Decki novo pitanje:Sta je bolej napraviti za PvE svijet:Warrior ili Ranger.Imam vec MOnka,Ritualist I paragona pa bih sada napravio nesta novo ali neznam sta :(
Sa tim novim likom bih kao i do sada prelazio misije,isao farmati.... :D
Printable View
Decki novo pitanje:Sta je bolej napraviti za PvE svijet:Warrior ili Ranger.Imam vec MOnka,Ritualist I paragona pa bih sada napravio nesta novo ali neznam sta :(
Sa tim novim likom bih kao i do sada prelazio misije,isao farmati.... :D
warrior
Dervish! Pokusavam sa Dervishom dobiti KoaBD, imam 100% Elone, danas/sutra ce biti 100% Tyrie explorano s njime :roll:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Razloge zasto warrior gogo i axe rekao sam Warrior ili Range! :?
Ranger! Puno bolji od warra, poslije mozes trappati ili ici sa faminom farmati.
Warrovi tankaju a ti sa longbowom spammas iz daljine, zakon. Ranger i neces pozaliti. a i jeftiniji je od warra.
pa neznam eto tak warior je jednostavniji za igrat i ja sam warior pa znaš svako svog konja hvali :rotfl:
ok da objasnim ono "jeftiniji". ne treba mu shield (za koji ces ostaviti vise nego masne pare), AP i +30 kostaju ZNATNO manje za bow nego za sword
= Citat =:
Izvorno postao Kron
Uzmes green i problem riješen.
napravio rangera hvala kron :)
ma np, uzivati ces. ako te trba lvlati dodi u droks
http://forum.pcekspert.com/showthread.p ... post616954
toe pitanje, ja ovaj trpi...
naravno da možeš u tome je i fora.Dobiješ cd-key od factionsa.Tamo gdje upisujes sifru ispod toga imas Add new acces key.Ides na to,pa onda na add to my account(tu upises user i pass)te onda dodas taj key od factionsa.I to je to :wink:= Citat =:
Izvorno postao Gogo
napokon novi post.Sjecam se dna kada u jedan dan dodje 15 novih postova.Sada u mjesec dana dodje toliko.Gdje su svi otisli?
imam i ja jedno pianje...
ako npr. imam NF i F, moze li mi lik iz factionsa igrati u dijelovima mape iz NF?
jel me kuzite? :roll:
Naravno da može
Nemoj uzimat ak je aktivirani jer 2 aktivirana accounta nemreš spojit. Znači, moraš kupit novi Factions, koji nije aktiviran (ak oš putovat među kontinentima, ak ne onda si kupi ovaj pa imaš 2 accounta, ali odvojena)= Citat =:
Izvorno postao Gogo
mozes spojit samo sa 1 acc moras pobrisat sve...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
i na kraju jel mogu il nemogu spojit al sigurno mi recite jer kupujem samo ak mogu putovati između kontinenata. da mi prophecies i factions budu na jednom accountu... znači ja imam pređen prophecies i sad bi kupio aktivirani factions i jel mogu spojit... al nemojte me zajebat pa da kupim a ono puvanjak nema putovanja između kont.
ja nekuzim kud vec ides na Factions, Prophecis nisi ni skuzio= Citat =:
Izvorno postao Gogo
am daj samo odg na pitanje, u proph neam više osnovnih kvestova i misija neg mi ostaje samo valjda kak se ono to zove flatmanje tak neš a i nema više normalnih misija neg neke valjda titan duge teške a to mise neda aj moram ić
A da exploras malo, dobijes protector title, cappanje elite skillova...
uzmes sprint skillove i deri. sve ono sto je zamuceno na mapi to sve otkrijes.
VEĆ SAM TI REKAO I OPET ĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Gogo
MOŽEŠ IMATI PROPECHIES I FACTIONS NA ISTOM ACCOUNTU.U TOME JE I FORA KOD GW-a.Nadam se da si razumio S:wink:
ok, ali jel mozes NF, P, F spojit u jedan acc...
da medju ta tri putujes po kontinentima?
ili mozes samo 2?
MOZES SVE NASTAVKE SPOJIT NA JEDAN ACC!!! SVI NASTAVCI KOJI CE IZACI CE SE MOCI SPOJITI NA JEDAN ACC
gledaj= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
sve mozes iamti na jednome account, zato i iams onu opciju "I have a new key"
citaj malo bolje...
I nemoj tolko spammati jer se sjecam jedne osobe (koja uglavnom sigurno i ovo cita) da je dobivala ovako na postovima, pravila se da nista ne zna i ne kuzi a zapravo je vrlo pametan :P
ne spammam... :|= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
igram GW kratko vrijeme i neznam puno toga pa pitam, "tkko pita ne skita"...
i kaj, pito sam par stvari koje ne kuzim, nije da si bildam postcount... :cry:
postoji li više vrsta kao u wowu(tauren, human) s kojima možete upravljati u igri
i mogu li se klase granati u više smjerova npr. kod wowa mage pa se grana na arcane frost i fire.
i koja je konfa dobra za igranje gwa
unaprjed hvala na odgovorima
1.Nepostoji vise vrsta tu je human i nista vise :wink:= Citat =:
Izvorno postao unknown
2.Moze se graniati.Npr u Gw-u Elementalist moze biti water,fire,earth i air Rolling Eyes
3. http://www.srtest.comSodaberi Gw i stisni can i run it.Ako te pita da nesta skines samo stisni Ok :roll:
a necro= Citat =:
Izvorno postao Black Knight