi dok ne budem od volje...
hehe.... 2 Đojstika i tastaturu :D
jedan Đ namjerno, a drugi slucajno :roll:
a tastatura je letila u zid :killyou: 8)
:pray: PO ISTINITOM DOGAĐAJU :pray:
igrao sam prije nekih 1-2 tjedna PES5 i vodio sam do 50-60 min. 4:0 protiv Reala u Polu-Finalu..... ja mislio sve gotovo sad cu po 2. put zaredom osvojit LP.
Onako sretan ko dijete od 5 god. kad dobije sladoled poceo se zajebavat.... kad ono za ja izbijem loptu slucajno u korner i bas iz tog kornera dobijem gol glupi Lehman odbije mu se lopta od lijevo uho i ujde u gol.
a ja ono reko desava se svima pa i meni... ( b u g )
Tad je bilo 1:4 za mene. ja i dalje sretan.
Stize polako 70 min. ja izgubim loptu i napravim penal sa Ebue-om i dobijem crveni. i naravno moj goman obrani i odbije se lopta do Ronalda i zabije mi gol :kill: .
a ja kazem uredu desava se i to svima pa i meni ......... (nije b u g, moja greska 8) )
Tad je bilo 2:4 za mene. Ja onako pomalo presto biti sretan i poceo sam igrat da im zabijem barem jos jedan gol.
Sljedi napad odma poslje onog penala. Krecem sa centra, dodam loptu i odma je izgubim i napravim prekrsaj sa leđa i naravno dobijem crveni. reko nema veze samo da ne dobijem gol.
sljedi slobodni udarac i ajde pogodite sta se desilo :? ........... naravno gol.
izvođač je bio BEKEM i dodao robinju i zabio mi iz volea gol.
znaci tada je pocela igra da mi lagano dize ..... Zivac.
minuta 80. ja vodim 3:4
pucam slobodni i pogodim precku. njihov obrambeni uzme loptu i moj ga igrac slucajno dotakne vezicom sa kopacke on padne i ja dobijem Crveni.
(........ sljedi đojstik u zid.)
nakon 1 min skuliranja nastavim ponovo igrat reko kao da nije nista bilo drzat cu loptu u obrani i valjda cu izdrzat tih 7-8 min do kraja da ne izgubim loptu i nedobijem gol. ali je bilo totalno suprotno.
nisam uspio 2 puta da dodam loptu i glupi ronaldo mi uzme loptu krene prema golu i ja sa obrambenim izbijem loptu van u Korner.
minuta 86 Bekem izvađa, ubacuje u 16 m. i moj klipan od igraca srusi zidana i dobije crveni. (.......... ja luuuuuuuuud ko mrav.)
puca ronaldo...... ljevi kut ....... leman brani..... Ja sretan :D
izbijem loptu...... lopta pada...... ja napravim faul bekem padne ...... i pogodite sta ??? dobijem crveni 4 crveni zaredom :shock:
nastavim igrat.... reko 90. min 0 min nadoknade 3:4 za mene. Sad ce ubrzo sudit kraj.
Kad ono BEKEM izvodi slobodni........ lopta leti na odprilike 24-25 metara ja srusim RONALDA.... sudac stize pokazuje 2. zuti, crveni ...... prekida utaknicu.... Real pobjeđuje 3:0
tada slijedi BLACK OUT :-x
uzimam Đujstik....... Bacam ga od pod (na podu je bio 2. đojstik 4 dana star)...... u to vrijeme lijevom rukom guram tastaturu od zid........ ona se raspadne u 364542 komadica tipki je bilo na sve strane..... dok je đojstik letio udario je DIREKT u onaj đojstik na podu i obadva se razbijaju.
tada sam ostao ovako :o 15 min i nista mi nije bilo jasno.
Nadam se da je bila prica zanimljiva :D :kill: :twisted: :kill:
i jedno pitanje sta bi vi napravili da ste bili na mom mjestu ?? :wink:
Izbrisao bih igru s kompa jer ne volim nogomet
= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
pokusao bih kupiti nove igracke koje sam slomio :D
zbog igre Mafia, sam potrgo 2 kugličara i tri optička miša, jednu tipkovnicu sam na pol i druga je napukla po sredini.
A zbog NOLF-a sam potrgo dio kućišta i usput si raskrvario nogu.
Need for Speed 2S( vodim sve do 8 kruga i tada se spucam u neki auto i dođem zadnji...sudbina)
Prince Of Persia The Two Thrones ( no comment ) :)
Najviše su patili moja šaka i zid desno od mene :D
Počnem banalno gubiti (to je ono kad imaš osjećaj da se cijeli komp uroti'l protiv tebe) pa uključim UT 2004, pustim background mjuzu i koljem ih ko lud. Savjet za sve da ne počine glupost (pogotovo onu koju sam ja napravil)
I vjerujem da je bug meni nisu dali gol iz kornera godinu dana :D= Citat =:
Onako sretan ko dijete od 5 god. kad dobije sladoled poceo se zajebavat.... kad ono za ja izbijem loptu slucajno u korner i bas iz tog kornera dobijem gol glupi Lehman odbije mu se lopta od lijevo uho i ujde u gol.
a ja ono reko desava se svima pa i meni... ( b u g )
Inace pocnem udarati u stolove/pokucstvo oko sebe zbog situacija tipa, cod2 multiplay vodim cijelu partiju i pred kraj me debil prestigne :-x
Eh... Far Cry... Komentar je suvišan. A zbog Diabla II sam totalno dezorijentisan lutao po stanu i lupao sve po čemu sam stigao :-x Ali kakvu sam samo tastaturu imao... Neko Chicony čudo. Bila je jeftina, ali je zato *neuništiva*. Skoro pet godina intenzivnog korišćenja (i lupanja šakom, nogom, glavom...) i ništa joj nije. Istini za volju, ponekad se desi da lijevi šift treba stisnut malo jače ali to je to. Štaviše, pred kraj radnog joj vijeka namjerno sam htio da je pokvatim udaranjem po njoj, ali nisam uspio. I dan danas sve i jedna tipka radi :)
da nije ta tipkovnica Chicony_fr0m_SPACE sa nekim kozmičkim moćima(el ima veliko S negdje na njoj) :D= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
u mene samo živici rade kad igram pesa, jedan gamepad ne radi, prijevremeno umirovljen zbog ozljede na radu
moja stara tipkovnica je bila Chicony i još vjerojatno radt.= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
offtopic: Price-Artas kaj si mi napravio s tipkovnicom?
prodao, ostali samo zvučnici
ok (skužio si da jedan ne radi), jesi čistio tipkovnicu?
nisam ali on će skužit prekasno :rotfl: :rotfl:
nek je čisti sam, ps onaj monitor tvoj sad stoji u igraonici :rotfl:
loool rof rofl rofl loool
ma ja bi ga tužia :rotfl: :rotfl:
Da, tastatura je napravljena od plastike pomiješane sa destilovanom plazmom obnove :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
:twisted: glupi PES5. otišlo mi je pola tipki na bžečnoj tipkovnici zbog glupog SUDCA :twisted: :twisted: :twisted: :kill:
zato jer si se 100% kršio u igri pa normalno da ce te sudac kaznit
:fof:
Diablo II - sjebo sam mish(tada sam imo jos onaj s kuglicom, kako se vec zove takva vrsta misha) od silnog klikanja non stop po njemu...
Al frend mi je lud, on kad ga nazivcira neka igra, jednostavno uzme neki dio pca i zasilji ga u zid...
Nisam bas neki gamer koji se zivcira zbog igri, ako se negdje nazivciram jednostavno lupim brata po glavi(on me uvijek gleda dok igram igre) i odmah sam smiren...
Delta Force, slomio up arrow na tipkovnici, prije nekih 7 godina... nije bilo iz bijesa, malo sam prejako stisnuo... :D brat me još uvijek zeza zbog toga... :(
Ja sam u ovoj temi već govorio da ne bih nikad lupao komp, ali samo da kažem, meni se sve strelice vide osim up.... To je valjda kada sam još bio njub koji je igrao fp-ove sa strelicama XD Tolko sam ju stistko da je izbjelila...= Citat =:
Izvorno postao m777
a također kad sam igrao sa strijelicama,meni pošto je tipkovnica crna sve te arrow crne nema uopće bjele strnijelice :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
kad sam igrao GTA San Andreas, ona misija prije Las Venturasa s onim helikopterom kad moras unistit 3 kamiona 2 auta, tu sam se nazivciro i poceo lupat po tipkovnici
heh, sjećam se te.. nije ništa teško= Citat =:
Izvorno postao darac999
Ja sam izgubio živce na Vice Citiy-u na misiji kada sa onom igračkom od helića moraš srušit zgradu postavljajući bombe .. prvi put kad sam prelazio trebalo mi je 20 pokušaja.. kasnije iz prve