Ja sam vokal 8)
Printable View
Ja sam vokal 8)
ja bubnjar. i gitarist potencijalni. al fućkat neznam.
Ugledaj se na Rogera Whittakera, njegova verzija The Skye Boat Songa je tako bolesno dobra da to nije normalno. Prvo sam mislio da se radi o fruli, a kad sam skužio da fućka, that really blew my mind...
Roger je ZNAOSfučkati...
Site se srušio zato što su neki ljudi prepisivali pjesme iz pjesmarice i onda ih uploadirali na taj site.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Evo da se pohvalim kupio sam gitaru :)
Yamaha C70
Super zadovoljan sam s njom. Evo pocinjem i ja sada svirati :))) jucer sam vec sve prste razderao :D svirao sam neke lesson sa neta i youtuba. Kasnije kada se naucim svirati brat mi ide na elektricnu, a ja prelazim na akusticnu. Joj jedva cekam, svako malo po njoj sviram. Ono bas sam happy :D
Evo samo sam se htio pohvalit :P
bravo :thumbs2:
za ~20 dana su ti prsi žica-proof, i onda bez ikakve smetnje kefaš :)
čim naučiš malo, super je užitak... ak ti nije problem, podijeli s nama koje to vježbe radiš ;)
ja sam isto novi u svijetu gitare(nešto više od 1mj. sviram)
Nabavi si knjigu Rock Guitar Secrets od Petera Fischera, dosta dobra za vježbanje, ako te zanima, pmaj me :wink: ...
Ja sad razmisljam o kupnji neke elekt.gitare :wink:
e ivane, danas sam skonto da imam kameru na digitalcu, 5 minuta :rotfl:
budem neke riffove snimio i solaže pa da vidiš kaki je dist na microcubeu :wink:
ja sam zavrsio osnovnu glazbenu skolu (gitaru) i vec dvije godine nisam nista svirao i nedavno opet malo probao. znam odsvirat dio Stairway to Heaven :)
imam yamahu CG-90MA (akusticna) i htio bi si nabavit elektricnu gitaru
edit: obavezno pogledati :) QjA5faZF1A8
2 godine ti je previše čekanja. Ja nisam svirao godinu dana uopće (8 razred) nakon što sam završio glazbenu, ali sam se onda u prvom vratio i bilo mi je jako teško. Mogu mislit kako je tebi...
ja imam elektricnu gitaru...ali ne znam nastimati da sviram na kompu imam sve programu i ono ali ne znam...moze pomoc??btw dobio sam je jucer :D
regaj se na http://www.glazbeni-forum.comSi tamo pitaj jer sumnjam da ce tu neko znat to= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Trebas imati zvucnu karticu koja ima portove za ustekati elektricnu gitaru. Evo moja to ima. S druge strane uz sve to moras imati i neko znanje. Moras nastimati gitaru, nastimati programe i slicno.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
imaš za kupiti kabel koji uštekaš u gitaru i u komp u port za mikrofon i to ti je to.samo trebaš imati neki softver za snimanje zvuka
ak trebaš nekih tabova za vježbanje imam tabova na pretek, javi mi na PM pa ti pošaljem. Imam ti baš onih tabova sa vježbama i tim glupostima.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
e ljudi.. danas, ak mi se bude dalo (a vjerovatno oće) ću snimit par filmića sa 3 guitare..
za ivana jedan dist show na fade to black (metallica)
za ps1ha master of puppets na basu.. i californication... (cijelu)
i još jedan instrumental (iako nije, al ja ne pjevam :D ) - na akustari.. malo sam ga preinačio...
da stavim na jutjub il na repidšer?
Na tubaru. Ajde, čekamo...
ev ček malo.. baterije mi se pune.. :( iznevjerile me= Citat =:
Izvorno postao m777
hvala unaprijed majstore! :pray:
pukla mi trzalica, pa baš nemogu totalno vježbat neke tabove :(
naučio sam dio od soad-a iz soldier side/mezmerize :)
planiram krenuti na tecaj gitare. inace, zakon istrument, super mi je slusati kad netko svira (lega, zna skinit original pjesmu bez greske). steta sto nisam ranije krenuo, al namjeravam to nadoknaditi
Nemoj na tečaj, to ti je papilova, samo na netu nađi ili kupi neku knjigu za početnike i sam kod kuće radi, eventualno legu zamoli da ti pokaže neke osnove. To ti je moj savjet.
ma bas mi se ide na tecaj, da naucim svirat kak treba. BTW: Guitar Pro je isto odlican program za sviranje. di mogu tu knjigu nabavit?= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Guitar Pro, to ti je najbolje. Is toga uči..
ma ici cu i na tecaj, zbog drustva, a GP obavezno= Citat =:
Izvorno postao Maze
http://youtube.com/watch?v=_h_3ISaNcPQ
evo master of puppets na basu.. preloše ispalo, al eto.. bas imam neš više od 3 mjeseca :rotfl: i prste sam se zgulio skroz.. :(
Lijepo odsvirano.. :)
a de skuž me kak skakućem od nestrpljenja :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Maze
Da, skuzio sam to.. mislio sam da su ti se gaće uvukle.. :rotfl: