evo, ja i bartuc presli 2. act... :D
sad smo 20. lvl...
Printable View
evo, ja i bartuc presli 2. act... :D
sad smo 20. lvl...
je, al stalno se nalazi :)
dugo nisam prelazio diabla pa sam se malo začudio kad sam vidio bossa bartuc the bloody :)
inače, imao sam sreće kod baala, izbacio mi je sve šrot rare iteme, ali i trang-oul's claws rukavice :pray:
još 2, 3 levela i moći ću ih nositi, sad sam 42. lvl
jos 5-6 dijelova i imat ces cijeli set... :D
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
BTW Bloody Baron A.K.A. se prvo pojavljuje u knjizi Legacy of Blood, R. A. Knaaka te su ga od tamo prebacili u igru kao palog demona (kojeg summona Baal) no nisam siguran dal odma u expanziji ili u nekom od patcheva
P.S. Procitaj si knjige zanimljive su (barem ove od Knaaka), meni pogotovo Kingdom of Shadow, heh te sam sve knjige kupovo cim bi ih preveli, sad jedva cekam Sin Wars trilogiju. Dotle jos stignem StarCraft Archive procitat
4 dijela točnije, i stotine sati...čudim se kako sam ga uopće našao, kad sam igrao s paladinom, a igrao sam stvarno puno, našao sam samo rukavice i još jedan dio...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Aaa, blago tebi :( Ja bi nekaj od Tranga :D
To kolješ Baala na Normal, kaj ne? Pre mali si level za nightmare!?
Ja sam sad brijem 67. level i planiram klat Baala do 70. levela pa onda na Hell :P
samo sam jednom išao do baala, sad sam 42. level, idem ubijat krave pa onda na nightmare :)
sad sam 24 lvl i baš sam sad dobio nakon sto godina koji koristan item a to je darkglow ring mail :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Oces da ti dam svoj set Trang Oula od svog necroa?
Ne hvala :D Rekel sam da bu ovaj Nekrič bio 100% pure :P Sve si sam mora zaraditi, od para do gemova pa sve do opreme i levela... 0% cheatanja :(
PS: 70. level sam :D Baal mi nije nikaj bacio zadnja 3-4 puta :( Odo na Hell, pa runnat Diabla kad dojdem do njega 8)
To sam i ja isto reko za svoju sorku, no nju ipak iskoristim u multiplayer da drugima dam opremu no nis ne uzimam za uzvrat
Ja sam sa svojom Socricom dao Karlovoj Sorcici gotovo sve najbolje iteme koje si Sorcica može poželjeti 8)
Jedino sa tom Sorcicom nemam Stone of Jordan :( To mi je bilo na drugoj, još jačoj Sorcici koju nemam bekapiranu :(
Svaki put kad igram Diablo2 igram sa Barbarianom (ne pitajte zasto) i sad bih htjel probat nekog novog lika, al neznam kojeg... Preporucite mi nekog laganog i recite mi na koje skillove bih trebal ciljati...
Amazonka, samo Strafe i u ppassive skilovima one kaj ti daju dodge i kritikal hit te si još dodaš onaj klinac kaj je ispod strafea neki frozen skill, neznam sad kak se zove, ali smrzava sve u rangu od 5 yardi, odlična stvar
evo sad sam dobil želju da krenem sa amazonkom, nekako mi onda najbolje leži, sa njom sam se i najviše izigral
@Tsumetai...
Sorcica i Necro -> u početku slabi, kasnije im nema konkurencije
Evo sad sam 71. level sa Nekrom i uzeo sam 1. level Bone Prisona :D Lood je spell, zarobi neprijatelje i ne mrda se :D Dotle ih ti fino iz sigurnog kutka gađaš sa Spearom (trenutno mi je na cca 1200-1300 damage-a) ili Spiritom (trenutno mi je na cca 1900-2000 damage-a) :D
Bone Wall -> cca 3000 HP-a -> level 24
Bone Prison -> cca 1800 HP-a -> level 5
Na Nightmareu treba minionu jedno 5-10 sekundi da probije 1 Wall, na Hellu nisu ništa bolji trenutno :D
Da Sorcica ima Bone Wall, bila bi pre jaka :pray: Nekro FTW!!!
whaaaaagh...upravo sam izgubio hardcore lvl 73 necromancera...a nemam back-up savea... :cry:
Auu, bad :(
Kak se to zbilo? Prepricaj nam :D
mislio sam da sam pauzirao kod mephista i otišao sam na toalet...vratio sam se i vidim da je izginuo...pritisnem esc i vrati me u meni i sad vidim lvl 73 conqueror duha :(
ja bi se ubio ahahaha...
edit: skini si hero editor, tam mozes metnut ko da nisi umro na hardcore...
KAko uopče doči do lvl 73 bez da ijedanput umreš? :? Ja sam trenutno s Sorcericom na 14. lvl-u i umro sam več nekoliko puta.
Sa nekričem nije teško, Bone Wall i nitko ti niti ne prismrdi :P
Mislim krenut s druidom pa me zanima par stvari.
kada mjenjaš shape jel jačina npr. vukodlaka ovisi o jačini oružja, ili bi bio isto jak i da druid nema oružje?
Koju vrstu oružja je najbolje koristit s druidom?
P.S.- možda su malo glupa pitanja, al nisam baš profesionalac u diablu
Da, koliko ti radi oružje u rukama Druida, toliko damage-a ti radi i Warezwolf sa defaultnim napadom!
Sa Druidom ti je najbolje koristiti Two Handed oružja sa ogromnim damage-om! Block ti nije bitan pošto Warezwolf nema štit u ruci tak da je TH najbolje osim ako nađeš neki One Handed malj sa ogromnim damageom (kak sam ja našel) i u drugu ruku si staviš štit sa 3 Socketa popunjen sa Perfect Dijamantima koji ti daju ukupno +47% na sve resistance!!!
joj ovaj kraj 3. LOTRa me uvijek baci u bad... :(
:cry:
oke...
enivej, ovaj hero editor je pomogao ali me baca u iskušenje da se poigram...gagh...moram ga dilitati...
Ma ajde come to the dark side.Nego koji je set opreme najjači za nekriča,naravno osim Trang-Oulovog?
Items -> http://www.battle.net/diablo2exp/items/
Imaš svega, od običnih do Unique...
PS: Na Hell sam upravo ubio onog Bučera i dobavio Malj onoj babi u selu :D
Nego, ja nemam na kaj iskoristiti taj Imbue u Nightmare i Hell težini!? Na kaj vi to iskoristite?
to imbuanje je glupost čista
to onak imbuam bezveze, ak se potrefi kaj dobro ostavim ak ne bacim
To je jedino dobro u normal sačuzvat dok ne dođeš u act 5, i onda tamo nekki loodi item imbuaš.
koja je sansa da neki "loodi" item ne bude "magic" ? :D