Ne vjrujem da je to razlog :)
Sigurno je nesto rekao tj napisao.....muzika je stvar izbora.Uostalom,dosta forumasa slusa Thompsona pa nisu banani.Jel zna itko zasto je banan?
Printable View
Ne vjrujem da je to razlog :)
Sigurno je nesto rekao tj napisao.....muzika je stvar izbora.Uostalom,dosta forumasa slusa Thompsona pa nisu banani.Jel zna itko zasto je banan?
ide tko na rokaj fest?
zato što je megaretardiran i kršio je sva moguća pravila foruma,a osim toga najvjerovatnije je neciji double acc.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Primal Scream su mi jedini napeti, ali opet, neda mi se samo zbog njih dolazit, jer ovo ostalo nije my cup of tea..= Citat =:
Izvorno postao pimp
hp , primal scream , let3 dugo nisam vidio u živo , postolar tripper je isto must see , supehiksi i ima jos vrijednih stvari za pogledati , uglavnom 3 dana sam gore u šatoru s ekipom na jarunu^^
Zašto bi netko uopće zbog toga što sluša Thompsona dobio ban?= Citat =:
Izvorno postao xarabas
ili cajke ili bilo šta drugo,koliko god loše bilo
Točno...Ban zaslužuje jedino netko tko sluša pjesme tipa Evo zore,Spremte se spremte,Po šumama i gorama i njihove strane varijante (i o tome ovdje govori)...
pa čuješ, za ovu zadnju se ne bih složio, ne možeš to uspoređivat, uostalom i rambo amadeus, svjetski megacar svira po šumama, al nije toliko ni bitno...
inače, 90% u petak idem u opatiju na hladno pivo, čisto zato jer isti dan za živo blato treba dati 65kn i doći par sati ranije jer će prodavati samo 350 karata, u subotu 90% u labin na labINmusic (gustafi, ban, hladno pivo, nola), a iduću srijedu i na disco'n'action, meni prezakon riječki bend
ej, javi se ako budeš došao u labin :D
BTW, konc nije na mjestu gdje se održavao 1. istra rock, već sad ću ti objasniti.
Znači kad dolaziš u labin od rijeke, tamo kod plodina skreneš za desno i voziš ravno sve dok ne čuješ nešto ili vidiš hrpu ljudi :D
uglavnom, pitaj ljude naokolo za parking autotransa. nažalost biće kiša, ali postavili su ogroman šator tako da nema problema :D
može, jedna frendica je rekla da bi išla, ja isto, sad još samo da nekog probam nagovorit. nije da bih imao išta protiv da idemo udvoje, al ono :) mislim da znam di je taj parking od autotransa, a znam i di su plodine
plodine, ni da hoćeš, ne možeš fulat :D
istina, samo iz kojeg je to smjera, iz smjera one nizbrdice od motovuna ili od smjera stare ceste kao što mislim?
kad dolaziš iz plomina prema labinu ( stara cesta ja mislm)
ovo ljeto ce biti nabrijano do boli, u cetvrtak nam dolaze l'esprit du clan, a u sljedecu subotu god dethroned i u augustu potvrdjen darkest hour... znaci imba shit i to je zakazano sve samo u zadnjih 15 dana :D
zadnje dve pesme su odlićne,alije prva pesma plagijarisana od srpskih patriotskih pesama Na Kordunu grob do groba i Hvala tebi,Čiča Dražo,a usto se u njoj peva o klanju i mrznji prema srbima.usto juje i pevao tomson,pabi i forumaše koji gaslušaju trebalo banovati= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ja bih ti dao ban samo zbog pravopisa.....klanjam ti skolu koja te tako naucila...
Došao sa Slipknota :pray: 1. red sredina.
Kako pre žestoko :pray: Fkt su jebeno svirali, samo da se corey malo bolje čuo
uf...blago tebi xD.....je mogu negdje pogledat neke videe s tog koncerta= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
trazim al nmg nac
I ja sam trebao ići...
...ali nisam.
:(
zasto sam ja jedini ovde da je isao nelepu brenu????pavi uopste neznate staje muzika
a ti xarabas mući,znam ja bolje pisati odtebe!!!!!! :twisted:
Ako se ne varam, na tportalu si na jednoj od slika...(s desne strane)= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Ti slušaš cajke a nama govoriš da metal ne valja...Daj ubij se...
Sad došao kući sa koncerta Slipknota,evo mojih utisaka;
I prije nego počne svirku, Slipknot odiše odvažnošću američkog Grammy benda koji za sobom vuče vojsku pomagača, tehničara, menadžera. Odmah se vidi da je dobar dio showa predviđen, npr. voditelj ili kako da ga nazovem, «koncert režiser» nije dozvolio da počne svirka dok se lijeva bočna tribina ne popuni, jer se kasnije ispostavilo da Klovn na pola svirke tu siđe kao u raju i prošeta sa pored ograde nebi li napravio par dobrih kadrova atmosfere radi ili za kakav dvd i slično. Mislim da ima je fol propao, upravio zato jer nije spontan. Nema šanse da urade nešto spontano. Najspontaniji događaj na svirci je momenat kada je Jim Root pozvao Craig "133" Jonesa da mo pokaže zastavu Iowe koju su momci ispred nas raširili.
Ne mogu reći da svirka nije valjala, ali ću reći da sam ja blago razočaran jer nisam dobio ono šta sam očekivao.
Slušajući play listu u automobilu koju je Ogi pripremio prije polaska očekivao sam da će me odvaliti gitarski dvojac sa Jordisonom manijakom na bubnju.
Iskren da budem, nisam doživio ništa od toga. Razvalio me Sid Wilson sa nekim bolesnim bas semplom koji ima duplu frekvenciju na lijevoj i desnoj strani pa kada se sastave na pola sale tjeraju te da povratiš. Pomislio sam kako bi bilo zgodno uhvatiti tonca i dovesti ga ispred i natjerati da sluša svoju kreaciju koja oštećuje sluh i unutrašnje organe, jer tonca vjerovali ili ne nije ni bilo ispred bine. Vjerovatno je sjedio na nekom finom mjestu i pritiskao presete „Sala 5000 ljudi – Balkan – ožeži nema zakona“. Kreten!
Zvuk Jordisonovog Pearla koji samo izgleda lijepo je zapravo ton EZ Drummera drum kit from hell, a on je svirao kao da ima tegove na rukama ili da nije doručkovao tog jutra. Nije mi jasno, držao sam ga kao jednog od najboljih na metal svijetu, do 16.06.2009.
Par dojmova na brzaka:
Dosli oko pola 6 pred dom drito iz zlatnog mede,pozdrav ekipi koju smo meetali ispred
Hetera: veoma zanimljiv bend,nazalos los zvuk je dosta utjecao na ukupni dojam
Kse: jedan od drazih bendova,opalili kratko i jasno,dovoljno da izginemo u pitu
Slipknot: najjebeniji show koji sam vidio,iako se osjeti da vise nemaju energije kao prije 5 godina,makar je to mozda samo privid,netko je spomenuo da su cugali,malo im je ovo publike itd,sve to moze utjecati na konc
Setlista bogovska,unisavanje dolje,jedva cekam opet.
Zvuk je bio losiji jer su zvucnici bili jebeno razvuceni u sirinu,zbog koncepcije dvorane,koja je losa.Da je bilo u velikoj,islo bi se u dubinu makar je napola prazna
@svima sto seru po bubnjaru: covjek je prosle godine slomio glezanj,svaki dan ima svirke nije cudo da varira(+ bio je pijan),sound bubnjeva je savrsen,dupla reze bas kako i zvuci na slipknotovim albumima
@ zvuk: istina u pocetku je glas bio malo pretih ,to je tonac popravio,koji je cijelo vrijeme bio iza mene,za svojim mix pultom:))
Za sve tr00 fuckere ,evo vam jumpdafuckup 5:33 nadalje, 297Gh1eYUWUS , uz wall of death KsE-a,najjaci tren.
Obecali su doci kroz 5 godina,nadam se da ce to odrzat.
@Masakrist
po ovoj snimci izgleda mi da je atmosfera bila jebena. :pray: i sad mi je malo zao sto nisam mogao ici(ispiti ovaj tjedan) :(
a da je prostor malo fakdap to stoji, i jasno da zvuk nije mogao biti 100% :wink:
Ja ne znam je li to bilo samo iz prvog reda ili su oni jednostavno mutavi. Njih se ništa nije čulo. Primjetio sam da drugom gitaristu sve do negdje 3. pjesme gitara nije radila. Oni su tam cijelo vrijeme išli niže po vratu i kao nekaj solirali, ja ništa od tog nisam čuo, nešto malo onog predistorziranog basa i najviše bubnjevi, od vokala se čuo tu i tamo koji vrisak.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Inače slipknot ima jeben crew, tokom cijelog koncerta su nas zalijevali vodom i davali nam vode tak da ne crknemo.
= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Thx kaj si spomenuo, nebi nikad ni pogledao :D Jesam jesam
bilo je prejebeno čak san bia u prvon redu i uslikali me i izaša san an dnevnik.hr(jeeeeeee).samo šta san pri početku people=shit pa u nesvist(ne totalno)pa me security izvuka i opet stavili u prvi red samo je tamo bilo više prostora,normalno nego u sredini,al bilo je pre*ebeno
bio sam na floggin molly nedavno... ugl, tri puta su bolji live neg kad ih ovak slušate.
btw, Dinosaur Jr i Mudhoney sviraju u zagrebu ove godine...
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/dog...ur_jr_boogaloo
http://www.muzika.hr/clanak/21093/na...-mudhoney.aspx
...i naravno, DOF se ne propušta
http://www.dirtyoldempire.com/festival/
ovo ljeto je prejebeno \m/
bio jučer na noli, gustafima, marijanu banu i hladnom pivu.
Predobro je bilo, stvarno je bilo odlično :pray: :pray: