Tek sad pogledao trailer. Izgleda legendarno.
Zakon je što možeš uzeti oružje neprijatelju. :D
Printable View
Tek sad pogledao trailer. Izgleda legendarno.
Zakon je što možeš uzeti oružje neprijatelju. :D
Reakcija na trailer: :shock:
Jednostavno savršeno! Iako topli zrak u krilima sigurno ne dava toliki potisak prema gore kao što je to slučaj sa balonima dava određenu dozu izazova. Animacije Ezia su savršene, ali animacije osalih nisu baš. Primjetio sam neka trzanja sa čovjekom kojeg je Ezio ubio, pa mi se baš to i nesviđa, ali usavršit će to oni, siguran sam u to.
Mene je najviše dirnulo kada je frajer rekao da je to strašno mali djelić onoga što nas čeka :D Znam da laže, ali uvijek postoji nada xD
Da, jedinica je bila grafički odlična, igrivost je bila fenomenalna, priča više/manje solidna s izuzetkom kraja koji je genijalan, samo bad što je bila monotona i loše prilagođena za PC (fora sa izlaskom iz igre i taj skip...). Da uvedu bolje questove, već su napravili posao, a di su još sva ova poboljšanja koja se vide na traileru...
Pa evo ja mislim da gun necemo koristit u igri, isto je bilo s prvim djelom s onim samostrijelom... vjerojatno necemo ni gun imat :( .
tesko je reci. Ipak, ima jos dosta do izlaska igre, a i sam developer je naglasio da ce biti 35 vrsta oruzja... :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Trailer izgleda zakon jedva cekam igru. Jedinica je bila super samo malo monotona. Mislim da je ovo najbolja e3 prezentacija igara. Sve sami hitovi jeste pogledali star wars knights of the old republic ludnica
35 vrsta oružja ?????????????? To !!!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ovo je neš kaj nisam očekivao al me jako ugodno iznenadilo. Da bar dođe ovog ljeta.
Rekao je, pri kraju prezentacije, da će biti AC2 na policama do kraja ovih praznika.= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
Release Date: November 1, 2009= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ah dobro sad, ja sam čuo što je on rekao... iako taman, prvo AC2 pa L4D2 u 11 mjesecu, a prije svega Prototype, pa ARMAII, pa Call od Juarez, i normalno MW2. Jao, imam što igrati... :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
A steta samo oni koji kupe preorder dobiju tri dodatne misije i jos neke stvari.
I mislim da će se igra još odvijat u Florenci(jer u preorderu piše bonus misija u Florenci) i Vatikanu(jer u jednom treileru jedan grb nalikuje Vatikanovom)
Hocemo sigurno,nebi to bilo toliko istaknuto u traileru da necemo,samostrijel nikad nije bio toliko istaknut.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I jel to neko rekao da novi AC izalzi uskoro :O
Jedva čekam.
evo sad kad sam malo do daha došo.. pogledo sam trailer 3 puta, šta reč, jebeno savršenstvo, postaje bolje :))
prvo o onom letenju... kolko sam skužio moći ćemo koristit ta krila samo tijekom određenih misija i letit po određenim linijama, kao u PoP sa onom sposobnosti wings of ormazd... plivanje kul :) oslanja se samo na 2h hidden blade :pray:
zatim... promjena dana i noći mi je nekak čudna al vjerojatno je to samo u toj misiji, ste skužili da je mrkli mrak, vjerojatno predvečerje, a kad "odzooma" od mete vani je odjednom dan, pa ček šta su se ljudi zabavljali u 4-5h ujutro? :S
disarm je fenomenalan, jedino me muči to što AI i dalje ima mjesta za poboljšanje, a disarm je prespor, za razliku od AC1 gdje je altaiir brzo radio counter i sl. pa ga ovi vjerojatno nisu stigli mlatnut, ovdje ovaj disarma jebeno sporo dok ovi samo bulje, onaj stražar u sredini(od njih trojice) je na trenutak nekak "zašteko" tak da se na igri još treba radit, al nema sumnje igra će bit odlična :) ovo su moje zamjerke, hvale mi se neda pisat jer bi toga bilo dosta.. :)
Jao, kako mi je ovaj Ezio loše modeliran. Taj Altair look jednostavno ne paše u veneciji. U svakoj scenografiji je apsolutni uljez.
Bilo bi puno vjerodostojnije da su ga napravili po uzoru na Fantoma iz opere. Maska na licu i crni mantil.
Ja sam se naživcirao gledajući ovaj video...podsjetio me na užasnu dosadu iz prvog dijela .Bljak.
slažem se,previse je upecatljiv i ne odgovara mu odjeca nikako.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
jest, previše je upadljiv s kapuljačom i svime.
al nebitno, fino izgleda igra i nadam se da će bit baš kako su najavili - raznovrsnija nego prvi dio.
Pa to je njegov stil, brijem da bi i dan danas imao takav outfit ^^ Malo djeluje upadljivo ali...
Govore o gradu:
E3 09: Venice Interview
Bas mi je drama ovaj njegov plast :D
ajde hvala bogu cine se da su shvatili sto je bio problem u prvom nastavku i budu raznolikije misije,nadam se.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Trgovci su dodatak koji izaziva blagu "o_O" reakciju kod mene budući da ne znam kako će se uklapati u sve to ako stavimo na stranu consumable stvari (granate, itd) koje ćeš morati obnavljati i koje, pretpostavljam, neće svaki čuvar imati na sebi (kao što si u originalu mogao uzimati noževe od onih neprijatelja koji su ih nosili). Sve dok ne moram kupovati nekakav halebard ili što već sistem može proći.
I da, druga stvar koja me prokleto zanima - hoćemo li ovaj put možda vidjeti stvarne misije sa Desmondom u sadašnjosti... budući da finale trilogije vjerojatno naginje prema tome, ako uzmemo u obzir sve novije i novije vrijeme zbivanja?
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni je drago što zadržali stari look.
i meni, prezakon mi je onaj njegov plašt :)
osim toga kak se on nemože uklapat :S sto ljudi sto čudi, nečeš sad izač na forumu i reč za onog ko te mrko pogleda da je assassin..
Sad sam ponovo instalirao jedinicu i igra je svaki put sve bolja nemogu se docekat dvojke, zna li neko sta ce biti sa altairom u dvojci, oce li se uopce spominjat
možda će se samo na početku spomenut, da se radnja poveže..
Ustvari mu odjeća sasvim odgovara, baš ima onaj renesansni štih, ali kapuljača uništava sve to.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Mislim, super mu stoji ta kapuljača, ali se nikako ne uklapa sa settingom.
Priča se nastavlja točno ondje gdje je stala u jedinici, kada Desmond gleda one znakove iznad kreveta.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r