Kao sta sam mislio Bounty Hunter rula, i mislim da nije OP jer ipak je pobila vecinu obicnih vojnika a ne force usera, i jos je female.... :pray:
Printable View
Kao sta sam mislio Bounty Hunter rula, i mislim da nije OP jer ipak je pobila vecinu obicnih vojnika a ne force usera, i jos je female.... :pray:
Većinu. Običnih. Vojnika. VEĆINU. Pobila ih je skoro pa sve ako ne i sve. I to su vojnici koji čuvaju Jedi temple. Znači nisu baš mačji kašalj. Epizoda III - Operation: Knightfall - Anakin ulazi sa 501st u temple i krene sa pokoljem. Čuvari i Jediji pružaju žestok otpor. Anakinu i najboljoj legiji koju Imperij može poslati na njih. A ovdje jedna ženska bounty hunterica masovno pobije brdo vojnika bez da je primila i jedan hitac. Nerf pl0x!
Grunula je raketu i skinula vecinu, te je s jetpackom uletjela među njih i malo ih potpalila, s obzirom da je vrlo, vrlo tesko pogodit letecu metu to je razumljivo sto je nisu pogodili, a ona je brza te ih zaskocila i poklala.
Ma to su napravili da ljude malo zapale i za Forceless klase :)
Pa bounty hunter je forceusers killer klasa, ko sta su rekli oni trose na svoju opremu kao neki na cijele brodove, te nebi trebali imati problema ubiti jedno forceusera, jos ak je padawan bez beda.
Ali nisu svi padawani. Besides, stajala je u sredini i vrtjela se te palila vojnike. I da ju ni jedan nije mogao pogoditi? Apsolutno nijedan? Tek toliko da joj odbije sisu ili nešto? I naravno, Sithovi su kulni pa ownaju iako su tek sletjeli na način koji podsjeća na vožnju AI likova u BF serijalu. Sjedneš u helikopter s njime i za mitraljez i odjednom si par sekundi nakon toga u zraku i u šumi jer je smrad odletio i potom iskočio van dok si ti gledao hoće li vas netko razvaliti.
Pa nevjerujem da bi itko od tih vojnika mogao pucat i to jos ciljat dok mu vatra ide po licu i przi mu kozu... ali mozemo mi probat ti uzim lasernu pusku i pokusaj me pogodit dok ja lebdim i palim te bacacem plamena...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ručni bacač plamena, ako je vjerovati loreu, nema osobit domet. Trebali su pucati iz daljine.
@Grim, bez beda te pogodim :P
Joj, sad se predomišljam koga ću uzet, Jedija ili Sitha... I nadam se da će bit double-edged lightsabera u igri. To mi je najdraži weapon u Jedi Academy :D
Dve kritike moram bact na ovo. Prvo one munje što lik na 0.5 sekundi "baca" izgledaju mi nekako fluidno. Drugo.... #$%&*? je prekratak
A što se tiče BH-a... mislim ona je očigledno neka uber faca dok ovi ukoliko pogledate concept artove igre imaju scout armour....znači i nisu neki likovi...a upad brodom kroz jedi temple, mislim mogli su sithovi nešto sigurnije uradit ali ništa, ništa, ni približno ne kaže kick ass kao ovaj upad...
Al opet ne kontam čemu polemika... ovo je jedna od najboljih scena ikad napravljena za SW te se prema njoj treba tako i odnositi a bacat komentare BH je OP... pa mislim i Rambo je OP pa se niko na to ne žali...
Al tri scene moram izdvojiti...prva kad sith aktivira saber i onda likovi iza njega to isto učine, a druga je ona sljedeća krupni kadar jedi na sitha i sith na jedija... Agghhhhhh... i treća ona pred kraj kad se temple polako ali sigurno ruši... jeste da više volim jedije (osim darth vadera koji je naj ezz kiker) ali ovo smo zaslužili...
To sta su trebali je druga prica, ona je uletila izmedu njih i iznenadila ih te nisu imali ikakve sanse se suprostaviti jacini bacaca plamena, i s obzirom da je Bounty Hunter ima neki badass light armor tako da je svejedno par pogodaka nebi uspjelo zaustavit.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Samo se meni čini da ovi capital shipovi na kraju trailera izgledaju ko Imperial Star Destroyeri?
Postoje sličnosti no dizajn u obliku vrha koplja se povlači tisućama godina kroz SW svemir.
Ona Smuggler chick je bila pametna i odmah se sakrila nakon što je ispalila nekoliko hitaca. Nego, gledati ćemo OP status klasa iz CG animacije (pogledajte Warhammer Online intro za potpuno shvaćanje o čemu ja to)? Community je na službenom forumu smislio "opravdanje" - oni čuvari nisu character klasa, nego neki random humanoid/soldier mobovi i zato ih tako taraši.
Glupo je uopće raspravljat o traileru na taj način. Napravljen je da izgleda kul, kickass, zakon, flashy, whateva. I naravno, da digne hype. Ne možemo vuć neke važne igrine odrednice iz njega.
Osim što je vidljivo da je hrpa Jedija izgubila bitku od manjeg broja Sithova u svom hramu. FFS.
Brutalno mi je bilo vidjeti Operation: Knightfall i Order 66, a tek ovo...
Ovo će hajpati klince da su Sithovi kickass tipovi kojih će potom biti na tisuće. I bit ćeš genkan samo ako upališ plavi lightsaber.
potpis= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
ja cu biti upravo taj s plavim lightsaberom i tamanit cu "te klince" :P= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Izgleda lijepo.
:)
A ja cu biti Bounty Hunter koji ce tamanit Sithe i Jedije :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Evo sad vidjeh da će svaka strana (republic/empire) imati po četiri klase. Za sad znamo tri kod good gaysa :) i dve kod bad gaysa...
Živo me interesuju preostale klase pošto mi ništa ne pada na pamet...i rase...koje li nam tek rase preostaju...
Cek... bouty hunter nije ni gud ni bed, on je neutralan, rajt?
pa na samom teaser-u mozes vidjeti da je bounty hunter na strani Sith-a :wink:
Onaj glavni Sith mi izgleda kao hibrid Malaka i Vadera.
Ovo bih tako volio igrati, ali imam totalnu averziju placati nekome sto ćuna mjesečno, a još sam i kupio orginalnu igru što se dogodi jednom u dvije godine + svi ti mmorpgovi vode ničemu u sp igrama bar ima kraja...
Sad Lucas Arts tvrdi da ce veliku pozornost posvetiti priči što je uvjek jako slaba točka mmorpgeova, čak i velikog Blizzardovog WoW-a...
Mislim volim ja SW i to jako jako puno, ali ako u igri samo bude beskonacni pvp između Sithova i Jedia onda najvjerovatnije necu igrati, jer mi je jedna od najvećih čari SW univerzuma milijun priča koje su ispričane i 5x više onih koje nikad nisu ispričane, a kroz razne star wars-ove samo čuješ generalni okvir ili samo natuknice od neke priče(uzmimo za primjer Clone Wars kojem se u filmu vidi samo početak i kraj a kasnije u crtanom filmu vidiš razne bitke i događaje iz Clone Warsa iako to ne spriječava likove u Ep 3 da se ne referiraju na njih, a ti nemas pojima o cemu pricaju te tek kasnije saznaš što je bilo),ko LOTR samo u svemiru...
Novi video:
E3 09: Story and Smuggler Class Interview
Arby, link vodi na "HD" ikonicu :)
FFS, Mozilla će me dotući jednog dana. :)
ju ar sou vrong= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ah damn, on je bounty hunter, trebao bi biti neutralan...= Citat =:
Izvorno postao Srle
pa bounty-i na dark side, smugleri na light side, kako bi ti stavio neutralnu rasu u mmorpg koji se bazira na pvp-u?