-
Re: Razglabanje o MMO igrama
Ma znam da nisu direktno konkurencija ali što je da je Blizzard je odlično obavio posao do sad bio marketing u pitanju ili zadovoljavanje korisnika. Ja samo znam da ukoliko će bit Old Wod igram vampira :P, ako pak stave New WoD onda Warewolf :wink: , naravno ako se ne odluče na samo vampire dio WoD-a =_=
-
ima li vec nekih konkretnijih podataka o WoD-u ili je to sve jos u fazi izrade?
neki informativni linkovi?
-
Jedina official informacija je da se sljedeći mjesec najavljuje WoD te da igra izlazi 2010 po novom a ne 2011-2012 a non official od developera kojem je izmaklo da se WoD uopće radi. Sve ostalo su nagađanja. Ne zna se ni koje će razdbolje biti, koje frakcije, koji klanovi, kakav sistem, ništa se ne zna :twisted:
Što se linka tiče tu ti je najbolji prijatelj google ali ima jedan djelić neta jelte koji se malo više bavi tom temom: Pikni me.
Kakva vi očekivanja imate od igre. Očekujete li klasičan lvl sistem gdje za quest moraš ubit 20 žirafa za xp i cipele ili nešto inovativnije. Što se mene tiče ja bih htio da izbace taj lvl sistem potpuno i ubace nekakv renowned sistem te putem questova dobivao na utjecajnosti, priznanju i takvim stvarima. Ukoliko već namjeravaju ubacit rpg elemente neka bude nešto slično pointsima iz Bloodliness-a. Također bi mi se svidjelo kada bi svi započeli kao čovjek jer kad gledate u WoD-u svi kreću kao ljudi te se na početnim questovima opredjeljujete na daljnju frakciju i ishod same igre. Još da ubace mogućnost kupnje ili izrade vile/zgrade/diska (toreadori/davea frikovi xD) :friends:
Bit će također 1 server (glavni jelte) tak da ne znam kako će to funkcionalno proć. I Eve ima problema sa lagom.
Zanima me kako će PvP rješit pošto mi je malo mutavo ukoliko ubace PvP only areas. Trebali bi pvp omogućit svugdje ali i stavit penalty nekakav ukoliko netko ubije nekog u gradu ili gdje god blizu civila. Još me zanima kako će izmjenu noć/dan rješit. Vampiri ne umiru instantno na suncu btw pa bi bilo zanimljivo da kad nitko ne očekuje oko 13 sati par vampira ljepo posjeti lokalne konkurente (vampire huntere ili warewolfe ukoliko će biti igrivi)
-
Više manje, teško je imati bilo kakva realna očekivanja jer, osim ako ne siluju ogroman Lore i neka osnovna pravila, ovo će biti stvarno čudan MMO naslov. Standardni PvE i PvP sistemi ovdje jednostavno ne odgovaraju.
-
Re: Moj najdraži MMORPG
Rang€r vidim da nisi igrao puno WAR =/
Jedino sto radis u end gameu je ides po zonama od BOa do BOa i tu i tamo odigras scen... U zonama se sve svodi na zerg, tko ima vise playera ce najvjerojatnije pobijedit... Melee klase su jebeno teske za igrat zbog retardiranog lagga kojeg jos nisu fiksali nakon 10-11 mjeseci, dodjes do sorce, udaras ju i dobivas poruku "out of range"... I da, end game je grind, farmas prokleti renown od kojeg na kraju nemas nikakve koristi... End game, tj invazija gradova je tolko retardirana, prije si mogo lockat grad sa pqovima koji je nemoguc ak ima protivnika jer lord 1 shota sve, a nedavno su napravili jos goru stvar, jebeni LOW leveli odredju oce li se grad lockat il ne, znaci svi rank 1-29 igraju scenarij da bi ovi u t4 mogli napredovat u end gameu... Kolko retardiran moras bit da bi napravio to?
I sad sa zadnim patchem umjesto da dovedu single target i aoe u neki balans oni naprave aoe usless, znaci sa skilovima s kojima sam crito 1.2k sad critam za 300... Jebeni pit of shades koji me crito za 2.5k ak me crita za 500... Jedan hot outheala to sve...
Jedini razlog zas sam ovolko trpio WAR je zbog guilde, sva sreca pa vecina prelazi na Aion
I da, 95% igraca je jebeno retardirano, neznaju igrat scenarije, neznaju igrat svoju klasu, samo idu okolo i prate mindless zerg
-
igro sam 600h i zbog navedenih razloga mi je i dojadio, al sad mjesec i po poslje mi nedostaje i vjerojatno se budem vratio za koji tjedan... opet ak se ne vratim, a pošto igrači odlaze, baš me zanima kako će oni reagirat na to, te koji će qrc sad napravit onaj lik iz biowarea jer im je on sad šef il tak neš..
-
...koja MMO igra po vama ima najbolji PvP :rambo:
-
F2P ili P2P? Knight Online/Guild Wars
-
trenutno igram AoC(moj 1st MMO)pa sam ponekad jako :-x na PvP,pa bih hito probat onako usput dal ima šta bolje :?
-
10 igara s povećim potencijalnim uspjehom by Jon Wood @ MMORPG.com
Link!
Baš mi je žao što nisam igrao Fallen Earth u CB[u], svi već znate pričicu, otišao PC tamo.negdje.daleko.
-
= Citat =:
Izvorno postao lepi
trenutno igram AoC(moj 1st MMO)pa sam ponekad jako :-x na PvP,pa bih hito probat onako usput dal ima šta bolje :?
Uf, AoC za PvP... free-for-all nije baš vesel tamo. Ima triala po netu pa isprobaj.
Inače, drago mi je da se WoD MMO našao na popisu unatoč činjenici da... ovaj, ništa ne znamo o njemu osim tko ga radi?
-
Fakat ono, toliki "fanovi", a niste otvorili temu o WoD[u]
-
Jok, samo Arbiter i ja trenutno to pratimo koliko znam a i nema se još o čemu raspravljat, sve su ovo nagađanja trenutno (još se ne zna službeni naziv igre tako da.....). Em ti CCP + White Wolf, samo ime firme ti plasira igru na top 10 premda nitko ne zna ništa o njoj xD
-
Ma ja ne kužim tu ekipu iz White Wolf[a], oni se bave svim i svačim..
-
Čime to? Knjige + popratni materijal, TCG i spojeni su sa CCP-om za nadolazeću igru. :)
---
Nego, razglabanje time - što mislite o lokalnim (Hrvatska, Srbija, itd) komunama u igrama? Žudite li da ih ima na vašem serveru i težite li druženju s njima na štetu igrača drugih nacionalnosti? Koliko se dobro slažete s njima i držite li možda dvostruke standarde kad im treba pomoći ili nešto slično?
Osobno? U većini slučajeva bježim od nje koliko me noge nose čim spoznam da se formirala neka lokalna komuna/guild/šta već. Zašto? Jer svi iz naših krajeva imaju onu nezgodnu naviku da odmah misle kako sam im ja najbolji pajdaš čim smo iz iste države, tj. počnu se ponašati kao da smo ovce čuvali zajedno. Uglavnom, seljačluk nekakav je uvijek prisutan, bar iz mog iskustva.
-
Hmhm, kad je u pitanju stvaranje "komuna" (< xDS) uvijek sam voljan pomoć, i da, volim igrat s ljudima iz postjugoslavenskih zemalja.
Neznam, više mi pašu, posebno otvorenost ljudi!
A sad problem, u takvim "komunama" često dolazi do međusobnih prepucavanja i čega sve ne.
Pa je to onak, jedan veliki minus.
I da, rijetko kad da ostanu na okupu.
To nam je u krvi, problemi! xD
E da, također mi je dobra ekipa iz ex SSSR[a].
Konklužn;
Uvijek se nađe dobra ekipa, ali i među njima onaj jedan koji je spsoban uništiti sve!
-
Mene jednostavno iritra taj lokalni, gotovo seljački mentalitet koji ljudi u našim krajevima imaju (većina, ne svi naravno). Organski ne podnosim, hebiga.
-
Činiš mi se jako zanimljivim momčićem : D
..namjeravaš li zaigrati išta od novoizlazećih MMO[a]?
-
Mjerkam SW:ToR i WoD Online, van toga me ništa posebno ne interesira trenutno. :)
-
*cry
Budemo se vidili u kakvom free MMO[u], iako ostavljaš dojam da te ne zanimaju baš.
Usotalom, uvijek se nađu neke lijepe ponude na netu tipa reklamiranja, pa se možda i uzme jedna od igara koje si naveo.
Sad ću si upiknut uz Aion mega.hard.edition i Champions Online uz koji dolazi i ST beta.
Želim biti među prvim hrvatima koji će ju igrat ^^
-
Gdje da downloadam Rakion?
20kb/s je na official >_>
-
Imaš ovdje par mirror[a], pa si izaberi jedan.
Ako ti je i tamo mala brzina, skidaj s drugog.
Link!
-
O, hvala puno :)
1,1mb/sec ftw :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Cherry
*cry
Budemo se vidili u kakvom free MMO[u], iako ostavljaš dojam da te ne zanimaju baš.
Teško, jer 99% tih F2P MMO-ova vidim kao jeftine i inferiorne kopije komercijale... a iskreno, ne traži mi se onaj 1% u moru naslova. :)
I ono, kad odigraš bolje naslove povećaš standarde.
-
Pa šta radiš u međuvremenu ^^
..kad čekaš naslove..
-
Igram SP igre. :)
Nisam MP igrač zapravo, MMO naslovi su mi skoro jedine prilike za izlet u te vode budući da sam većinom SP orijentiran.
-
A ja sam mislio da ti spavaš uz MMO ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Cherry
A ja sam mislio da ti spavaš uz MMO ^^
Ma šta ti je, mislio sam da je poznata stvar koliko sam zadrti SP igrač većinu vremena (zajedno s Bartucom). :)
-
Probao Rakion... shitan mi je, to je nes ko Project Powder samo s macevima umjesto snowboarda, ne svidja mi se takav tip igre...
Probao Runes of magic.... jadnije animaciju i grafiku u zivotu nisam vidio.
Probao 2moons, igra valja ali fali ono nesto....
Probao battlefield Heroes.. omfg bugovitiju igru u zivotu nisam vidio....
I to je to...
Ima jos neko neki advice za neku cool igru? Da je free ili da ima carobnih servera za tu igru :P